Ms raducu.Ma gandeam eu ca se poate dar ma macina intrebarea...![]()
Salutare, este picat cumva PSN Store RO? Nu de alta, dar de pe PS4 nu ma pot conecta deloc, iar de pe PC pot intra pe Store Ro de pe contul meu, insa imi da eroare in momentul in care doresc sa fac tranzactii.
Salutare tuturor, sunt si eu un nou detinator de PS4 , luat de BF.Am deschis consola, am activat PS+ , si zic bun , hai sa ma duc in store sa vad ce jocuri imi iau , consola a venit tocmai de BF al americanilor , zic hai imi cumpar niste jocuri.Scot cardul VISA , incep sa introduc datele si spre surpinderea mea, nu merge.Imi zice invalid card.
Din cate am citit e posibil sa fie adresa gresita, informatiile trebuie sa fie exact cum figureaza la banca , sau alta varianta ar fi suma limita pentru tranzactii nesecurizate online care de obicei este 0.Prima intrebare ar fi de ce nu exista un sistem securizat pentru tranzactiile PSN , mi se pare ridicol , folosesc cardul pentru aproape orice fel de plata online si nu am avut probleme.Dar in momentula de fata asta ma intereseaza mai putin.
Ma intereseaza sa cumpar in primul rand Monopoly Plus , are reducere mare e la 20+ lei si oferta expira astazi.Nu stiu cum sa fac din moment ce nu imi accepta cardul.Nici prin paypal nu ma lasa sa cumpar.Eu am facut un cont de test pe UK si acolo apare optiune de plata prin paypal , pe Romania nu apare.Singura solutie ar fi achizitia unui psn card digital la care sa ii dau redeem code.Dar pentru ca sunt nou la toata treaba asta cu PSN , nu stiu daca e o optiune valabila pentru mine.Am gasit pe unele site-uri (de incredere) carduri PSN prepay de diferite valori , doar ca sunt pe regiuni (UK/DE/US) , cu RO nu am gasit.Pot folosi un cod de acela de UK/DE pentru a alimenta un cont facut pe Romania ?
Sunt curios totodata daca ati reusit sa faceti ceva tranzactii pe PSN Store Romania astazi. Cand optez ca sa efectuez plata de pe cardul personal (de pe care am mai tranzactionat), primesc eroarea "We've encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later.", iar in momentul in care incerc sa schimb sau da adaug un alt mod de a efectua platile, ma transfera pe o alta pagina in care ma atentioneaza ca serviciile momentan sunt in mententanta, si sa incerc mai tarziu.
Pt cei care nu reusesc sa faca plati cu cardul.
Am avut si eu aceeasi problema. Am card Visa de la Banca Transilvania. Am sunat azi la departamentul carduri al bancii si a trebuit sa modific limita de plati care se poate face pe site-uri neautorizate. Implicit este pusa pe zero. Daca aveti internet banking se poate face rapid modificarea limitei.
Deocamdata a functionat, am reusit sa fac plati azi.
si eu primesc Error code E-82000054 daca incerc sa cumpar ceva de pe store... in trecut am cumparat fara probleme...
Si eu am avut probleme cu un visa gold de la transilvania. Setat cum ttebuie din internet banking. Am sunat si la banca sa vad daca sunt ceva probleme, nu erau. Pana la urma am reusit dupa mai multe incercari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
eu din ce am citit pe net am inteles ca ar fi o problema gen cu adresa... ca nu ar fi cea asociata cardului... dar nu e prima oara cand cumpar si nu am avut niciodata probleme...deci tind sa cred ca problema e tot la ei
edit: am sunat si la banca... acolo nu sunt probleme
Am avut si eu aceasta problema cand am adăugat cardul Visa, s-a rezolvat după ce am pus ceva bani pe el si după ce am introdus numele si prenumele titularului de card exact cum l-am trecut atunci cand a fost făcut cardul.
Edit: Mi se pare mie sau Dc Universe Online nu este available pe Ps Store Romania?
atunci probabil ca mi-a aparut gratis pentru Vita pentru ca-l aveam deja pt PS3 si PS4 de la PS Plus in septembrie. Sau nu stiu.
Nu pot sa cred ca nu functioneaza cardul de la BT tocmai acum cand sunt asa oferte pe Store, si colac peste pupaza toti cunoscutii sunt la BT si degeaba le cer sa ma imprumute cu 100 de lei. Sa-mi fie invatatura de minte, trebuia sa schimb de mult timp banca.
Ieri am luat Journey si Leo's fortune cu card BT Mastercard si n-am întâmpinat nicio problema
Degeaba schimbi banca... Sunt pe Raiff si mi-a expirat cardu, inlocuit cu unul cu valabilitate noua. Nu a mers deloc pe store sa il bag. Acum cateva zile mi-am facut un card nou de la zero cu nr nou etc... Dau sa inregistrez cardul cu nr nou si.. mumu, aceeasi eroare de card invalid. La Raiff nu exista limita de credit sa fie setata peste 0 ca la alte banci... Nu inteleg ce naiba se intampla..![]()
si eu incerc de cateva zile si cu mai multe carduri si tot nu merge... din ce am citit pe net spun unii ca problema ar fi la adresa... ca trebuie sa scrii adresa acolo exact cum e trecuta la banca... la modul daca strada e prescurtat la banca str. asa trebuie scris si acolo... la fel apartament daca e trecut ap. la fel ... mi se pare o tampenie sistemul asta minutios daca chiar e reala treaba asta ... incerc de cateva zile si tot n-am reusit nimic...
Adresa trebuie scrisa , exact cum e la banca . Am si eu card la Rf , nu am probleme sa cumpar online de pe store ro.
La banca, adresa este inregistrata pe o singura linie, inclusiv oras si localitate, fara cod postal, si pe PSN imi cere cod postal... in acest caz ce fac?
am trecut datele exact cum sunt la banca, am stat cu consultantul pas cu pas virgula cu virgula cand am facut noul card si exact asa am facut si cand setez pentru wallet si nada, niente, ciuciu banana...
Am dat un nou mail la support si daca nu gasesc o rezolvare, bag pixu si arunc pe geam consola
Daca nu aveam contul pe RO nu ma stresam ca puteam sa cumpar psn card... asa mumu..![]()
Bookmarks