Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 52 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1040

Thread: PlayStation Store Romania

1. #81 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ar fi fost extraordinar sa putem transfera conturi, cred ca toți ar fi trecut pe conturi românești, dar e bine și asa.

2. #82 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Sesizez mai mult dezamagire decat bucurie legat de PS Store Romania.

Toti avem conturi US/RO, incarcate de istoric si continut, nu putem sa migram contul pe RO, preturile pe PS Store RO sunt foarte mari etc.
    Am asteptat degeaba?

Eu vad un singur avantaj..comoditate (cu pret piperat la pachet).

3. #83 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Pana acum mureati ca nu aveati si acum, cand toata asteptarea a luat sfarsit sunteti cu fundul in sus. De aia nu meritam nimic, ca la noi tot tre sa fie nemultumire. O iesi o solutie pana la urma, propuneti, faceti cereri la Sony, sa vada ca aveti interes.

4. #84 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Daca reusiti sa activati PS+ trial 14 zile pe PS Ro sa lasati un comment.

5. #85 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Acum apare nemultumirea ca nu stiu ce nu are psn de ro fata de us, am asteptat psn de ro dupa multi ani de asteptare sunt foarte multumit ca avem psn store si preturi normale nu exagerate cum sa auzit

6. #86 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Sesizez mai mult dezamagire decat bucurie legat de PS Store Romania.

Toti avem conturi US/RO, incarcate de istoric si continut, nu putem sa migram contul pe RO, preturile pe PS Store RO sunt foarte mari etc.
    Am asteptat degeaba?

Eu vad un singur avantaj..comoditate (cu pret piperat la pachet).
    Avantajul nu a fost niciodata pentru cei care au consola de ceva vreme si sunt obisnuiti cu contul de store si PS Plus. Insa pentru cei care isi iau consola acum si nu vor sa plateasca prin alte tari dupa coduri valorice e bine. Am vazut multe lume care este nedumerita cum merge cu contul pe UK si US si cardurile valorice.

Stiai deja treaba asta. Nu vad dezamagirea ta doar daca sperai ca va veni cu ceva special pentru ca suntem romani..

7. #87 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Am fost printre pionieri ..membrii cei mai vechi își aduc aminte
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...isti-uniti-va/

8. #88 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MihneaWii View Post
    Pana acum mureati ca nu aveati si acum, cand toata asteptarea a luat sfarsit sunteti cu fundul in sus. De aia nu meritam nimic, ca la noi tot tre sa fie nemultumire. O iesi o solutie pana la urma, propuneti, faceti cereri la Sony, sa vada ca aveti interes.
    Am tot spus ca se lucreaza la asa ceva dar nu asculta nimeni, când in septembrie am spus de PS Store Romania iar nu a ascultat nimeni.

PS: cei de la Sony mai trimit prin mail anumite chestionare, nu le mai ștergeți, ar trebui sa le completați. Eu am primit asa ceva si o întrebare avea legătura cu acest transfer, mai era una cu schimbatul id-ului.

PPS: păcat ca nu au trimis si un comunicat de presa, iar cel mai trist e alt lucru pe care nu-l mai spun, va dați seama și singuri.
    Bafta la cumpărături, mănușa a fost aruncata, e rândul tau Microsoft!

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am tot spus ca se lucreaza la asa ceva dar nu asculta nimeni, când in septembrie am spus de PS Store Romania iar nu a ascultat nimeni.

PS: cei de la Sony mai trimit prin mail anumite chestionare, nu le mai ștergeți, ar trebui sa le completați. Eu am primit asa ceva si o întrebare avea legătura cu acest transfer, mai era una cu schimbatul id-ului.

PPS: păcat ca nu au trimis si un comunicat de presa, iar cel mai trist e alt lucru pe care nu-l mai spun, va dați seama și singuri.
    Bafta la cumpărături, mănușa a fost aruncata, e rândul tau Microsoft!
    Eu gandesc logic, si cumpatat la faza asta. E un proiect nou, doar nu o merge uns din prima, sa satisfaca nevoile tuturor mofturosilor . Wait for it

10. #90 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    mare lucru nu mai au de facut. doar sa duca libraria de jocuri la zi. preturile sunt la nivelul UE. nu e vina lor ca puterea de cumparare in RO e mai jos decat in restul Europei.

faza cu migrarea conturilor, oricat ar fi visat unii, era in cel mai bun caz improbabila. ca ne-am pus problema e o chestie, dar eu sunt suprins de cat de multi chiar credeau sau sperau ca se va intampla. oricum, acum au spus-o clar si raspicat: "nu s-a intamplat niciodata pana acum in nicio tara, nu se va intampla nici acum".

altfel, nu vad ce ar mai putea face in plus, in afara de serviciilor clasice cu Movies, TV si Music (care s-ar putea sa mai intarzie ceva timp). la fel si PS now. in rest, numai de bine. important e sa ofere tech support.

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    eu am stat "geana" de prin septembrie, sa stii.

11. #91 SP
    Pe Wii stiu ca nu mergea Netflix, pe PS merge in mimentul de fata , ca habar n am ?

12. #92 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Nu merge

13. #93 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    merge doar folosind DNS codes. eu am avut abonament o luna si pe netflix si pe amazon prime si pe Hulu Plus si functionau toate destul de decent. dar e din ce in ce mai greu sa gasesti ip-uri bune in mod gratuit

14. #94 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Momentan nu merg activate pe contul de Romania codurile primite in jocurile cumparate din Europa (zona 2), lucru subliniat si de gvingi mai sus (Am un season pass pt Call of Duty Ghosts pe care vreau sa il activez pe contul de Ro si nu merge).
    Sper sa rezolve cat mai repede acest fapt
    In rest, eu sunt f bucuros ca avem store pt Romania.

15. #95 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    intrebarea este , cum platesti ?!

merge prin paypal sau direct cu cardul.

16. #96 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Direct cu cardul

17. #97 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu merge cu paypal, o sa incerc sa aflu daca vor baga si functia asta mai tarziu sau nu. Revin cu detalii.

18. #98 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Daca reusiti sa activati PS+ trial 14 zile pe PS Ro sa lasati un comment.
    l-am activat eu azi, merge.

19. #99 SP
    Member eangel's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    l-am activat eu azi, merge.
    Cum/de unde? Cand incerc de pe pc imi da eroare. De pe ps4 gasesc doar cu 2 zile...

20. #100 SP
    Junior Member lordull80's Avatar
    Daca am un cod de UK Ps+ care inca nu a fost folosit merge pus pe contu de Romania?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 52 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast