La mine cel drept scartaie enervant si nu am nici o problema cu cel stang.
Apropo, nu m-am informat prea bine. Pentru 2015 ce jocuri promitatoare vor aparea pe psv?
La mine cel drept scartaie enervant si nu am nici o problema cu cel stang.
Apropo, nu m-am informat prea bine. Pentru 2015 ce jocuri promitatoare vor aparea pe psv?
Incearca aici, poate te ajuta: Reparatii ps vita Bucuresti Sectorul 2 • OLX.ro, fostul Mercador
Nu sunt din Bucuresti si nu ma risc sa trimit consola la straini , macar sa aiba ceva recomandari sau daca ar fi de pe forum.
toata lumea spera la o regionalizare a jocului God Eater 2: Rage Burst, si chiar este promitatoare o astfel de regionalizare deoarece a fost inregistrat trademarkul pentru europa "Rage Burst"
Salutare.Sunt detinator de curand al unui PS Vita cu versiunea de soft 3.30 .Am si un card de 16Gb si un cod de download pt un megapack de 8 jocuri .Am vrut sa ma conectez la sony store dar consola automat spune de update neaparat, din ce am citit in fuga ce-i drept ,cica n-ar fi recomandat sa faci update la ultima versiune ca nu se mai poate juca jocuri de pe card ,acum sunt confuz....daca fac update la consola,o sa pot copia din store pe card jocurile ori ba? ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult
cine ti-a spus prostia asta?
Poti juca ce joc vrei tu pe ultima sersiune de soft atata timp cat sunt originale (pe card de memorie sau pe card-ul jocului)
deci e bine sa fac update la ultima versiune de soft sau nu? care e dezavantajul daca fac update?
Dupa ce ca nici jocuri nu primeste, mai ramane si fara aplicatii. O sa ajunga pe post de bibelou in vitrina in curand![]()
Eu cred ca deja se apuca Sony sa ii sape si locul de veci...marketing zero, doar ca si dispozitiv remote-play, pe raftul magazinelor retail cam bate vantul la sectiunea jocuri Vita, se aud zvonuri ca Gravity Rush 2 va face trecerea la PS4, stiri mari legate de Vita nu au mai fost de la lansarea Freedom Wars...mi-e si frica sa mai cumpar ceva digital de pe Store in caz ca anunta maine Sony ca ii opresc accesul la PSN Store. Si asa mai multe jocuri le am digitale, la seceta care e la noi pe rafturi si la unele preturi.
Vita a fost lansata in Europa in Feb 2012,nu?Macar a avut 3 ani de viata..dintre care cam 1 a fost de baza si restu de seceta...Unde esti tu PSP2?!
Da, e oprit din 15 septembrie anul trecut. A durat 9 ani sa il opreasca, dar PSP-ul a dus-o mult mai bine. Grosul jocurilor sale a curs pana in 2009-2010, starnea interes chiar si la 5 ani dupa lansare. Pentru Vita au trecut nici 3 ani (la noi) si lumea deja zice ca e pe duca, in mare parte datorită pasivitatii Sony. Acum mai si inlatura aplicatii. Eu inca ma bucur de ea dar la cat am bagat in ea (pentru o consola portabila) mi-ar displace nespus sa stiu ca pe cand expira garantia e posibil sa fie ajunga in starea actuala a PSP-ului.
Bookmarks