Asta ma deranjeaza, ei cred ca fac bani din carduri, dar daca ar face cardurile mai ieftine, sigur ar avea de castigat mai mult din vanzarile de pe PSN.
Asta ma deranjeaza, ei cred ca fac bani din carduri, dar daca ar face cardurile mai ieftine, sigur ar avea de castigat mai mult din vanzarile de pe PSN.
Din pacate nu cred ca o sa se intample. Macar daca lasau si alte firme sa faca carduri pentru ps vita. Ia-ti unu de 8gb si aia e. Nici eu n-am vrut sa dau asa mult de 16gb si l-am luat pe cel de 8gb.
Are cineva asteptari de la Playstation Experience la jocuri noi de PS Vita? Daca ar anunta un GTA pentru Vita sau macar un alt Uncharted ar fi bine si Gravity Rush 2 gameplay cu data de lansare anul viitor ar fi chiar ok. Ce ziceti?
Nu cred ca o sa fie vreun joc pentru vita anuntat, toata baza noastra sta in regionalizarea jocurilor japoneze din pacate...
Pentru cei care aveti acum doua conturi PSN, unul UK/US si unul de Romania. In ceea ce priveste VITA, nu va obositi cu contul de Romania. Memory card-ul e legat de PSN, astfel ca sa schimbati accounturile trebuie fie doua memory card fie sa dati factory reset la card. Ce mizerie! Bine ca am aflat asta dupa ce am cumparat un joc pe PSN Romania ca sa sustin si eu store-ul nostru...
http://www.theverge.com/2014/12/4/73...console-gaming
Nu ma asteptam niciodata ca Vita o sa castige o astfel de confruntare.
PS Vita este cea mai bine realizata consola din punct de vedere constructiv, are cele mai multe caracteristici (touchscreen, ecran mare, gyro, 2 analoage, etc) si are cel mai bun ecran (oled). Ce caracterizeaza o platforma mai mult sunt jocurile care pot fi jucat pe ea ca de aia o cumperi si la asta sta foarte prost din pacate. Dintre toate platformele care le am si le-am avut pot sa zic ca are cea mai slaba (sa nu zic proasta) lista de jocuri pana acuma cel putin si nu pare sa se imbunatateasca, o tot ia in jos. Cam asta e cu ps vita din pacate.
Nu cred ca 90% din cei care au ps vita si l-au cumparat sa joace indies si jrpgs care nu sunt nici macar alea bune (exceptia e persona 4 golden).
Salut, vreau sa stiu si eu daca se poate sa-mi ia cineva de aici pe un cont de PSN, pe PS Vita NFS Most Wanted, ca e Free de 20th PS Aniversary, as fi foarte recunoscator, PS Vita-u meu e stricat si nu vreau sa ratez ocazia...![]()
poti sa te loghezi si de pe pc.
il pui in cart
si dau checkout
apoi intri pe vita la download list si il iei de acolo
PS: ce are. cum e stricat
Mufa de incarcare e terminata, a fost introdusa gresit si apasat sa intre, si s-au strambat pinii de pe mufa si unii s-au si rupt, nu am cum sa-l incarc momentan, si trebuie sa gasesc unu cu display-ul spart si o sa fac din 2 unu...e cam singura solutie
Well, that's a bummer... L-am cumpărat deja, dar mă bucur că măcar așa mai găsesc ceva lume în MP![]()
Cateva jocuri anuntate pentru Vita:
Super Time Force Ultra
Towerfall: Ascension
The Banner Saga
Octodad: Dadliest Catch
Broken Age
Resident Evil Revelations 2
Darkest Dungeon
Suikoden I & II
Day of the Tentacle: Special Edition
Shovel Knight
Geometry Wars 3