Banii is pregatiti pentru PS+ (card PSN,multumiri lui iPaul),acum tot ce ramane este sa primesc consola.Am cumparat jocurile urmatoare :
- Uncharted : GA
- Most Wanted
- ACIII : L (primit in bundle)
- PS All Stars Battle-Royal (primit gratuit de la Amazon)
- LBP Vita
Salutare !
Am si eu o problema cu Ps Vita si anume nu am mai putut sa ma loghez in contul de Psn dupa ce am facut upgrade ul de 2.00 si cel de 2.01 , imi arata ca am semnal prin wi fi si dupa ce ii dau test connection spune fail la conectarea la PSN . Ce pot face ???
“Heads-up” PlayStation Store update 5th December 2012 – PlayStation.Blog.Europe
Monster Hunter Freedom Unite si o gramada de alte jocuri la 50% reducere pt useri PS+.
Nu scrie in description.
---------- Post added 06-12-2012 at 05:26 PM ----------
All Games Beta: Dead or Alive 5 Plus First Screenshots
---------- Post added 06-12-2012 at 06:54 PM ----------
All Games Beta: Ninja Gaiden Sigma 2 Plus Screenshots
As putea sa folosesc un card de America pentru a imi cumpara 3 luni de PS+ pe un cont de UK ?
De ce ai vrea sa faci aia?
Eu recomand allromedia.com .
Si ar fi bine daca te-ai grabi pentru ca pana maine 3 luni pe PS+ costa doar 8� in loc de 12.
PlayStation Plus frequently asked questions*-*PlayStation Support Guides
Nu cred. Se activeaza `automatic renewal` doar daca ai deja un card atasat contului.
Cred ca va sosi si pe Vita,dar pretul pentu 5 masini este imens ($10) :
Announcing the Ultimate Speed Pack | Need for Speed
Lista de masini :
- Pagani Zonda R
- McLaren F1LM
- Lamborghini Aventador J
- Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
- Hennessey Venom GT Spyder
Sincer eu as da maxim $3 pentru DLC.
"The BioShock Vita version is being hammered out by the suits at Take-Two and Sony, Ken Levine has said." (source: Eurogamer)![]()
Mă bate g�ndul sa �mi iau si eu Vita. Am insa o nelamurire. Eu am 2 conturi pe PS3. Unul de Rom�nia, pe care joc si pe care am cules ceva trofee, si unul pr UK, pe care am Plus.
Exista vreo varianta sa folosesc contul de RO pe Vita cu jocurile ce le am de pe Plus?
Pentru fiecare cont de PSN ai nevoie un card de memorie diferit.
Si e cam aiurea sa schimbi tot timpul cardurile pentru ca de fiecare data cand faci asta trebuie sa resetezi ceva setari a consolei.
Cel mai bine e sa-l folosesti cu un singur card de memorie (cel cu PS+, evident).
Bookmarks