Am macar CFW pe PSP???Daca ai facut upgrade la 6.20 tu in mod sigur ai OFW pe psp, nu exista CFW 6.20
CFW-custom firmware
OFW-official firmware
Ai avut PSP-ul inainte modat?Daca da, cumva ai bagat vre-un UMD care cere 6.20 in el?
Stie cineva cat suporta un PSP, la categoria card de memorie ? Cat suporta maxim ? Ma gandesc sa imi iau un card de 16 GB ? Ce firma imi recomandati ? Ma gandeam sa imi iau de la Sony pentru ca sunt mai ieftine. Stie cineva, daca gasesc o oferta mai buna ?
PSP-ul suporta maxim 32 GB.Ca sa ai acest card trebuie sa faci in urmatorul fel:
1.Iti cumperi un adaptor CR5400, in care poti baga doua micro sd-uri, si faci un MS Pro Duo.
2.Iti cumperi doua carduri micro-sd de 16 gb fiecare daca vrei sa ai 32 gb pe psp, sau daca nu iti iei doua carduri de 8 gb si ai facut 16 gb.
In total daca vrei sa ai 32gb pe psp te costa cam 400 ron, depinde de preturi, sau daca vrei sa ai 16 gb te costa 200 ron.
Bafta la achizitii!
Dar , din ce ai spus tu reiese ca numai solutia ta exista. Dar baiatul trebuie sa stie toate solutiile pe care le are![]()
![]()
Pai el a facut upgrade, am inteles dar din cate se vede el crede ca daca a facut upgrade la 6.20 OFW o sa ii mai mearga jocurile pe el.In mod sigur a avut CFW pe el inainte si a facut upgrade cand a pus un UMD in el.
hey baieti am si eu o intrebare...
am un psp 3004 2009 asa se spune si versiunea 4.21.
cum pot sa mi-l decodez?
am un prieten care mia spus ca nu conteaza versiunea si daca ti-l decodezi merge orice joc tras de pe net .
cum e?
si daca tre sa-l decodez sau sa-l downgradez, puteti va rog sa-mi spuneti cum sa fac asta?
va rog eu mult, plz plz plz plz...va rog eu mult..
in primul rand eu zic sa faci un update la 5.03 apoi dwonlandez chickHen mod R2 so pui pe card in folderul PHOTO (daca nu exista il faci) si deschizi PSP-ul si intri in photo ... astepti apoi daca se inchide si se restarteaza chikenhenul s-a instalat cu succes daca nu mai incearca. Mentionez ca iti trebuie un card original SONY ... formatat iar PSP-ul sa aiba deafult settings ... apoi deschizi CFWEnabler-ul si gatabft
si de unde downloadez chickhe?????
---------- Post added 02-01-2010 at 09:40 PM ----------
sau de unde fac update?
Uitate pe youtube la diverse tutoriale si acolo in mod sigur o sa ai si un link de unde sa descarci programul.Bafta!
update-ul il iei usor de pe google ... la fel si henul scrie doar pe google download .............. ce ai nevoie ...![]()
Am un PSP Fat si am vazut ca nu imi suporta cardul de memorie de 4 GB Memory Stick Pro Duo Mark2, am inteles ca exista un program care l-ar face sa suporte. Sau e ceva cu cardul.
nu cred ca e de la PSP eu am avut PSP PHAT si mi-a mers perfectul cardurile de 4 respectiv 8 GB iar acum am psp slim&Lite si deasemenea merge perfect eu zic ca e de la card
Bookmarks