Multumesc
Am scapat de bani :)
Multumesc
Am scapat de bani :)
Salut, nu pot intra in ps store (regiunea uk), desi ieri si azi dimineata era totul ok. Imi da eroare DNS (NW- 9738-7). Nu stiti cum pot rezolva aceasta problema, mersi anticipat.
Raspuns pentru eroarea ta:
https://support.us.playstation.com/a...n-test-results
Foarte "frumos", atat de "multe" oferte la jocuri incat nici nu am stiut ce sa aleg. Creca punem consolele in cui si ne reorientam.
Eu nici n-am ce cumpara pentru Vita oricum :)). Jocuri anul asta nu prea am vazut, slab de tot.
Nici sa le vindem nu o sa putem :)) o sa fie piese de muzeu
eu astept o oferta buna pentru Freedom Wars ca vad ca a fost destul de bine primit jocul :D
Jocurile din ps3 nu se pot juca prin remote play pe vita? Eu am incercat 30 de jocuri si nici unul nu a mers.
Numai de pe ps4 merge sa joci prin RP
si Theme Hospital
Unde pot găsi un memory card de 16gb la un preț bun?
Eu am luat de aici :
Sony Card de memorie 16GB pentru PlayStation Vita
ba da scumpe sunt :)). mersi
Acum ce vrei? Sa dai 200 in altex,etc???
Eu am dat 116RON in Decembrie 2013.
pai vreau sa dau comanda! :)
Sunt al naibii de scumpe cardurile, iar 16GB sunt putini.
Dupa ce ca Vita miroase a esec, Sony tot nu coboara preturile la carduri. Pana la urma consola nu s-a piratat, asa ca lasati-ne sa cumparam cardurile alea blestemate la un pret mic, ca sa va umplem de bani in PSN.
Dar daca Sony imi cere peste 400 lei pentru un card de 32GB, sa nu se astepte sa le fac vanzare pe PSN. M-a costat 500 lei consola, cum sa dau 400 pe un card cat o unghie?
Trebuia sa te uiti bine inainte sa o cumperi la preturile la carduri si la jocuri. Cardurile sunt metoda prin care ei fac bani de pe urma consolei.