Borderlands 2 se lanseaza pe 18 martie pentru PSV: https://twitter.com/2KInternational/...76225974018048
Borderlands 2 se lanseaza pe 18 martie pentru PSV: https://twitter.com/2KInternational/...76225974018048
sper sa fie superb sper sa fie superb etc. x 10
mai ales ca se va lansa si Tales from Borderlands trebuie neaparat sa-l termin cu tot cu ultimele DLC-uri
E atat de superb incat nu au pus nici macar un screenshot sa vedem si noi cum o sa arate pe vita, nu mai zic de trailer si iese peste 2 luni....
speranta moare ultima!
daca nu voi face un efort si il voi reincepe pe PC, chiar daca ma ia cu dureri de cap daca joc mai mult de 2h un FPS pe el
O sa fie o versiune dumbed down cum este NFS Most Wanted , baza o sa fie la locul ei dar nu va asteptati la cine stie ce efecte ca si pe alte platforme.
'Sup! new (and proud ) owner here !m-ar interesa si pe mine sa achizitionez psn credit dar fara toate complicatiile de pe diferitele site-uri.un loc/persoane/magazin de unde as putea achizitiona key-ul respectiv.si inca o problema : nu pot sa-mi activez trialul de PSN +.am cont pe Uk , am bani pe card , dar degeaba.daca stie careva vreun workaround si vrea sa-mi explice si mie ... sarna
anyway ... ma bucur ca am gasit comunitatea aceasta
salut la toti
Trialul PS+ nu poti sa-l activezi cu card de Romania.In magazine pretul este nesuferit de mult.Noi luam de pe siteuri de incredere ex.Amazon.com,Amazon.co.uk,pcgamesupplies,etc.
Recomand cdkeys.com pentru ca au preturi foarte bune la coduri de PSN/PS+ si ai reducere de inca 5% daca le dai 'like' pe facebook.
mai au politica aia cretina cu "fa-ti poza cu buletinul in mana sa fim convinsi ca nu e vre-un mare criminal care vrea sa-si cumpere jocuri video cu banii furati"?
Aproape toate jocurile PS Vita sunt dumbed down![]()
Cel mai frumos realizat este Killzone Mercenary
Nici Uncharted nu ma dat peste cap
Am vazut ieri la altex PS+ pe un an la 250 ron, mi se pare un pret corect pentru ~24 de jocuri timp de un an![]()
cum a zis si sexbobomb91 ia de pe cdkey.com sau electronicfirst.com. gasesti la 180 190, ala e pret decent
daca ai cont de US recomand amazon.com, poti sa platesti prin paypal si costa fix 50$...adica ~170Ron, codul il primesti instant de la Amazon.
Incearca te rog Virtue's Last Reward. Eu am ajuns la 50% in Uncharted si îmi place foarte mult chiar daca nu e facut de Naughty Dog
Uncharted, Gravity Rush si Virtue's Last Reward chiar jocuri bune pentru o consola portabila plus AC3 Liberation care l-am jucat saptamana asta varianta AC Liberation HD si mi-a placut. Nu sunt chiar dumbed down toate jocurile de pe vita oricum.
Nu l-am jucat. Am zis doar ce am jucat eu. Cu siguranta e si Persona 4 Golden un joc chiar bun.
Bookmarks