Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 50 of 67 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1327

Thread: Clubul Xbox Series X

1. #981 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E genial gândită consola. Cred ca are ceva gen 90% metal, si restul plastic and stuff. E construită ca un tanc! Me likey. Dar ce e ciudat e faptul că mai devreme cineva arăta un SSD de la Western Digital, în timp ce în acest review, văd un SanDisk. Bine, WD a cumpărat SanDisk, dar totuși... interesant. Și da, sunt de acord cu tipul din review: n-am idee cum Dzeu au reușit să facă așa ceva la 500$. Again, kudos to Microsoft for that!

2. #982 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Numa' lapte si miere pe aici

E o gluma nevinovata, sa nu sariti pe mine! Cel mai important e sa avem jocuri de care sa ne bucuram si generatia asta, indiferent de platforma pe care o alegem.

Abia astept impresii de la colegii care vor primi zilele astea consola.

3. #983 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Păi, din punct de vedere hardware, ai ceva sa-i reprosezi? Serios, chiar sunt curios.

La capitolul jocuri ambele console next-gen stau extrem de prost. Noroc cu backward compatibility (unde XSX-ul sta ceva mai bine). In rest, Cyberpunk 2077 sa vina... ca anul asta nu mai sper la nimic.

4. #984 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Numa' lapte si miere pe aici
    Eu am ce sa reprosez ambelor console, dar le accept asa cum sunt, marketate fals si cu hardware ce reprezinta fix cei 500 euro pe care-i cer pe ele.

Dar da, diferenta dintre thread-uri se vede foarte clar:

Pentru ca lumea nu este interesata aproape deloc de xbox, deci aici se discuta extrem de putin.
    Pentru ca Microsoft a mers pe alta abordare si au vrut transparenta, obisnuinta si putere, adica complet diferit de ce a facut Sony.
    Pentru ca oamenii care folosesc si Xbox nu sunt la fel de toxici precum cei care sunt fanboys PS.

In rest, nicio consola nu are inca jocuri, diferentele se vor vedea doar la jocurile multiplatform, ambele vor urma acelasi traseu cu un abonament in care vor baga usor usor, toate jocurile 1st party + game streaming iar consolele nu sunt chiar atat de diferite dpdv hardware, iar asta se vede in comparatiile de pana acum.
    Diferenta acelui SSD din PS5 momentan nu se vede si sunt curios sa vad reviews pentru jocuri cu RT, ca sa vedem diferenta acelor CU's pe partea lui Xbox Series X.

5. #985 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Păi, din punct de vedere hardware, ai ceva sa-i reprosezi? Serios, chiar sunt curios.

La capitolul jocuri ambele console next-gen stau extrem de prost. Noroc cu backward compatibility (unde XSX-ul sta ceva mai bine). In rest, Cyberpunk 2077 sa vina... ca anul asta nu mai sper la nimic.
    Ma feresc sa comentez partea de hardware pentru ca e un domeniu pe care nu il stapanesc. Daca oameni care se pricep spun ca e mai bun decat PS5 pe partea asta, inseamma ca asa e, nimic de zis. Singurul lucru de care imi e teama, e ca in timp series s sa nu traga in jos calitatea jocurilor.

La capitolul jocuri toate consolele au stat prost la inceput de generatie. Eu ma refeream la tot parcursul generatiei viitoare.

6. #986 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am 2 intrebari pentru care as avea nevoie de un sfat:

1. Ce inseamna mai exact YCC:4:2:2? Am nevoie de optiunea asta bifata in video settings? Am inteles ca poate face mai mult rau decat bine? Momentan o tin off.
    2. Am atasat o poza mai jos:
    La Video fidelity am 3 optiuni, 8, 10 sau 12 biti. Momentan il tin setat cum a vrut el default la 24 bits per pixel = 10 biti pentru TV-ul din semnatura.
    Este ok? Este vreo diferenta notabila? Ce imi recomandati?

Sunt detalii de care nu mi-a pasat pana acum, la One X lasam totul default (cred ca nici nu am intrat in meniul ala) insa un sfat mi-ar prinde bine.
    Multumesc.
    Attached Images Attached Images dsc_0689.jpg

7. #987 SP
    Member dtancu's Avatar
    Foarte mișto consola ca hardware.
    Update de sistem la instalare, de asemenea update de controller ( wireless de data asta, nu ca la cele precedente).
    Instalarea prin aplicație pe telefon, iarăși foarte cool.
    Sistemul de operare foarte asemănător cu xbox one X, foarte rapid insa. A mea sta pe WiFi 5 GHZ pe un Digi 1Gbps, se misca in Store clar mai repede decât xbox one x-ul.
    Controllerul mai mișto ca la precedenta, insa sub Elite 2.
    La mine legata pe un LG CX OLED nici o problema de afișare 4K 120 Hz, merg toate draciile VRR, instant game on etc.
    Pe partea de sunet...dat fiind ca receiverul meu e vechi și știe doar HDMI 2.0 cu ARC, consola scoate numai bitstream Dolby Digital. Pt mai mult, trebuie eARC.

Very cool: aveam toate jocurile vechi instalate pe HDD extern, l-am legat la ea si le-a vazut instantaneu.

Sent from my Z Fold 2 using Tapatalk

8. #988 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Xander: sunt pe drumuri si nu pot sa stau sa scriu acum pe larg, dar pe scurt, e vorba de compresie a culorilor. Ca idee 4:4:4 e the best si mananca cea mai mare banda, 4:2:2 e worse iar 4:2:0 is the worst (teoretic 0:0:0 is the worst, dar nu ai cum sa nu afisezi nimic). De aceea si pentru a avea ca la monitor, trebuie Chroma 4:4:4, altfel pierzi din informatie ENORM. La video, seteaza fix cat poate TV-ul tau. Daca e panou 10bits, asa il pui. Chiar daca el stie sa proceseze chiar si 12 bits or above. Intotdeauna incercati sa setati 1:1 cu panoul, fara extra procesare. Nu doar ca ar trebui sa arate mai bine, dar ar trebui sa va mai reduca si un pic din lag.

dtancu: congrats man! A mea se lasa asteptata, cred ca o sa ajung sa iau de la eMag, Altex ceva... cand or aduce in stoc.

9. #989 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu am ce sa reprosez ambelor console, dar le accept asa cum sunt, marketate fals si cu hardware ce reprezinta fix cei 500 euro pe care-i cer pe ele.

Dar da, diferenta dintre thread-uri se vede foarte clar:

Pentru ca lumea nu este interesata aproape deloc de xbox, deci aici se discuta extrem de putin.
    Pentru ca Microsoft a mers pe alta abordare si au vrut transparenta, obisnuinta si putere, adica complet diferit de ce a facut Sony.
    Pentru ca oamenii care folosesc si Xbox nu sunt la fel de toxici precum cei care sunt fanboys PS.

In rest, nicio consola nu are inca jocuri, diferentele se vor vedea doar la jocurile multiplatform, ambele vor urma acelasi traseu cu un abonament in care vor baga usor usor, toate jocurile 1st party + game streaming iar consolele nu sunt chiar atat de diferite dpdv hardware, iar asta se vede in comparatiile de pana acum.
    Diferenta acelui SSD din PS5 momentan nu se vede si sunt curios sa vad reviews pentru jocuri cu RT, ca sa vedem diferenta acelor CU's pe partea lui Xbox Series X.
    M-ai dat pe spate cu asta, ca utilizatorii de xbox nu sunt la fel de toxici ca cei care sunt fanboys Ps! Wow! Si vezi ca ps5 ARE jocuri noi, un "dlc" de 12 ore, cica, un remake exclusiv ps5, mai sunt si joculetele Astro, pe care il lauda toata lumea, si Sackboy, Godfall e si el pe acolo. Ca n-or fi jocuri pe placul tau, e altceva.

10. #990 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Xander: sunt pe drumuri si nu pot sa stau sa scriu acum pe larg, dar pe scurt, e vorba de compresie a culorilor. Ca idee 4:4:4 e the best si mananca cea mai mare banda, 4:2:2 e worse iar 4:2:0 is the worst (teoretic 0:0:0 is the worst, dar nu ai cum sa nu afisezi nimic). De aceea si pentru a avea ca la monitor, trebuie Chroma 4:4:4, altfel pierzi din informatie ENORM. La video, seteaza fix cat poate TV-ul tau. Daca e panou 10bits, asa il pui. Chiar daca el stie sa proceseze chiar si 12 bits or above. Intotdeauna incercati sa setati 1:1 cu panoul, fara extra procesare. Nu doar ca ar trebui sa arate mai bine, dar ar trebui sa va mai reduca si un pic din lag.

dtancu: congrats man! A mea se lasa asteptata, cred ca o sa ajung sa iau de la eMag, Altex ceva... cand or aduce in stoc.
    Multumesc frumos!

Ok, deci daca las acel YCC:4:2:2 OFF/debifat, la mine ce este by default 4:4:4?
    La fidelity il las in 10 biti cum ii place lui, understood!

Back to the console, a rezumat excelent colegul mai sus, pot si eu in sfarsit sa accesez meniurile de Xbox fara senzatia aia de lag
    Nu am avut timp sa ma joc deloc fiind la munca dar am lasat-o intr-un loop sa mearga de azi dimineata ca sa o aud -> Nu o aud (inca) si nu ma frige cand pun pana pe ea

Pentru mine testul suprem pentru moment va fi Black Ops Cold War, vreau sa vad acolo niste RTX si o voi lasa in loop 24 de ore intr-o misiune demanding sa vedem daca se incinge sau daca prinde glas...

11. #991 SP
    Exact ce ziceam de toxicitate.
    Diferenta este ca eu voi lua ambele console, ca pana acum, iar PS5 o sa fie la fel ca pana acum, pentru exclusive.
    Eu nu ma mandresc cu niciun joc, pentru ca nu este al meu si nu ma intereseza, dar este destul de penibil sa te mandresti ca si companie, la lansare si sa ceri oamenilor sa faca reviews la un tech demo si la un standalone DLC vandut la supra pret.
    Corect era ca acel Spidy sa coste 20$, sau 30 cu tot cu jocul de baza.

Singurele jocuri exclusive PS5 la lansare sunt Dark Souls Remake (deci un remake, nu un joc nou) si Sackboy. Godfall iese si pe PC

Revenind on toppic, intrebare pentru cine-l are si foloseste deja, eventual chiar cineva care are AC Valhalla.

Cum se comporta in quick resume la jocurile care au conexiune de internet?

Ieri in Valhalla, spre ex, am jucat, l-am lasat in instant on si am revenit la el dar nu mai era conectat la server si nici nu s-a conectat in primele 10 minute, iar cand am incercat sa fac poza, nu am putut pentru ca se urca automat si nu se salveaza deloc local. Astfel ca fara un restart complet la joc, nu si-a revenit.

Si sunt curios cum e in jocuri gen CoD Warzone, daca te tine macar in meniu sau te scoate de tot, sau alte jocuri care au nevoie de online pentru diverse functii.

12. #992 SP
    Pai sa vina si Microsoft cu DLC-uri exclusive la supra pret day one.

Oricum, nu stiu de restul, dar eu m-am lamaurit cine e cea mai toxica persoana de pe forumul asta. Fix persoana aia care repeta aceeasi informatie pe cat de multe thread-uri poate.

Razvan, chiar iti apreciam opiniile in trecut, iar acum nu am o problema cu faptul ca avem opinii diferite, e firesc. Am o problema ca incerci sa convigi pe toata lumea ca adevarul e la tine. Eu iau o pauza de la forumul asta, mi-a ajuns.

13. #993 SP
    Sunt curios pe cine am incercat sa conving cu ce

Nu am voie sa-mi spun parerea personala despre ceva, pentru ca se consider toxic?
    La fel cum se considera abuz cand zic ceva, doar pentru ca sunt moderator?

Mda...cred ca eu am nevoie de o pauza, ca sa nu va mai stric voua discutiile si PS supremacy

14. #994 SP
    Aici nici macar nu e vorba de PS vs Microsoft, nu dau doi bani pe "razboiul" asta.

Am impresia ca s-a mai discutat asta la un moment dat, dar mai scriu si eu o data. Daca x vine si isi spune parerea despre ceva, vii si tu cu o replica, ceea ce e perfect normal. Daca apare y, care are o parere similara cu x, tii neaparat sa ii repeti si lui ceea ce i-ai spus deja lui x. Aici apare problema.

Mai suntem cativa oameni care intram/postam pe aici si e relativ usor de stiut parerile/preferintele fiecaruia. Nu inteleg de ce tu simti mereu nevoia sa ne spui ceea ce stim deja despre tine si preferintele tale. Crede-ma, devine iritant.

15. #995 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Exact ce ziceam de toxicitate.
    Singurele jocuri exclusive PS5 la lansare sunt Dark Souls Remake (deci un remake, nu un joc nou) si Sackboy. Godfall iese si pe PC
    Da, a propos de toxicitate, ai spus, citez "In rest, nicio consola nu are inca jocuri, diferentele se vor vedea doar la jocurile multiplatform", si eu ti-am dat exemple de jocuri noi care apar pe ps5 inca de la lansare, ca sunt dlc-uri sau nu( de 12 ore totusi, nu de 3, nu de 4), scumpe sau nu. Nu a vorbit nimeni de exclusivitati ps5, era evident ca ma refeream la jocuri prezente la lansarea ps5 care nu apar si pe xbox, cel putin nu in urmatoarele 6 luni, cum e in cazul Godfall!!!! Las-o asa, nu o mai da dupa cires.

16. #996 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Back to the console, a rezumat excelent colegul mai sus, pot si eu in sfarsit sa accesez meniurile de Xbox fara senzatia aia de lag
    Probabil e si de la faptul ca au lasat-o in 1080p, sa fie cat mai snappy. La urma urmei, in consola nu stam in meniuri. Sau cel putin eu nu.
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Nu am avut timp sa ma joc deloc fiind la munca dar am lasat-o intr-un loop sa mearga de azi dimineata ca sa o aud -> Nu o aud (inca) si nu ma frige cand pun pana pe ea

Pentru mine testul suprem pentru moment va fi Black Ops Cold War, vreau sa vad acolo niste RTX si o voi lasa in loop 24 de ore intr-o misiune demanding sa vedem daca se incinge sau daca prinde glas...
    Nu am gasit pe nicaieri ce model de ventilator foloseste XSX-ul, dar la ce design industrial are, am impresia ca au pus un lock la voltaj pentru a limita turatia maxima (ca altfel ar zbura consola la cateva mii de RPM). Cu alte cuvinte, au setat o limita la 1000 RPM sau ceva de genul. Care ar trebui sa fie arhisuficienta, avand in vedere monstrul de radiator si cantitatea de metal din consola. Ce ar insemna asta? Well, asta inseamna ca mai repede face throttle CPU/GPU-ul decat sa creasca zgomotul prea tare. Dar asta e o treaba pe care o pot modifica in timp, in functie de ce jocuri super demanding vor veni (se poate modifica profilul fan-ului astfel incat la un anumit joc sa ii mai dea un push de x% daca e prea mare throttle-ul)...

Despre certurile de pe-aici, eu nici nu mai comentez. Am destule pe cap, nu pot sa stau sa ma contrez cu cineva care imi spune ca are jocuri exclusive gen Astro, Sackboy & Co. Prefer la orice ora sa joc un non-exclusive bun, gen GTA, Witcher, RDR, DMC, ME, RE2, FF, MK & Co. decat sa ajung sa ma laud ca am jucat Astro... sau sa ma bucur la 2-3 exclusive pe an. De aceea am si decis ca nu iau PS5 acum - il voi lua la anul, cand vor exista cel putin 5-10 exclusive care sa o faca sa merite (si desigur, cand va iesi o consola si controller care sa nu fie albe). In rest, XSX all the way. And PC. And tablet. And phone. And VR.. Timp sa fie, ca in rest, am ce juca!

17. #997 SP
    Member dtancu's Avatar
    Răzvane, AC Valhalla face figuri de la serverele Ubi, azi mi-a făcut mereu. Se deconectează și in timp ce joci. Nu e ceva nou la AC, îmi aduc aminte la Unity in ce hal făcea figura asta, aproape constant.

Sent from my Z Fold 2 using Tapatalk

18. #998 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Va rog sa nu va mai plangeti ca in Romania nu sunt lansari oficiale sau ca ajung produsele tarziu, stocuri limitate what ever...
    Nu stiu ce fel de lansare au avut astia de la Ms cu xbox dar pe UK nu gasesc nici XSS nici XSX, si da am urmarit de la 12am amazon si alte magazine mari....insa in Altex mai gasesti XSS
    Is curios ce va fi cu Ps5 ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #999 SP
    Member marv's Avatar
    verifica pe olx, gasesti la 790 EURO.

20. #1000 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Daca cateva zeci de console vandute pe piata sh justifica lipsa stocului e clar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 67 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast