la fel am incercat si eu... la fel cu o domnisoara de la consultanta...dar nu s-a rezolvat nimic... daca tot nu se rezolva propun sa luam banii pe care voiam sa-i investim in jocuri si sa mergem la curve)))))
la fel am incercat si eu... la fel cu o domnisoara de la consultanta...dar nu s-a rezolvat nimic... daca tot nu se rezolva propun sa luam banii pe care voiam sa-i investim in jocuri si sa mergem la curve)))))
Eu din cate inteleg problema ii numai cand incerci sa adaugi bani in wallet. Ati incercat sa puneti jocurile in cos si pe urma sa platiti (bagati cardul), fara sa mai adaugati bani in wallet. Eu am contul pe UK si imi dadea eroare cand incercam sa pun bani in wallet, dar cand am bagat jocurile in cos si le-am platit direct din store a mers.
Eu am facut tranzactia de pe calculator, direct din store
https://store.playstation.com/#!/en-ro/home/games
Am dat checkout, m-a intrebat de card, am bagat si a mers. Repet eu am contul pe UK (cu adresa aiurea) ceea ce m-a mirat ca la wallet nu ma lasa sub nici o forma sa adaug bani, si nici de pe playstation sa pun cardul.
Acum am incercat sa adaug cardul pe store de pe desktop. same bull****... chiar cei de la support mi-au zis sa nu incerc sa adaug card de pe un desk, doar de pe consola.
Bag bigu in ei... hai sa bem o bere![]()
cu cardul direct merge doar pe ro si din cate stiu nu orice card ,eu am de la alphabank si a mers mereu fara probleme
ING Visa merge fara probleme. Am incercat pe UK, unde am adresa fictiva, dar la card am bagat adresa mea. Nu am stat sa scriu fix la virgula, deci cred ca nu e asta problema.
Precizez ca am cuparat direct jocul, nu am adaugat nimic in Wallet.
Am facut aceeasi operatiune atat de pe consola, cat si de pe site.
La mine functioneaza fara probleme de cand am modificat limita de plati la Transilvania. Am mai facut cateva tranzactii zilele astea, direct de pe consola si fara sa mai adaug fonduri in wallet. Nu stiu daca adresa coincide cu cea de la banca sau daca corespunde in totalitate cerintelor celor de la Sony,inainte o modificasem de zeci de ori fara rezultat, credeam ca aceasta e problema. Cineva care lucreaza la banca mi-a zis ca adresa nu are nici o legatura cu restrictia de plati. Am cont de RO. Sper sa functioneze in continuare.
Ai noroc atunci. La Raiff nu exista optiunea asta cu limita de credit, trebuie doar inregistrat intr-un tool dar acest lucru se face automat cand vine cardul nou...
Chiar nu inteleg, cum de inainte mergea perfect si acum ca s-a schimbat doar valabilitatea cardului, nu mai merge nimic; ce e si mai dubios, nu merge nici noul card facut de la 0...![]()
Dupa ce toata ziua am incercat sa schimb adrese, sa modific limite in internet banking, sa bat toate forumurile Sony in lung si-n lat, pana la urma m-a traznit ideea de a incerca direct de pe consola, caci pana atunci eram pe desktop, si har domnului, fara nicio schimbare la adresa sau alte balarii, a mers perfect si am reusit sa iau cateva jocuri de BF.
am incercat sa imi adaug ceva bani pe wallet de pe laptop, din contul de PSN si primesc: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.
Mentionez ca nu am schimbat cardul recent si e acelasi card pe care il folosesc de cateva luni sa cumpar chestii de pe psn romania. A mai patit careva asa ceva?
Da, eu. Plateste direct cu cardul, nu mai incerca sa muti banii in wallet.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ati vazut ca pana maine se poate cumpara MGSV Phantom Pain cu 139 de lei?
Vom avea cate o "oferta" la fiecare doua zile.
MGS V Phantom Pain, acum Mad Max, la 135 lei, ce ar putea sa mai apara? Am bani pt un joc luna asta si nu stiu ce naiba sa fac, sa mai astept, o aparea ceva mai interesant, Batman, Bloodborne, COD BO3, Star Wars? Regret putin ca nu m-am bagat la MGS
Fallout e prea nou cred, la fel si Black Ops ori Battlefront. As miza pe FIFA, sau altele de sport, Until Dawn, poate Batman desi a mai fost redus. Daca nu, ceva mai vechi. Jocurile de racing au fost reduse cam toate, iar NFS e aparut recent.
Bloodborne a mai fost redus din cate stiu. Poate Syndicate?
Am problemă cu un ps4 pe care l-am primit recent, e modelul nou, mat si mai slim.
Vede internetul dar nu vrea psn sub nici o forma.
Am incercat si cu cablul de net direct si conexiunea pppoe si tot n-a vrut.
Am incercat si cu port forwarding, si cu schimbare MTU in diverse valori, si cu ip static, nimic.
Sunt aproape disperat.
Bookmarks