Eu zic ca merita controllerul , daca tot ai luat un Series X ptr Stafield , te mai uiti la 350 de lei![]()
Toata lumea spune ca e printre cele mai reusite din ultima vreme .
Eu zic ca merita controllerul , daca tot ai luat un Series X ptr Stafield , te mai uiti la 350 de lei![]()
Toata lumea spune ca e printre cele mai reusite din ultima vreme .
Deci joia viitoare, pe 31 August, e embargo date pentru reviews iar reviewersii au jocul de pe 17 August.
Mersi pentru tag-ul de spoiler dar video-ul incepe (in mod normal) doar daca dai click pe el.
Iar ce se vede in thumbnail si titlu nu as zice ca e spoiler.
Starfield Constellation Edition - Unboxing
Arata dragut
EDIT: manualul ceasului: https://manuals.plus/the-wand-compan...rtwatch-manual .
Eu m-am apucat sa rejoc Mass Effect Andromeda, in asteptarea lui Starfield. Sper sa fie de 10x mai bun!
Ma uitam la unboxing CE si sincer, e dezamagitor. Ceasul arata ca un Division watch, dar cu wireless charging
Sunt mult prea multe CE-uri interesante .Daca in timp nu se vor vinde la full price vor ajunge precum cele de la GOW:R ...550ron. Le pandesc atunci. Intre timp am cumparat premium-ul de Starfield pt Steam de pe GMG cu 370ron (81.33$) .
Cum va arata caracterul vostru? Am vazut niste idei interesante online. Ripley din Alien, McConaughey din Insterstellar, Jack Sparrow dar space pirate etc. O sa stau in character creation cateva ore, mai ales ca voi juca 3rd person tot jocul in afara de combat sections.
Eu prima oara imi fac ceva random... vreau sa ma bucur de joc. Am mai pierdut nu stiu cate ore la un joc de genul, sa imi customizez caracterul, ca sa aflu ca oricum pot dupa aceea in joc sa fac oricand treaba asta.![]()
un review pt gameplay, in portugheza....
Arata bine jocul, 85-90 va fi sigur. Chiar si la 30fps se misca smooth, dar vedem
Sper sa merite xbox-ul luat special pt el....si pt stalker 2![]()
Interesant ce zice. Las aici si o traducere tot de pe reddit a ce zice el acolo, in mare:
Oricum diseara la 19, parca, se ridica embargo-ul, deci mai e putin![]()
Bookmarks