Vad pe mail notificare ca s-a postat ceva nou la topicul The Last of Us 2.
Bucuros intru cu gandul ca a aparut un trailer, imagini noi sau articol ceva.
Big f*** mistake.
Si citesc...si citesc
...
No comment.
Vad pe mail notificare ca s-a postat ceva nou la topicul The Last of Us 2.
Bucuros intru cu gandul ca a aparut un trailer, imagini noi sau articol ceva.
Big f*** mistake.
Si citesc...si citesc
...
No comment.
Stii ce se mai vinde bine la nivel global? Heroina. O cumpara unii in draci, nu stiu de ce ca am auzit ca da dependenta si la sfarsit ai sanse mari sa dai coltul. La noi in Romania intr-o vreme se vindeau bine etnobotanicele. Cred ca de bune ce erau.
Ce dracu, ma? Ce legatura are GTAV cu The Last of Us? Really now.
Si pana la urma, tie iti placea de ea in primul joc pentru ca o vizualizai cand va fi majora ca se va transforma intr-o bunaciune sau ce? Ca mie asa mi se pare considerand si exemplul pe care l-ai dat cu Lara Croft. Fie ca va arata ca in poza aia sau nu, unii oameni se dezvolta mai ciudat. Nu toate fetele cresc si se transforma in niste postere pentru L. Dar pentru tine banuiesc ca cele mai faine faze din GTA sunt alea cand mergi la prostituate si pe urma le calci cu masina nu?
E ciudat ca trebuie sa joci cu un personaj feminin? Am auzit ca ar fi aparut un joc unde personajul principal e p***s-model. Acolo sigur poti sa joci ca un barbat. Ma rog 99% sigur. He may or may not have tits.
Scenaristul din Westworld, Halley Gross lucreaza la joc și vom avea și un personaj nou interpretat de Shannon Woodward care are rolul lui Elsie.
Poate așa învață și alții să facă un joc, mi-se pare lame să nu ai un scenarist bun și câțiva actori daca scoți un joc cu main story.
https://www.gamespot.com/articles/th...source=twitter
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Pfff, iti dai seama? Mai ales ca scenariul din primul a fost atat de slab, iar actorii rusinosi in interpretarile lor. Noroc ca acum la partea a doua aduc pe cine trebuie.
Primul nu mi-sa părut slab deloc, chiar a fost ok.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
cred ca se tot filmeaza de ceva timp, doar acum au voie sa posteze.
se stie macar anul de lansare?![]()
The Last of Us Part II - PGW 2017 Trailer
At its core, The Last of Us Part II is still very much about Ellie and Joel, but for this reveal, we wanted to showcase several new characters that are integral to their next journey. We’re sure you have many questions after watching this scene. We’re also pretty sure that we’re going to see all sorts of theories about whom these characters are, where and when this scene takes place, and how all of this fits into Ellie and Joel’s next story. For now we’re keeping mum, but we’re excited to see what y’all make of this piece of the puzzle.
Se poate sterge thread-ul celalalt va rog?Am dat search, nu a aparut nimic si am crezut ca discutiile despre Part II au fost in threadul primului joc, sorry!
Ce sa zic, au terminat show-ul cu cel mai mare BANG posibil, chiar imi spuneam ca nu are cum sa fie Days gone, animatiile sunt mult mai bune si actingul e prea bun.
Wow!![]()
Bookmarks