CD PROJEKT RED: We're loving #HorizonZeroDawn, congratz to the @Guerrilla team and a high five from Geralt!
sursa:
https://www.vg247.com/2017/03/03/the...h-of-the-wild/
CD PROJEKT RED: We're loving #HorizonZeroDawn, congratz to the @Guerrilla team and a high five from Geralt!
sursa:
https://www.vg247.com/2017/03/03/the...h-of-the-wild/
Cam zgomotos Pro-ul si în jocul ăsta, dar cu un sistem 5.1, nu il mai aud. Aș fi vrut sa toarcă, la noapte cred că se sperie vecinii, exagerez si eu. Voi pe ce mod il jucați, Favor Resolution sau Favor Performance? Eu rămân la prima opțiune chiar dacă nu am 4K, văd ca face SS. Revin la final, spor la joacă!
Povestea este superbă și combatul mi-se pare foarte reușit până acum.
Sent from my EVA-L09
Superb joc. Am deja cateva zeci de ore de gameplay. Totusi nu pot sa nu remarc ca main storyul are anumite momente in care pare ca te pune sa faci cam mult grind, du-te dintr-un sat in altul, cauta pe cineva dintr-un trib, omoara niste roboti pe drum si la destinatie... Daar, are si momente memorabile si nu doar cele de la inceput. Cu rabdare si cautand hologramele si noteurile raspandite prin jur, povestea prinde contur si substanta, multe explicatii pot fi gasite dar si multe detalii pot fi omise daca doar mergi din A in B pentru a termina un quest.
Mie nu se pare deloc repetitiv, chiar am urmărit toate dialogurile.
Este super că îți poți face quest pentru resurse.
Sent from my EVA-L09
Unde gasesti wires cel mai mult?Am mare probleme cu ele,mai ales dupa ce am luat arcul scump si imi mananaca foarte multe
Dureaza cumva install-ul jocului mai mult decat la altele? Acum am introdus discul si se tot incarca bara aia alba de cateva minute....
Mie mi s-a părut ca a durat la fel ca la altele de dimensiunea asta pana sa copieze tot pe hard. Oricum nu-i instalat tot cand e gata bara aia.
Da, a tinut putin mai mult si la mine, decat la alte jocuri. Insa it's worth it, believe me
Doamne cum e jocul asta, nu ma pot dezlipi de el si cand nu-l joc numai la el ma gandesc. Cred ca am facut vreo 200 de poze de cand am inceput sa il joc, gura mie cascata incontinu. Extraordinar ce au reusit baietii astia de la Guerilla Games sa faca, si pe deasupra e si prima lor incercare la un joc open-world, nu pot sa cred.
Buy this game people! E mare pacat sa nu-l jucati, are o grafica minunata(e putin spus), cel mai bun gameplay dintr-un open world, story foarte bun,....holy s*it! M-am culcat la 6 azi dimineata....yeah, it's that good!
Bookmarks