Lunar vor fi eventuri in care prezinta cate ceva:
Xbox 20/20: Join Us as We Look into the Future of Xbox - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Asta in Mai si Iulie. Dar in Iunie? Acolo o sa fie conferinta pentru E3, in care ar trebui sa prezinte toate jocurile (sau marea majoritatea) + detalii despre consola.
Probabil cand spun ca se "focuseaza" pe ceva, cum zic in Iulie, atunci or arata mai mult din jocul/jocurile respective, in loc de un simplu trailer.
Microsoft has shown off the badge that games optimized for the upcoming Xbox Series X will be using.
Taking to Twitter just now, the official Xbox Twitter account shared the new badge for Series X optimized titles, which shares its design with the new Xbox logo that was revealed last month following a trademark application. You can see the badge at the top of this post.
In addition, Microsoft confirmed that all games that will be shown off during today’s special Inside Xbox broadcast will be optimized for the next-gen console. “Every game you’ll see on InsideXbox tomorrow will be Xbox Series X Optimized”, the tweet reads. “Spoilers, you’re going to see this badge a lot.”
https://wccftech.com/optimized-xbox-series-x/
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
Gata, s-a notat. Totusi, doar pe mine mă enervează maxim numele ăsta: "Xbox Series X"? Era așa greu să mai schimbe o literă? Xbox Z era mai simplu, ajuta naibii și la search engines... știam că e altă generație. Plus că sigur vor fi mai multe modele, o să iasa o "series" de probleme.![]()
O prezentare foarte interesantă și pe înțelesul tuturor despre tehnologii implementate în noile console - educativ :
Da, asa am retinut si eu, dar nu cred ca este ceva live, ci doar dau play la un video.
Cam asa venea transformat din PDT (8a.m.), ora 18.00.
Hai Microsoft arata-ne ceva frumos!
Citisem undeva că prezentarea de azi are vreo 30 de minute, așa e? Nu mai știu dacă am văzut pe Twitter![]()
Au zis doar ca are sub 1h. Dar nu e neaparat rau. Daca facem un calcul, un trailer are in medie ~2 minute, atunci un gameplay ar putea avea ~5min si au timp sa arate minim 7-8 jocuri.
Dupa cate citesc pe unele site-uri va fi ceva stream live. Mai intreb ceva aici, X Box One X are si el o functie ca si la PS4 de button mapping? Eu folosesc functia pe PS la orice shooterm is obisnuit sa aim and shot cu L1 Si R1 nu cu L2 si R2.
Am fost obisnuit asa de pe PS3 unde toate shooterele erau cu L1/R1 si cand am data de PS4 si L2/R2 mi-a venit rau si probabil nu am fost singurul care sa plans de au introdus custom button assignment cu un FW update.
Ia vezi daca merge cum explica aici. Nu am incercat niciodata, asa ca nu pot confirma daca este sau daca mai este de actualitate.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu vor arata nici un joc NextGen, eu cred ca va fi doar acel teaser la AC:Valhalla, iar mai apoi vor arata jocuri CurentGen optimizate pe XSX pentru ai arata puterea.
Păi toate jocurile care urmează să se lanseze in următorii doi ani nu vor fi exclusive XSX, ei au spus asta. Vor rula pe absolut toate consolele Xbox, iar pe XSX au extra "chestii"![]()
Bookmarks