Am selectat channel 1 pe amandoua psp-urile dar tot nu merge wipeout cu sharing.Alte idei?
Nu are cum, inseamna ca faci ceva gresit. Din moment ce amandoua sunt pe Channel 1, tu intrii in joc si dai la Game Sharing, si el la randul lui da din meniu Game Sharing, stiu ca eu jucam Ape Academy 2 asa si mergea...
Nu cred ca fac nimik gresit ,o fi din cauza jocului, o sa iau o varianta neoriginala si sa incerc gamesharing aa sa vad daca merge.Si mie mi-a mers si naruto si patapo cu game sharing deci....
Poti sa incerci...Si mie parca mi s-a mai intamplat, dar nu stiu daca e sigur de la joc.
Am si eu o problema cu un PSP 3004. Mai exact, se aude un zgomot de a UMD chiar daca nu am disc inauntru. Am 6.20 si nu prea folosesc jocurile pe UMD pentru PSP e modat (nu il folosesc mai deloc, dar asta e alta treaba). Este vreo rezolvare? Am nevoie urgent.
Saltare! Am Patapon 3 cumparat original cu licenta pt EU,dar ma enerveaza foarte tare serviciile din EU de la PSN plus ca tara pe care am cont are PSN picat momentan.Asa ca daca as cupara o licenta de US pe PSN sar potrivi cu jocul de pe UMD care e EU.(jocul nus sigur daca e EU dar licenta este si pe carcasa jocului scrie eu.playstation.com)
Am si eu o intrebare se compara jocurile pe psp cu cele te telefon?
Ma tot gandesc daca merita sa achizitionez un psp?
imi poate spune si mie cineva
pro contra merita in general doar pentru jocuri
Asteapta si iti iei PSVITA . Sau daca tot vrei psp pentru cateva jocuri care chiar merita jucate desi grafica e de vechea generatie (old-gen) , atunci asteapta sa apara ala E1000 care se anunta la circa 100 E nou sigilat.
Imi puteti da mai multe detalii despre psp
cat tine bateria?
sunt multe jocuri pentru el?
il pot folosi si pentru alt ceva?
si alte lucruri daca credeti ca este important
sunt destul de curios si as vrea sa aflu mai multe![]()
Bateria tine in general 6 ore daca te joci cv calumea,dar daca jocul are si instal te poate tine si 8 ore.Jocuri sunt cu gramada numai sa-ti placa si sa sti sa cauti.PSP poate fi folosit pt ascultat muzica ,pt video sau filme care sa vad foarte bn (varamiu si-a luat telefon cu android si cand mi-a vazut psp ii venea sa-si dea pumni in cap ,pasiunea lui fiind muzica),are si internet pt jucat in multiplayer sau skype sau...Nu cred ca te-ar interesa dar poti pune harti pe el radio,gps sau benzi desenate.Dupa parerea mea mi se pare foarte important pt ca sunt sunt un gamer inrait si ma plictisesc repede daca nu ma joc si ador sa joc afara cu prieteni si mai ales sa-i oftic.
Saltare!Am si eu o mica problema la UMD desi poate e doar imaginatia mea.Cand am cumparat acum 1 an PSP-ul am jucat Wipeout Pulse,in general o cursa se incarca cam in 5-6 secumde acum imi incarca o cursa in cel putin 8 secunde.Problema nu este doar la Wipeout timpul de incarcare fiind putin marit la toate jocurile mele de pe UMD.Stie cnv care ar puteafi problema si cum ar putea fi rezolvata?App daca tin un UMD in PSP tot timpul chiar daca joc de pe card exista riscul sa se strice UMD readerul?
Ca la orice aparat electronic cu discuri, e de preferat sa scoti discul din unitate daca nu il folosesti. E valabil la CD Playere, combine muzicale si chiar pick-up-uri cu vinil. Nu mai tine discul in PSP daca nu il folosesti. Dupa un timp mai intra praf la unitatea optica si probabil asta e motivul pentru timpii mai lungi de incarcare.
Are cnv cont PSN pe EU.Tocmai ce am facut 2 conturi pe EU, 1 pe Rmanaia si 1 nu mai stiu pe ce tara dar cand incerc sa ma loghez zice ca un e valabil in tara respectiva.Celelalte conturi ale mele din UK si US merg perfect.Problema este ca am voucherul de la Patapon 3 bagat pe 1 dintre conturile din EU si nu pot juca.Din moment ce serverul e picat de vreo 3-4 luni, vreau sa incerc daca marge voucherul pe alt cont.Intrebarea este,daca stiti o tara din EU pe care merge PSN 100% poate o sa mearga Patapon 3 pe el,daca nu, asta e cumpar inca un voucher pe UK.AAAA si daca Patapon 3 e joc de EU o fi compatibil cu voucher de UK?
poti juca online pe psp modat?
te poti conecta la internet prin wereless pe psp modat?
poti sa-ti bagi jocuri pe card pe psp modat? (1004)
![]()
Imi spune si mie cnv care e diferenta intre final fantasy 1 si final fantasy anniversary edition si final fantasy 20th anniversary?
Da suporta . Atentie insa ce cumperi ! Cele mai bune carduri sunt cele care suporta Magic Gate .
Nu doar cardurile Sony suporta aceasta tehnologie , dar si altele precum San Disk . Ca sa verifici daca un card suporta Magic Gate il bagi in PSP ,apesi pe el TRIUNGHI , apoi Information . DAca scrie Magic Gate - Supported atunci e ok , daca scrie unknown atunci cardul nu este original , are o provenienta incerta iar calitatea este indoielnica ( cu siguranta va fi mai lent la transferul de date ceea ce se vede in jocuri )
Bookmarks