Incearca din browser direct (de pe computer) .
Incearca din browser direct (de pe computer) .
E adevarata stirea asta? If Yes! Its mind Blowing ! @-)
Sony Bend Working On New AAA PS Vita Game � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Hey! De unde pot lua Invokers Tournament ? Ca nu-l vad pe store pe Ro :( :(.... il joaca cineva pe Ro?
Salut băieți am citit cu interes toate cele 146 de pagini( mi-a luat 3 zile) si am mi-ați răspuns la aproape toate întrebările fără sa știți,vreau sa va spun ca sunteți o comunitate extraordinara si mai rar așa persoane răbdătoare cu toți care întreaba ceva ce sa discutat deja de n ori aici. Am cumpărat si eu de la cineva un ps vita slim 2016 cu card de 8 gb si 5 jocuri digitale pachet complet sigilată la doar 500 RON si sunt f mulțumit de ea. Mai am si un ps4 cu cont ps+ de 5 luni si am tot adunat jocurile free de care m-a bucur acum pe vita. Vreau neaparat sa joc Child of light, limbo, tearaway si titlurile AAA apărute pana acum. Momentan am 2 carduri de 8 gb si vreau sa trec la unul de 16, cine vrea unul sau pe ambele le dau la schimb cu jocuri de vita sau din accesorii sunt interesat in special de trigerre. O sa postez aici pe viitor mulțumirile mele fata de consola si jocuri si dacă mai am întrebări sper sa fiți prompți si cu mn si ma bucur sa fac parte din comunitatea voastră ( nu sunt fata am contul de mulți ani am rugat de câteva ori un moderator sa îmi schimbe numele dar nu s-a putut)
Eu ieri mi-am mai luat inca un Vita fat nou, sunt perfectionist si imi place ca totul sa arate impecabil, cine e interesat de un Vita fat de nota 9 (fara zgaraieturi pe display si pe carcasa) la pret bun, sa imi dea un mesaj pe privat.
@CLAuDyA - welcome to the club! :)
Ms. Borderlands 2 la Altex Grand arena 59 RON :)
Hey alta intrebare! Ps Now e si pe Romania pe store?E compatibil?Stie cineva cand se lanseaza si pentru noi daca nu e ?As dori din toata inima sa joc jocuri de ps4 pe vita :x
daca ai ps4 poti face asta acum
daca nu, va trebui sa mai astepti pana va fi posibil
Ce jocuri imi puteti recomanda care seamana cu The Ratchet and Clank?
Seria Sly Cooper si Jak & Daxter.
Multumesc frumos pentru recomandari, dupa ce termin The Ratchet and Clank ma apuc de Sly Cooper si Jak & Daxter. Jocurile astea imi aduce aminte Crash Bandicoot pe ps1, mama ce vremuri :D .
Alte recomandari la jocuri gen Persona 4 Golden? :P
a aparut update de system
aveti idee ce aduce nou?
L-am facut aseara. Nu avea changelog. Probabil ceva legat de securitate. Nu am observat nimic extra, poate si pentru ca era seara [emoji1]
va recomand crash bandicoot pe vita (cele de ps1), sunt numai 22 lei inclusiv cel cu karturi, sunt mortale.
Intrebare: vreau sa împart contul de PS + cu inca cineva. Problema e ca Vita nu suporta multiple conturi PSN asa ca al meu ar ajunge pe ambele...Vite (o fi corect pluralul asa ?). La ce inconveniente ne putem aștepta?
Nu puteti juca amandoi in acelasi timp pe un singur cont ar fi cel mai important inconvenient.
Chiar si daca ar fi wireless-ul oprit?
Salut fratilor , mi-am luat un PSVITA si am o problema cu el , nu mai merge stick-ul din stanga , a mai facut figuri i-am dat reseturi pe acolo si a mers cateva ore dupa care iar face asa , am vazut pe net ca sunt o multime de oameni cu problema , ce e de facut?
n-am intampinat asta si-l am de un an jumatate.
e nou? poti sa-l duci in garantie daca da