Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 171 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 ... LastLast
Results 2,621 to 2,640 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #2621 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Lista cu toate jocurile de Vita de la E3 2014: [E3 2014] - Novedades PSVita - Foro PS VITA - Vandal .
    Le-as posta aici dar sunt multe si n-am timp...

Partea buna e ca au fost cateva jocuri bune, niste JRPG-uri si indie-uri mai dragute.
    Partea slaba e ca n-au prea fost jocuri AAA .

2. #2622 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    macar asta inseamna jocuri moca pe plus
    singurul pe care il astept e Hotline Miami 2, primul a fost super super tare
    daca ar adauga la el si un level editor sa poti lua misiuni noi....

3. #2623 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Hotline Miami 2 are level editor pentru ca este ultimul din seria asta care il vor face si vor sa le dea fanilor libertatea sa creeze nivele ca sa poata fi jucat mai mult timp.

4. #2624 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Am cumparat consola recent si am o curiozitate: se poate conecta la tv prin Wi-Fi direct sa prin cablu? Ce cablu?

5. #2625 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Cred ca doar Vita Tv merge conectata la TV

6. #2626 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Am cumparat consola recent si am o curiozitate: se poate conecta la tv prin Wi-Fi direct sa prin cablu? Ce cablu?
    nu poti sa o conectezi la TV. Cum zicea si DeathOfArt, doar Vita TV o sa mearga conectat.

7. #2627 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Doar PSVita modat in Japonia merge conectat la TV.Costa foarte mult (dublu) si merita doar pentru cei care fac gameplay videos pe YouTube.

8. #2628 SP
    Banned Templier's Avatar
    Sony’s Yoshida: More Vita Owners Using Handheld As Companion Device - News - www.GameInformer.com

---------- Post added 19-06-2014 at 00:26 ----------

Sony: Fewer First-Party Games Coming for PS Vita - IGN

e clar pentru mine ca PSV a murit dar imi explica si mie cineva de ce e nevoie de un gadget atat de scump si puternic ( cred ?! ) pentru a juca jocuri indie de 10/15 min?

9. #2629 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Yep , RIP Vita , o sa ajunga doar un simplu accesoriu pentru PS4 ( Remote Play )
    Macar daca portarile erau decente

10. #2630 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Asa o fi, dar eu inca am ditamai backlog de jocuri pentru ea. De jrpg's nu mai zic.

Dar intradevar pe partea de western AAA sta prost.

11. #2631 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Nu ma intereseaza neaparat AAA , JRPG nu imi plac dar macar niste jocuri indie decente. Ce sunt cu porcarile alea de infinite runners ?

12. #2632 SP
    Member pufy's Avatar
    Eu sunt foarte multumit de vita momentan,ce m-a dat pe spate a fost Disgaea 3(am peste 20 de ore in el ).

13. #2633 SP
    Banned Templier's Avatar
    sunt niste jocuri foarte misto pe Vita : Uncharted , Dragon's Crown, Muramasa Rebirth, Sine Mora si altele dar de ce sa detin o consola atat de puternica pentru jocuri cu cerinte scazute ? In afara de ecranul OLED ( pe care l-au scos oricum de pe noul Vita ) cu touch screen PSP Go era perfect pentru genul asta de jocuri ( indie ).Dezamagitor sincer! E clar pentru mine ca Sony nu vrea sa tina PSV ca o consola de sine statatoare.Asta e ... O sa mai apara cateva jocuri multi platform si o sa ma multumesc cu alea ( Injustice , Child of Light , ...)!

Game on!

14. #2634 SP
    Member szabi90's Avatar
    R.I.P. Vita

Crezi ca ii de ajuns un uncharted, killzone, dragons crown? vezi ca nu duce deloc bine. Majoritatea porturilor sunt facute aiurea, cu buguri, fps slab, grafica mai slaba etc... exclusive nu prea apar. Pt. mine remote este = 0, pana nu achizitionez un PS4, ceea ce inseamna ca trebuie sa investesc 2000 ron cel putin.

15. #2635 SP
    Banned Templier's Avatar
    Asta cred ca am spus si eu ca nu sunt suficiente jocuri incat sa justifice pretul uneia noi. Jocurile astea de mai sus merita jucate pe vita dar atat , nu pt indie.

16. #2636 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Exagerați cu RIP Vita...

17. #2637 SP
    Care au cumparat doar cateva jocuri pentru PSV (2-3 gen Fifa,Uncharted),si nu au nici PS+,lor le este usor sa zica ca PSV a murit (tszabi90),asta o zic asa fara sa va suparati ca asta este adevarul.

Eu nu stiu ce sa cumpar atatea jocuri bune sunt pentru consola.

Acum fata de numarul jocurilor,este adevarat ca apar putine exclusivitati sau jocuri AAA,dar care apar,sunt foarte bune.

Cei cu PS+ au si mai multe beneficii,ultimul fiind jocul super fun PixelJunk Shooter Ultimate!!!

Daca ziceti ca PSV a murit,atunci va rog sa va vindeti consola,cumparati-va 3DS si jucati Animal Crossing.

P.S.Am si PS4,dar pot sa numar pe degete de cate ori am jucat prin Remote Play.

/RantOVER!!!

18. #2638 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Care au cumparat doar cateva jocuri pentru PSV (2-3 gen Fifa,Uncharted),si nu au nici PS+,lor le este usor sa zica ca PSV a murit (tszabi90),asta o zic asa fara sa va suparati ca asta este adevarul.

Acum fata de numarul jocurilor,este adevarat ca apar putine exclusivitati sau jocuri AAA,dar care apar,sunt foarte bune.

Cei cu PS+ au si mai multe beneficii,ultimul fiind jocul super fun PixelJunk Shooter Ultimate!!!

Daca ziceti ca PSV a murit,atunci va rog sa va vindeti consola,cumparati-va 3DS si jucati Animal Crossing.

/RantOVER!!!
    Un joc gen Animal Crossing ar fi genial pe Vita,sa speram ca dupa aparitia jocului Bloodborne ,cei de la Atlus or sa vrea sa scoata un "Vita Souls" ceva,Soul Sacrifice este si el fun dar nu are un combat interesant.

19. #2639 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post

/RantOVER!!!
    Am PS+ si 19 jocuri in format fizic + cateva de pe PS+ deci as pot sa imi dau cu parerea! Atunci cand vine un Boss de la Sony si spune ca o sa se axeze pe jocuri indie si Remote Play nu inseamna decat inceputul sfarsitului. Am si 3DS si pe viitor o sa incep sa ma joc si pe el ca sunt jocuri misto si acolo dar daca mi-ar spune cineva ca pot sa ma joc doar daca am Wii pe 3DS nu as mai juca. PSV trebuia sa fie o consola portabila independenta de PS3/4.Porturile de jocuri sunt ok in situatia in care ai vrea sa ai jocul respectiv pentru colectie sau daca nu vrei sa mai ti un PS2/3 pt GoW, Borderlands , Child of Light ...Acum de ce nu suntem si sinceri cati dintre voi care va jucati indiuri luati PSV ul dupa voi si cati va jucati pe mobil?Nu o sa imi vand niciodata PSV dar pot sa imi verbalizez nemultumirile atata timp cat sustin industria si pe Sony!

20. #2640 SP
    Postul meu nu s-a referit la tine.Am scris asta doar asa in general,sunt unii care au luat consola cu nu stiu ce asteptari,si au jocuri putine.Cum am mai zis,jocuri sunt,doar bani,timp si sanatate sa avem sa le jucam.

Nu conteaza daca un joc este indie,daca acel joc ofera mai mult entertainment/content decat unul AA/AAA.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 171 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 ... LastLast