Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 40 of 67 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1327

Thread: Clubul Xbox Series X

1. #781 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vedem dupa lansare ce si cum ne organizam, dar da, cat timp s-ar respecta regulamentul si discutia thread-ului, nu ar trebui sa fie probleme.
    Si eu sunt foarte curios de cum ruleaza jocurile 3rd party pe ambele console. Cu putin noroc, voi putea experimenta si eu cateva asa

2. #782 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Imi asum sa nu comentez nimic, just a thread with versus, se posteaza acolo filmuletul si aia este, orice post acid sau fara rost => delete.

3. #783 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Parca nu aveam voie pentru a nu ieși scandal/flame. Cine spune ca nu o sa fie așa, se amăgește.

Nici nu s-au lansat consolele și fanboii din ambele tabere vomita inepții pe diverse topicuri.

Cred ca mai bine rămâne sa vedem comparația direct pe topicul jocului.

PS: Sau se poate face un topic unde sa nu fie activate comentariile.

4. #784 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post

PS: Sau se poate face un topic unde sa nu fie activate comentariile.
    Exact, asta ar fi cel mai bine, sa poata posta doar moderatorii filmuletele de la DF si atat.
    Noi userii sa ne putem exprima doar prin 'Thanks', cel mult.

Sustin o asemenea initiativa, e mult mai bine sa fie toate intr-un singur loc.

Daca raman comparatiile imprastiate pe fiecare thread de joc, la N jocuri, se vor umple de mizerii toate threadurile, nu doar unul singur.
    A le tine pe toate intr-un singur loc ofera si posibilitatea sa se faca damage management mai usor, in loc sa se modereze 7 pagini la fiecare joc unde inevitabil orice filmulet cu versus va starni junk.

5. #785 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Sustin si sper ca acolo sa nu avem parte decat de pareri obiective, chiar daca probabil nu va fii asa

6. #786 SP
    Ce a spus Dant3 este rezolvarea tuturor bugurilor cu un singur fix, comments disabled si la revedere.
    Just facts!

7. #787 SP
    Problema va fii ca atunci vor popula/polua celelalte topice lelegate de PS sau XBOX cu ce vad acolo...

8. #788 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pentru scandal și flame avem moderatori care aplica regulamentul. Nu vad care e problema unui astfel de thread. In cel mai rau caz unii useri vor lua o pauza.

9. #789 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Deci sa înțeleg ca voi vreți versus fără scandal? Sau pe românește bătaie (între console) dar fără circ .Frumoasa idee

10. #790 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu exista asa ceva, pâine și circ, asta vinde și aduce audiență.

11. #791 SP
    Manager paul's Avatar
    Apple TV app coming to Xbox:

12. #792 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Până la urmă ce Wi-Fi are XSX?

13. #793 SP
    Din cate am inteles WiFi 5.

14. #794 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru necunoscatori, WiFi 5 = 802.11ac. Adica in mod normal vom vedea conexiuni de pana la 866Mbps. Daca vor activa cumva si banda de 160Mhz, atunci se poate ajunge sari lejer si de 1Gbps. Dar ma indoiesc.

15. #795 SP
    Da pacata ca nu au pus WIFI 6 (AX) pe el si nu prea inteleg de ce nu... Dar asta e.

16. #796 SP
    Da, este o alegere ciudata. Cel mai probabil au mai economisit niste bani.
    Oricum nici acum pe One X nu au probleme cu download, pe wi-fi sau cablu, cel putin comparativ cu PS

Also, eu imi tin consolele doar pe cablu - never pe wi-fi, deci personal nu ma afecteaza deloc aceasta decizie

17. #797 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Yup, trebuie sa fii un pic masochist sa tii consola pe WiFi. Vorba aceea, descarci jocuri de cate 50-100GB... rupi reteaua prin casa aiurea.

18. #798 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Posibil ca prin 2016 cand au inceput lucrul la consola asta AX-ul nu prea era standard. Also nu e mare branza pentru ca nr routerelor AX derinute de noi e infim.
    Also nr2: „ailalti“ ce standard de wifi au?

19. #799 SP
    PS5 merge pe wi-fi 6. Dar exact cum spui si tu, nu ca ar conta decat pe hartie

20. #800 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fiind vorba de Sony, nu mi-as pune prea mult baza in WiFi 6-ul lor. De exp. TV-ul meu Sony are WiFi 5 (AC), dar e mai slab decat WiFi 4 (N)-ul de pe telefon. Gigabit-ul de la Sony cu greu atinge 2-300Mbps. And so on.

Also, ca sa nu se creada ca dau doar in Sony, am pe-aici un TP-Link cu AX (WiFi 6) care de-abia daca prinde 2-300Mbps pe DL. In acelasi timp, iPhone-ul sare de 6-700Mbps. Deci conteaza implementarea mai mult decat standardul. Personal prefer un AC aproape perfect (5-600Mbps), decat un AX praf (2-300Mbps).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 67 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast