Sunt multe jocuri bune pe vita , insa daca toti producatorii de jocuri ar pune la fel de mult efort in crearea unui joc , cat au pus producatorii jocului Killzone Mercenary , sau Uncharted , situatia consolei ar fi total diferit.
Ma deranjeaza faptul ca nu prea apare nimic important![]()
Call of duty m-a dezamagit total ; ma asteptam ca Assassins creed 3 Liberation , NFS most wanted , mortal kombat , Resistance Burning Skies sa aiba un gameplay si grafica mai buna.
Cand am spus " dumbed down " , la asta m-am referit
Din cate am vazut , de pe acest site : www.game.co.uk poti achizitiona coduri PSN la cel mai mic pret.
E gratis pt abonaţii PS Plus, nu prea mai am spaţiu pe cardul de memorie si ma gândeam să-i fac loc, dar parca nu as şterge nimic, downloadul merge ca naiba pe Vita
Pauza si apoi resume, faci de câteva ori chestia asta si o sa mearga foarte bine, daca il ai prin wi-fi nu trece de 2.5 - 3 MB/s. Daca nu iti merge nici cu pauza-resume dupa ce dai download nu il mai pui in background.
PS uite o poza aici
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1082612
Probleme si solutii Playstation 3
Daca ajung la 3mb/s e record, da nu se intampla aproape deloc. Eu scot mai tot timpu in medie cu 1mb/s sau sub.
Recomand programul de management facut de Sony. Eu mi le-am transferat prin content manager pe hdd-ul pc-ului. E mai usor asa. Cand vreau sa joc altceva mut pe/de pe PC. Viteza de transfer este mult mai mare iar in stand by poate sa il transfere cu ce viteza vrea de pe PSN pe Vita noapte sau cand sunt la munca.
PSV PCH-2000 (PSV Slim/NOLED) se apropie de lansare in regiunea vestica.PS UK a trimis invitatii la o prezentare "slim".
Exista vreo posibilitate in setarea accountului astfel incat sa vad in Sony store numai jocurile compatibile PS Vita ? Ca pierd o groaza de timp, plus ca am impresia ca in tot "magazinul" asta sunt foarte putine jocuri pentru PS Vita si o groaza pentru PS3.
Games
enjoy
Pfoai ce jocuri sunt trecute acolo la coming soon.
@florinfm2004 Mai bine uitate pe ps store de pe vita direct si o sa vezi numai jocurile pentru vita, psp si ps1, nu e nici unul de ps3 acolo.
Eu cred ca se refera la 'Download List' unde, din pacate, nu exista posibilitatea sa le sortezi.
Asta ma supara si pe mine, ca de fiecare data cand vreau sa descarc ceva tre sa caut prin lista cu toate jocurile care se misca si foarte greu uneori.
Baieti am si eu nevoie de o parere(sau chiar mai multe).
Ar fi mai ok ,sa trec pe US ? sunt interesat sa cumpar mai multe jocuri digital dar ma omoara plata pentru carduri uk -170 lei pentru 35 lire >.>
Eu n-as trece pentru ca de cele mai multe ori jocurile ce le primim la PS+ sunt mai bune in Europa/UK .
Bookmarks