Aia e editia de colectie. Dar jocul pare a fi disponibil. Dar am avut drum mai devreme prin MG Park Lake si nu era la raft iar cine era pe raion nu stia nimic de joc (logic)
Aia e editia de colectie. Dar jocul pare a fi disponibil. Dar am avut drum mai devreme prin MG Park Lake si nu era la raft iar cine era pe raion nu stia nimic de joc (logic)
Am butonat vreo 2h jocul și este fain, am ales să joc pe Hard dar nu mi-se pare așa greu, până acum nu am murit deloc și zombie încerc să îi omor prin surprindere, inamicii în schimb mi se par cam greu de omorât am tras de câteva ori pana să omor un om. Are cam tot ce trebuie.
a inceput sa imi placa vorbele lui Codrin - printr'e primele Review'uri facute pe RO - si gata il iau ... m'au cam speriat astia de la IGN
https://cavaleria.ro/gaming/video-ce...-joc-din-2019/
Foarte slab reviewul de mai sus. Un amalgam de superlative aruncate pe stilul știrilor mondene care ne invadează media în ultimii ani.
În altă ordine de idei, ceva noutăți cu CE de la Emag?
Cei din Bucuresti il primesc astazi, cei din provincie pe 30 aprilie sau 1 mai. Eu am rezervat in MG din orasul vecin si merg personal sa il ridic. Aceasta era ultima precomanda facuta ever! Am mai multe sanse daca rezerv in magazin la lansare.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum e gameplay-ul la shooting? Am tot vazut ca e cam cel mai slab aspect la jocul asta si e cam inutil, mai bun e melee, si pe langa asta tot trebuie sa ai grija de motor, ( pe la sfarsit o sa tot primesti resurse deci nu va fi o problema).
Tocmai ce am ridicat Specisl Edition din Emag Titan. NU așteptați mesaj de confirmare pentru că nu o sa il primiti; la casa nu mi-au gasiy comanda nici cu nr de inregistrate nici in contul lor (charvdaca din aplicatie mie imi aparea) tr neapărat să le specificati data in care sa inrwgistrat precomanda, deoarece este foarte veche (30 ianuarie) si sistemul lor crede ca, comanda a fost anulată...... foarte ciudată treaba.
Din pacate cutia este in poloneza/ceha/ungureste. Asta e ������������
In Constanta a ajuns astazi, cumparat de la MediaGalaxy si livrat de curier acum 1 ora, versiunea standard.
De unde esti si care este orasul vecin?
Intreb de curiozitate, pentru ca aseara am fost personal intr-un magazin din Constanta si daca ii intrebai de curiozitate de Days Gone nu auzisera. Sunt curios daca au mintit si aveau 'in spate' jocul sau chiar nu exista pe raft astazi.
Nu. E un joc foarte bun, mult peste medie.
Are si mici probleme tehnice dar nimic deranjant.
Arata foarte bine, chiar si pe base PS4, chiar daca loading times-urile sunt putin mai mari.
Ma duce cu gandul la The Last of Us Part 2 (dpdv grafic).
Ca gameplay, e ceva gen RDR2, iar partea de stealth mi se pare foarte bine facuta si trebuie sa stai si sa asculti, urmaresti si sa te gandesti foarte bine inainte sa ataci un camp.
Si sincer, partea de world traversal, cu motoru, mi se pare foarte bine facuta, astfel incat sa nu consider asta o corvoada si sa ma fava sa folosesc fast travel.
Ca minusuri notabile pana acum, inafata de loading inainte si dupa cinematica (1-2s cred) as mai nota faptul ca nu simti ca este intr-adevar un open world, pentru ca sunt multe zone in care nu poti ajunge pentru ca au fost pusi bolovani dar si faptul ca harta pare destul de micuta.
Bookmarks