de 32 nu stiu, insa uite de 16 la un pret bomba Sony Card de memorie 16GB pentru PlayStation Vita
de 32 nu stiu, insa uite de 16 la un pret bomba Sony Card de memorie 16GB pentru PlayStation Vita
daca intereseaza pe cineva un voucher de ps vita cu 10 jocuri ( LittleBigPlanet,WipEout 2048,MotorStorm RC,Little Deviants,Frobisher Says! (with Frobisher's Super Fun Pack),Ecolibrium (with Bronze, Silver, Gold & Platinum game packs),Ratchet and Clank: Size Matters,Lemmings,Hungry Giraffe,Rotating Octopus) dati un pm!
Scuze ca am postat aici dar era cel mai vizibil.
Pe bazar chiar daca eu am cont de trader cei care nu au nu pot posta,nu-l dau neaparat pe bani,il schimb si cu alte coduri si/sau jocuri.
Nu e nevoie sa poata posta acolo... iti vor da PM, telefon sau ce metoda de contact pui tu acolo in anunt.
Dap,am facut un schimb super ok cuGamezMk.
Fiind nou posesor de vita,am ramas uimit sa constat ca desi remote play functioneaza mai cu orice pe ps4 dar este mult mai implementata comunicarea vita-ului cu ps3-ul.oare cu urmatoarele update-uri va fi la fel si pe ps4?
La fel de deranjant mi se pare si chestia cu un singur user pe vita si conditionarea folosirii aceluiasi user pe ambele console pt a le folosi impreuna.
E nou PS4. Update-urile probabil se vor concentra asupra lui la inceput, apoi catre relatia sa cu Vita.
Mai deranjant mi se pare procesul de schimbare a user-ului/memory cards pe Vita. Ok, folosim mai multe conturi/memory cards, dar nu ma pune sa inchid, sa deschid, sa resetez si mai stiu eu ce.
Cel mai simplu ar fi sa primim si noi un RO PSN Store. Cu oferte de US
Jucatori de Toukiden/Ragnarok sau chiar si KZ: Mercenary? Cu ocazia unei vizite in US, am decis sa comand de pe Amazon niste accesorii si jocuri, si ma gandeam la Persona 4 si Dragon's Crown, asta daca nu cumva s-ar merita mai mult Toukiden/Ragnarok/Mercenary.
Ah, da, intrebare: Voi putea folosi jocurile comandate din US, pe acest Vita pe care folosesc un memory card cu cont pe UK? Asta daca are vreo legatura, nu stiu.
voucher primit la consola cu 8 jocuri free pe care nu scria nimic de vreo regiune nu a mers pe cont de us.
Am si eu o nelamurire in legatura cu trofeele la ps vita.
Daca cumpar un joc sh si il joc pe ps vita al meu voi putea castiga trofeele din joc?Sau trebuie sa il cumpar neaparat nou nout?
@ Snookerdog89 Da, sunt retail. Daca se poate cumpara in varianta fizica, fie ca trebuie importat jocul, voi lua varianta fizica. I want to keep my collection for years to come. Nu vreau sa depinde de Sony Store. I'm sick of digital.
Se gasesc greu totusi, jocuri in format retail pe la noi, pentru Vita. Pe cat de bine stocate sunt jocurile PS3/360/3DS, cam bate vantu prin rafturile de jocuri Vita.
A reusit cineva sa faca remote play-ul sa mearga pe net?nu reusesc nici pe ps4 nici ps3 desi in aceiasi retea functioneaza tot,port forwarduri facute,upnp si dmz chiar conectare directa a consolei fara router.nu stiu ce sa mai fac
Am si eu 2 intrebari :
1. Daca am cont ps+ uk pe ps4 pot sa-l folosesc si pe ps vita?
2. Unde pot vedea ce jocuri sunt gratis pe ps store uk pentru vita,pentru ca momentan nu am bani decat pentru ps vita+card de 16 gb.
Quick question: PlayStation All-Stars Battle Royale, Ultimate Marvel vs Capcom 3 sau Zero Escape: Virtue's Last Reward? Edit: Ar mai fi si Ragnarok Odyssey.
Bookmarks