folositi regiuneaUS si gata. ce manie sa pui pe ungaria...polonia sau alte state cu limbi de neinteles. US si dolari si engleza si gata!
folositi regiuneaUS si gata. ce manie sa pui pe ungaria...polonia sau alte state cu limbi de neinteles. US si dolari si engleza si gata!
Dupa ce am stat 2 ore pe chat cu MS support sa-mi schimbe inapoi regiunea pe USA, m-am ales cu un cod pt 30 de zile de Live si cu regiunea blocata pe ro pt urmatoarele 90 de zile. Mi-azis ca mai bine i-mi fac cont nou cu ce regiune vreau eu si activez cele 30 de zile pe acela. Deci cred ca asta o sa fac: cont nou pe US.
Ah si mi-a zis ca nu puteam sa descarc jocurile GwG pt X360 pt ca mi-am schimbat regiunea. E o buba in sistemul lor, poti deacarca jocuri GwG pt XOne dar nu si pt X360.
---------- Post added 10-02-2016 at 10:23 ----------
Va trebui sa fac cont nou oricum. Ce recomandati? US sau UK? Problema e ca mi-am luat Live de 12 luni din Altex si cred ca e pe EU. Nu-mi dau seama ca tot textul e pe ceha sau poloneza sau ceva de genul....
Nu contează, eu am contul pe US și am avut live cumpărat din Germania.
Eu as face contul pe US, pui o adresa dintr-un stat fără taxe ( ex: New Hampshire)
Îmi puteți spune va rog, cum fac sa joc jocurile (lunare gratuite de xbox 360 pe xbox one)? Și cum le activez? Am cont de US. Mulțumesc.
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
salut. am o mica problema.
xbox one, contul e pe us, xbox live gold e activ, cardul meu e pus pe o adresa de us, am cumparat vreo 10 jocuri pana acu la promotie si vreo 20 free, onlinu merge brici si pana aici totul ok.
jocurile le-am luat toate accesand marketu de pe pc.
atunci cand incerc sa accesez games with gold de pe consola imi spuna ca pagina nu poate fi accesata si ca sa incerc mai tarziu. acelasi mesaj il am si cand vreau sa vad de pe consola "subscriptions". si asa se intampla mereu. chiar si atunci cand am avut goldul de consola noua si cand am luat la promotie, 1$/luna, live de la microsoft.
stie cineva cum pot scapa de asta?
poate fi din cauza ca am ip de romania si marketu de us?
si a 2-a chestie, am incercat sa descarc cateva demouri de jocuri de 360 compatibile de pe pagina Xbox One Backward Compatibility | Xbox
confirm "plata" ca e free, imi spune ca l-am cumparat, dar nu apare nimik la jocuri pe consola sau la download.
poti juca jocurile alea pe xbox one sau trebuie un 360? sau neaparat cd?
poti descarca de la games with gold jocurile de 360 si sa le joci? imi confirma descarcarea dar nu apare nimik pe oneul meu.tocmai am descarcat un joc de pe gold free de 360 si vad ca a luat-o. jocul apare de asemenea in lista backward compatibility. ty robertfelixx. acu ma oftic ca n-am facut asta mai demult. chiar au fost 2-3 jocuri care meritau...
cei care vor live mai ieftin pot incerca cdkeys.com. 40$/an fata de 60$ la microsoft. testat pe mine si e ok.![]()
Nice. Ar fi tare sa fie, ca-mi doream sa-l joc de cand a iesit
Sper totusi sa bage si ei si Rocket League![]()
Dacă ai Xbox 360 cu "Gold" îi poți da să îți figureze "cumpărat" iar pe viitor dacă îți vei lua Xbox One, te "loghezi" cu același cont și descarci jocul.
Nu am.Si cand ma gandesc ce jocuri dau la plus imi vine sa
.Sunteti asa norocosi.Parca vad peste cateva luni ca baga call of duty.
Nu știu cum vii se par vouă dar mie jocurile de la gold din ultimele luni mi s-au părut "frecție"...
Mie chiar mi-au palcut anumite jocuri de lunile trecute, Hand of Fate am bagat o gramada de ore si la fel killer instinct
Serviciul a început foarte slab, apoi au venit jocuri foarte bune: Child of Light, Valiant Hearts, Tomb Raider, AC4, TWD, chiar și Thief.
Bookmarks