Este setat ca home, pot juca celalalte jocurile de la live, pot juca in retea, numai la Watch Dogs am problema respectiva...
Este setat ca home, pot juca celalalte jocurile de la live, pot juca in retea, numai la Watch Dogs am problema respectiva...
Ce treaba are EA Access cu Watch Dogs ? Asta e facut de Ubisoft. Vezi Gold-u sa nu fi expirat pe contu tau sau ala care e primary. Daca nu a expirat, sterge-l si mai ia-l odata.
Am facut asta si imi vede si Gold-ul si EA Access-ul, valabile pana in luna iunie a anului viitor![]()
Incearca sa intrii pe chat cu cineva de la Xbox, vezi daca te poate ajuta. Pe mine m-au ajutat asa in cateva situatii.
Xbox One:
Assassin’s Creed: Chronicles – India (1-31 august)
Firewatch (16 august – 15 septembrie)
Xbox 360:
Condemned: Criminal Origins ( 1-15 august)
Forza Horizon 2 (16 august – 15 septembrie)
Din cate stiu nu e nimic oficial, asa ca eu zic sa nu ne bucuram inca. Firewatch si eu vreau sa-l joc si chiar m-as bucura sa-l dea la gold
Am aruncat un ochi la playstation plus, parca sunt mai sonore unpic titlurile din oferta lor.
Trials chiar voiam sa-l iau la un moment dat, deci e bine venit. Restul sunt...meh.
Cum fac să iau pentru Xbox One și jocurile de Xbox 360 free with Gold? Dacă încerc din browser să mi le iau îmi cere să mă loggez (logic) dar apoi îmi cere să completez billing information. Pot să pun adresă de SUA sau trebuie de UK (cum e setat XBOX One al meu la region)?
Mare curaj ai avut sa raspunzi la intrebare asta.Ultima oara cand am dat un sfat au sarit cyborgii forumului de fund in sus
![]()
poti pune cont de paypal daca nu vrei card, dar asa cum au spus si mai sus fara metoda de plata si fara vpn nu vei putea lua x360-urile decat foarte rar.
Bookmarks