Resident Evil Revelations 2 nu poate fi calificat ca și joc AAA? Sau seria a fost decazută din drepturi, la doar AA? :p
Resident Evil Revelations 2 nu poate fi calificat ca și joc AAA? Sau seria a fost decazută din drepturi, la doar AA? :p
in parerea mea nu, facut episodic cred ca se duce la AA sau chiar A :)
si nimic exclusiv pt vita, qq
Mai anuntati cand sunt jocuri gratis asa mai bune :))
App trebuie sa fac ceva in mod special pt a-mi ramane in librarie? Adica sa il pot baga pe consola oricand?
Resident Evil Revelations 2 din pacate au zis ca vine prin SCEA's Third Party Production cum a venit si Borderlands 2. Daca o sa mearga in 15 fps m-a lamurit si nici nu apare odata cu celelalte versiuni pe console.
@cypydcv Jocurile iti raman in history daca le-ai dat "buy" chiar si alea free.
Eu am dat pur si simplu Download, mai trebuie sa fac ceva? Eu am cont simplu fara abonament sau chestii de genu.
Il ai la download list (history) atunci si o sa ramana acolo chiar daca il stergi de pe consola jocul, o sa poti sa il downloadezi de cate ori vrei tu.
Ok am inteles. Merci
Salut.
Aveti cumva idee daa exista la PS Vita ceva similar cu find my iphone ? Am pitit consila pustiului si nu mai stiu unde.
multumesc
nu cred ca exista asa ceva.
lol :)
pe frigider?
La cate locuri am folosit .....
Am bafta cu tableta un iPad ca si la aia mai uit dar ma ajuta aplicatia (asat daca nu se descarca intre timp :( )
cred ca e mai usor sa o pui intr-un sertar pe care il inchizi cu cheia...
Stie cineva de cat loc liber este nevoie pentru child of light?
cat are demo-ul de pe store, atat are si varianta full (nu pot verifica acum, munca)
Unde pot cumpara o husa buna pt Vita slim? Cele Hama de la Altex sunt prea mici.
la mine nu e gratis. 9.99 lire
Eu nu gasesc Resogun
Am folosit si Search si l-am cautat si "manual" si nimic