Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 124 of 171 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #2461 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    de 32 nu stiu, insa uite de 16 la un pret bomba Sony Card de memorie 16GB pentru PlayStation Vita

2. #2462 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Risk of Rain vine si pe Vita:

3. #2463 SP
    Member ovydik's Avatar
    daca intereseaza pe cineva un voucher de ps vita cu 10 jocuri ( LittleBigPlanet,WipEout 2048,MotorStorm RC,Little Deviants,Frobisher Says! (with Frobisher's Super Fun Pack),Ecolibrium (with Bronze, Silver, Gold & Platinum game packs),Ratchet and Clank: Size Matters,Lemmings,Hungry Giraffe,Rotating Octopus) dati un pm!

Scuze ca am postat aici dar era cel mai vizibil.

4. #2464 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca il dai gratis il vreau eu, daca vrei bani sau alte jocuri posteaza pe aria bazar

5. #2465 SP
    Member ovydik's Avatar
    Pe bazar chiar daca eu am cont de trader cei care nu au nu pot posta,nu-l dau neaparat pe bani,il schimb si cu alte coduri si/sau jocuri.

6. #2466 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu e nevoie sa poata posta acolo... iti vor da PM, telefon sau ce metoda de contact pui tu acolo in anunt.

7. #2467 SP
    Junior Member GamezMk's Avatar
    Nu mai este cazul, am avut bunavointa sa il scap eu de voucher-ul ala.

8. #2468 SP
    Member ovydik's Avatar

Clubul Sony PSV - PS Vita

Dap,am facut un schimb super ok cuGamezMk.
    Fiind nou posesor de vita,am ramas uimit sa constat ca desi remote play functioneaza mai cu orice pe ps4 dar este mult mai implementata comunicarea vita-ului cu ps3-ul.oare cu urmatoarele update-uri va fi la fel si pe ps4?

La fel de deranjant mi se pare si chestia cu un singur user pe vita si conditionarea folosirii aceluiasi user pe ambele console pt a le folosi impreuna.

9. #2469 SP
    E nou PS4. Update-urile probabil se vor concentra asupra lui la inceput, apoi catre relatia sa cu Vita.
    Mai deranjant mi se pare procesul de schimbare a user-ului/memory cards pe Vita. Ok, folosim mai multe conturi/memory cards, dar nu ma pune sa inchid, sa deschid, sa resetez si mai stiu eu ce.
    Cel mai simplu ar fi sa primim si noi un RO PSN Store. Cu oferte de US

Jucatori de Toukiden/Ragnarok sau chiar si KZ: Mercenary? Cu ocazia unei vizite in US, am decis sa comand de pe Amazon niste accesorii si jocuri, si ma gandeam la Persona 4 si Dragon's Crown, asta daca nu cumva s-ar merita mai mult Toukiden/Ragnarok/Mercenary.
    Ah, da, intrebare: Voi putea folosi jocurile comandate din US, pe acest Vita pe care folosesc un memory card cu cont pe UK? Asta daca are vreo legatura, nu stiu.

10. #2470 SP
    Member ovydik's Avatar
    voucher primit la consola cu 8 jocuri free pe care nu scria nimic de vreo regiune nu a mers pe cont de us.

11. #2471 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by GamezMk View Post
    E nou PS4. Update-urile probabil se vor concentra asupra lui la inceput, apoi catre relatia sa cu Vita.
    Mai deranjant mi se pare procesul de schimbare a user-ului/memory cards pe Vita. Ok, folosim mai multe conturi/memory cards, dar nu ma pune sa inchid, sa deschid, sa resetez si mai stiu eu ce.
    Cel mai simplu ar fi sa primim si noi un RO PSN Store. Cu oferte de US

Jucatori de Toukiden/Ragnarok sau chiar si KZ: Mercenary? Cu ocazia unei vizite in US, am decis sa comand de pe Amazon niste accesorii si jocuri, si ma gandeam la Persona 4 si Dragon's Crown, asta daca nu cumva s-ar merita mai mult Toukiden/Ragnarok/Mercenary.
    Ah, da, intrebare: Voi putea folosi jocurile comandate din US, pe acest Vita pe care folosesc un memory card cu cont pe UK? Asta daca are vreo legatura, nu stiu.
    Atâta vreme cât nu sunt jocuri digitale ar trebui să meargă. Cele digitale de US nu merg pe cont UK, și viceversa. Am Eu KZ:Mercenary

12. #2472 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by GamezMk View Post
    So, a venit vremea sa cumpar si de pe PSN Store. Acum, intrebarea vine, este legit cdkeys.com?

Intre timp, am dat deja comanda la un PSN Credit. Preturile observ ca sunt extrem de bune. Tocmai ce au bagat in stoc 1 year PS+ sub la 30 lire, in jur de 160 ron.

PS.: Imi cere, presupun aceasta fiind prima oara cand comand de pe website-ul acesta, identificare prin poza unui card de identitate alaturi de o foaie pe care sa scrie data de astazi + "cdkeys.com" (nu cer decat numele si adresa, restul pot fi editate/sterse din poza). Cat de sigur este?
    am patit si eu asta dar sa rezolvat repede si eram la a 4 sau a 5 tranzactie cu ei

13. #2473 SP
    Junior Member Sogard's Avatar
    Am si eu o nelamurire in legatura cu trofeele la ps vita.
    Daca cumpar un joc sh si il joc pe ps vita al meu voi putea castiga trofeele din joc?Sau trebuie sa il cumpar neaparat nou nout?

14. #2474 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    y, poti cumpara jocuri SH si sa faci trofee la ele

15. #2475 SP
    Junior Member Sogard's Avatar
    Mersi mult!

16. #2476 SP
    @ Snookerdog89 Da, sunt retail. Daca se poate cumpara in varianta fizica, fie ca trebuie importat jocul, voi lua varianta fizica. I want to keep my collection for years to come. Nu vreau sa depinde de Sony Store. I'm sick of digital.
    Se gasesc greu totusi, jocuri in format retail pe la noi, pentru Vita. Pe cat de bine stocate sunt jocurile PS3/360/3DS, cam bate vantu prin rafturile de jocuri Vita.

17. #2477 SP
    Member ovydik's Avatar

Clubul Sony PSV - PS Vita

A reusit cineva sa faca remote play-ul sa mearga pe net?nu reusesc nici pe ps4 nici ps3 desi in aceiasi retea functioneaza tot,port forwarduri facute,upnp si dmz chiar conectare directa a consolei fara router.nu stiu ce sa mai fac

18. #2478 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    Am si eu 2 intrebari :
    1. Daca am cont ps+ uk pe ps4 pot sa-l folosesc si pe ps vita?
    2. Unde pot vedea ce jocuri sunt gratis pe ps store uk pentru vita,pentru ca momentan nu am bani decat pentru ps vita+card de 16 gb.

19. #2479 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    1. Da.
    2. La Instant Game Collection le vezi pe toate care se pot descarca.

20. #2480 SP
    Quick question: PlayStation All-Stars Battle Royale, Ultimate Marvel vs Capcom 3 sau Zero Escape: Virtue's Last Reward? Edit: Ar mai fi si Ragnarok Odyssey.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 171 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... LastLast