Ar fi fost extraordinar sa putem transfera conturi, cred ca toți ar fi trecut pe conturi românești, dar e bine și asa.
Ar fi fost extraordinar sa putem transfera conturi, cred ca toți ar fi trecut pe conturi românești, dar e bine și asa.
Sesizez mai mult dezamagire decat bucurie legat de PS Store Romania.
Toti avem conturi US/RO, incarcate de istoric si continut, nu putem sa migram contul pe RO, preturile pe PS Store RO sunt foarte mari etc.
Am asteptat degeaba?
Eu vad un singur avantaj..comoditate (cu pret piperat la pachet).
Pana acum mureati ca nu aveati si acum, cand toata asteptarea a luat sfarsit sunteti cu fundul in sus. De aia nu meritam nimic, ca la noi tot tre sa fie nemultumire. O iesi o solutie pana la urma, propuneti, faceti cereri la Sony, sa vada ca aveti interes.
Acum apare nemultumirea ca nu stiu ce nu are psn de ro fata de us, am asteptat psn de ro dupa multi ani de asteptare sunt foarte multumit ca avem psn store si preturi normale nu exagerate cum sa auzit![]()
Avantajul nu a fost niciodata pentru cei care au consola de ceva vreme si sunt obisnuiti cu contul de store si PS Plus. Insa pentru cei care isi iau consola acum si nu vor sa plateasca prin alte tari dupa coduri valorice e bine. Am vazut multe lume care este nedumerita cum merge cu contul pe UK si US si cardurile valorice.
Stiai deja treaba asta. Nu vad dezamagirea ta doar daca sperai ca va veni cu ceva special pentru ca suntem romani..
Am fost printre pionieri..membrii cei mai vechi își aduc aminte
http://www.consolegames.ro/forum/f15...isti-uniti-va/
Am tot spus ca se lucreaza la asa ceva dar nu asculta nimeni, când in septembrie am spus de PS Store Romania iar nu a ascultat nimeni.
PS: cei de la Sony mai trimit prin mail anumite chestionare, nu le mai ștergeți, ar trebui sa le completați. Eu am primit asa ceva si o întrebare avea legătura cu acest transfer, mai era una cu schimbatul id-ului.
PPS: păcat ca nu au trimis si un comunicat de presa, iar cel mai trist e alt lucru pe care nu-l mai spun, va dați seama și singuri.
Bafta la cumpărături, mănușa a fost aruncata, e rândul tau Microsoft!
mare lucru nu mai au de facut. doar sa duca libraria de jocuri la zi. preturile sunt la nivelul UE. nu e vina lor ca puterea de cumparare in RO e mai jos decat in restul Europei.
faza cu migrarea conturilor, oricat ar fi visat unii, era in cel mai bun caz improbabila. ca ne-am pus problema e o chestie, dar eu sunt suprins de cat de multi chiar credeau sau sperau ca se va intampla. oricum, acum au spus-o clar si raspicat: "nu s-a intamplat niciodata pana acum in nicio tara, nu se va intampla nici acum".
altfel, nu vad ce ar mai putea face in plus, in afara de serviciilor clasice cu Movies, TV si Music (care s-ar putea sa mai intarzie ceva timp). la fel si PS now. in rest, numai de bine. important e sa ofere tech support.
eu am stat "geana" de prin septembrie, sa stii.
merge doar folosind DNS codes. eu am avut abonament o luna si pe netflix si pe amazon prime si pe Hulu Plus si functionau toate destul de decent. dar e din ce in ce mai greu sa gasesti ip-uri bune in mod gratuit
Momentan nu merg activate pe contul de Romania codurile primite in jocurile cumparate din Europa (zona 2), lucru subliniat si de gvingi mai sus (Am un season pass pt Call of Duty Ghosts pe care vreau sa il activez pe contul de Ro si nu merge).
Sper sa rezolve cat mai repede acest fapt
In rest, eu sunt f bucuros ca avem store pt Romania.
Nu merge cu paypal, o sa incerc sa aflu daca vor baga si functia asta mai tarziu sau nu. Revin cu detalii.
Bookmarks