Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 171 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #441 SP
    Member Darku's Avatar
    Damn !!! Astazi Motorstorm RC (jocul FULL) este gratis pentru PS Vita pentru conturile US PSN si pentru UK PSN nu

2. #442 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Nesimtire totala a celor de la SONY - dupa ce ca eu platesc mai mult pentru jocuri sunt "suntat" si la oferte -

Sincer sa fiu cateodata imi vine sa modez toate consolele SONY si sa vand toate jocurile orginale si sa piratez tot ce inseamna SONY - asa ca o "palma" peste fata, noroc ca liberul arbitru ma impiedica sa iau aceste decizii extreme.

3. #443 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Pana la urma se poate folosi un cont romanesc sa te joci si unul US/EU pt. cumparaturi sau e limita la 1 cont/card?

4. #444 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Astazi imi ridic si eu consola. Pot folosi contul de RO pe care il am la PS3 sau trebuie facut altul? Se sincronizeaza trofeele si alte chestii?

5. #445 SP
    Dudel -> toate consolele PSP au fost limitate la 1 singura activare pe 1 singur cont - (nu cred ca are legatura cu cardul) - consola o activezi pe un cont, contentul acelui cont va fi accesibil de pe consola, daca ai content pe 5 conturi din 5 regiuni (tari) vei avea nevoie de 5 console pentru a avea acces la tot contentul. (adica nu e ca la PS3)

tudy' -> Avand in vedere ca nu ai PS Store in RO e cam absurd sa linkezi PSV ul cu contul de RO - aici trebuie sa te hotarasti tu ce e mai important - sa ai trofee sau downloaduri

6. #446 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Avand in vedere ca nu ai PS Store in RO e cam absurd sa linkezi PSV ul cu contul de RO - aici trebuie sa te hotarasti tu ce e mai important - sa ai trofee sau downloaduri
    Am inteles. Dar pot face mai multe conturi ca pe PS3? Astfel incat de pe unul downloadez iar de pe celalalt ma joc.

7. #447 SP
    Da un refresh si citeste postu meu anterior

8. #448 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce prostie. Acum iti inteleg nemultumirea vizavi de Sony.

9. #449 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    cum se manifesta bateria? oferiti-mi si mie niste informatii ca vreau sa-mi cumpar si eu unul!

10. #450 SP
    Sincer sa fiu eu nu am reusit sa o consum intr'o singura sesiune de joaca - chiar am ramas uimit de faptul ca a stat un joc in "stand-by" 3 zile si inca aveam baterie dupa ce l-am aprins.

Din ce am sesizat eu - desi SONY nu are o super baterie (nici nu stiu daca e posibil sa faca asa ceva avand in vedere ecranul enorm si faptul ca foloseste 2 card readere in aceelasi timp (incarca de pe cardul de joc si scrie salvari pe cardul de date - asta in caz ca nu ai jocul in format downloadabil) - totusi zvonurile spun ca ar tine 3-4 ore de gameplay (eu cred ca suficient pentru orice consola portabila, nu e un device "universal" precum ipadul sau iphoneul - este o consola, main purpose -> games) nu de alta dar cred ca e obositor sa stai mai mult jucandu'te intr'o singura sesiune, evident daca era pe baterii te-ar fi usturat buzunarul (vezi vechile cazuri cu Atari Lynx si Game Gear) insa e cu accumulator - deci ... spor la joaca

11. #451 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt gelos pe voi... dar.... felicitari pt. achizitie! Oferte pentru cei mai... someri, nu au?

12. #452 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    tudy' -> Avand in vedere ca nu ai PS Store in RO e cam absurd sa linkezi PSV ul cu contul de RO - aici trebuie sa te hotarasti tu ce e mai important - sa ai trofee sau downloaduri
    Sa inteleg daca folosesc contul de .ro o sa am trofee si pe cel de UK acces la demouri and stuff? Who cares about trophies anyway.

Ai avut probleme pana acuma cu Vita? Freezeuri? Input lag?

13. #453 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    How to use PS Vita with more than one PSN account -Destructoid

Cam mult de lucru pentru un lucru asa simplu dar e bine de stiut ca exista o solutie.

14. #454 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Note that you won't be able to move over games that belong to another PSN account, but game saves and other data work just fine.
    Can I use Japanese games while logged into my US PSN account?
    All of mine work fine!
    Mi se pare ca se bat cap in cap astea 2 chestii. Poate nu am inteles bine primul quote.

15. #455 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E prost gandit totul. Cred ca nici Sony nu stie ce a facut. In fine, cand pun mana pe consola o sa vad cum sta treaba.

16. #456 SP
    Xristina - da - am avut 1 freeze si nu pot sa spun ca am jucat la epuizare -

Freezeul a aparut in momentul cand am aprins consola si s-a rezolvat resetand fortat (power + alte 2 butoane apasate in aceelasi timp) pentru ca nu mai raspundea la nici o comanda.

17. #457 SP
    Member Catallin's Avatar
    Pana la urma are rost achizitionarea consolei cu 3G? Adica face ceva in plus decat sa ai netul acela prin 3G? Telefonie sau altceva? Eu as avea si posibilitate de hotspot mobil de pe telefon deci daca e vorba doar de conexiunea de date prin 3G ma pot lipsi fara probleme. GPS am vazut ca are doar versiunea cu 3G (ca la iPad) dar si de el ma pot lipsi ca-mi dau seama ce calitate o sa fie pentru RO daca o sa fie vreodata. Altceva ar mai avea in plus fata de versiunea wifi only? Ma gandesc ca diferenta de bani o pot folosi pentru achizitionarea unui card.

Jocurile intr-adevar sunt scumpe, dar cred ca merge impartit costul la 5 ca la PS3, nu? Ma bate si pe mine gandul la o consola Vita (nu am mai schimbat PSP-ul de la al meu PSP1000 care merge si acum impecabil) dar pretul e prea dat peste cap

18. #458 SP
    Nu stiu daca merita mai Cata - eu am versiunea 3G dar nu stiu exact care sunt diferentele fata de versiunea fara 3G. Sincer 3G ul este mai mult sa fie acolo, nu poti downloada decat sub 20 MB (limitarea in general a operatorului), pozitionarea pe google maps mi se pare de rahat si am alte 3 deviceuri care fac fix aceelasi lucru - in rest nu cred ca este folosit momentan la nimic (poate pe viitor - dar pana atunci poate mai scade pretul)

Daca nu ai banutu de wifi / 3G mai bine ia fara (as you say - ai mobile hotspot pe telefon).

In caz ca nu apare vreo functie speciala pentru 3G (lucru putin probabil ca doar nu sunt nebuni astia de la SONY) e useless in ziua de azi, plus ca semnifica o cheltuiala generala in plus, abonament la operator cu date - cand deja ai pe telefon asa ceva.

19. #459 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A reusit cineva sa ia Motorstorm de pe PS Store? Ar fi trebuit sa fie gratuit astazi dar nici macar nu il gasesc...

20. #460 SP
    Banned Venom's Avatar
    3G merita pentru navigarea pe internet si joaca online cand nu ai hotspot. Pana la urma, hai sa fim sinceri: este o consola portabila si nu poti lua hotspotul dupa tine. Din pacate, din filmuletele pe care le-am vazut pe youtube, si la VITA browserul este o mare mizerie, ca la PSP.

Remarcati cum incarca pagina pe bucatele. Daca tii consola acasa, nu merita 3G. Pentru un navetist, este consola perfecta
    Eu nu o sa ma gandesc sa cumpar consola pana nu apare un "Chess" bun sau o strategie de genul "Jeanne D'arc".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 171 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast