de ce sa radem de tine? vezi daca te ajuta acest guide Prince of Persia The Forgotten Sands PSP Walkthrough Guide.
de ce sa radem de tine? vezi daca te ajuta acest guide Prince of Persia The Forgotten Sands PSP Walkthrough Guide.
Sar'na,acum ma uit!
---------- Post added 23-10-2010 at 12:59 PM ----------
Multumesc mult,n-am reusit,imi cere sa ma loghez,n-am cont si,spre rusinea mea,nici nu stiu engleza!Merci mult oricum!Poate gasesc pe cineva care l-a terminat!![]()
prince of persia the forgotten sands...am ajuns la faza in care se rotogoleste o bila mare de piatra spre mine,eu fug si lespezile de piatra se prabusesc in urma mea!nu pot sa trec!
multumesc,ma apuc acum din nou!
---------- Post added 23-10-2010 at 08:29 PM ----------
am reusit,sa moara gibilan!![]()
In primul rand vreau sa va salut si bine v-am gasit.
Iar acu vin si eu cu o problema. Am un psp 2004 si azi mi-a facut o surpriza.Nu mai vrea sa se incarce.Cand il bag un priza se aprinde beculetul rosu de "power" dar cand dau sa-l deschid,se deschide,dar se inchide imediat aratandu-mi bateria taiata si se aude chiar si o pocnitura. Ceva s-a stricat si as fi curios ce.
Nu stiu daca un psp merge deschis fara baterie,dar tinut in priza (ca un laptop),dar am incercat si asa si nu merge...
Are cineva idee ce ar putea fi si daca merge reparat?
Multumesc mult!!
merge tinut in priza si deschis,ca laptopul.
nu stiu ce ar putea avea,o fi de la baterie,dar cel mai bine ar fi sa il intrebi pe Donely(il gasesti la sectiunea Bazar-Console)
Ma inscriu si eu in club cu 2x PSP Slim Ice Silver, o placa de baza 8C brickuita, o placa de baza 8A moarta, iar ca accesorii: Logitech Play Gear Pocket, inca o husa de-aia cu fermoar si niste casti Canyon.
Salut!mai am si eu o problema...am router wireless in casa si nu pot sa ma conectez cu psp-ul la el...cand dau search il gaseste si in dreptul securitatii scrie "not supported" . Are cineva vreo idee cum as putea sa reusesc sa fara sa scot parola?
Salut, am o nelamurire in legatura cu PSP 3004. Pana la urma, se poate sau nu moda permanent. Daca nu permanent, atunci un psp cu 6.31 poate fi modat temporar? Daca nu, se poate face downgrade pentru a moda apoi? Sunt atat de multe chestii cu modarea asta incat n-am reusit sa inteleg complet chiar si dupa sapt intregi de documentare.
Vezi la setarile router-ului, sa fie setat pe WEP sau WPA2-PSK2 sau mixed. La mine functioneaza fara probleme cu WPA2-mixed.
Cred ca am mai spus ca pentru moment 3004 nu poate fi modat.
LE: e facut cu exploit nepermanent, la PSP-uri cu anumite versiuni de MB, gasesti pe google detalii.
pai si atunci de ce tot vad mesaje cu "vand psp 3004 modat negru piano black cu 5.03 gen-C" sau asemanatoare? nu mai inteleg nimic.
am reusit sa ma conectez la net...intra pe google dar cand vreau sa intru pe PSN scrie "an error has occured.(80550F17)" vreo idee?
P.S:contul mi l-am facut pe alta conexiune si am mai avut 2 conturi in trecut pe PSP-ul asta.
Salut, am o intrebare (sorry daca e common knowledge dar nu am mai avut psp pana acum...). Jocurile psp sunt diferite in functie de zona (ca cele de xbox 360)?
Adica, daca imi cumpar psp din Romania voi putea juca pe el nemodat jocuri cumparate din Australia?
Multumesc pentru raspunsuri.
am si eu o intrebare cum pot vedea filme pe psp am instalat un program avidemux 2.4 am decriptat jocul format mp4 si l-am bagat in psp si tot nu merge spuneti-mi si mie va rog frumos cum sa procedez multam fain
Bookmarks