Nimik, am renuntat la el. sta undeva la fundul unui sertar pana la urmatorul update. Poate pe ala o sa-l placa![]()
Nimik, am renuntat la el. sta undeva la fundul unui sertar pana la urmatorul update. Poate pe ala o sa-l placa![]()
Review Severed :
http://www.consolegames.ro/forum/f46...w-severed-psv/
Au trecut 30 de zile de cand am dus vita-ul la garantie. Azi am fost sa vad ce e cu el si nici macar nu l-au trimis la reparat si am primit banii inapoi pe el.... Trist, am pierdut toate save-urile.
Ba da, erau pe card. La Staples, o firma din Portugalia... Au vrut sa imi dea un voucher sa cumpar de la ei doar ca nu mai aveau console in stock.
Surpriza! Cand am dus consola, au spus ca nu au nevoie de cutie. Ce noroc am avut ca nu am lasat cardul in consola.
![]()
am vrut eu sa il iau dar am dat banii pe Unravel. dar daca vrei sa il iei vezi ca mai e redus vro 10 ore
Nu m-am mai atins de Vita de cateva luni,pur si simplu nu are jocuri care sa ma atraga.Din punctul meu de vedere nu prea se merita banii,doar daca ai prieteni multi sa te joci cu ei multiplayer.
pai depinde ce vrei sa joci. sunt o gramada de jocuri, mie doar imi obosesc mainile. recomand AC Chronicles. si sunt curios de xcom daca poate zice cineva ceva
![]()
Bookmarks