Pai cum ai vrea tu sa joci un Gta 4 sau Mafia 2 pe psp cand el nu poate suporta acele grafici.Pentru asta exista ps3/xbox360.Ajunge cu off-ul!Te rog, muta discutia in alta parte.
Pai cum ai vrea tu sa joci un Gta 4 sau Mafia 2 pe psp cand el nu poate suporta acele grafici.Pentru asta exista ps3/xbox360.Ajunge cu off-ul!Te rog, muta discutia in alta parte.
daca si patapon e un joc imbecil atunci .... Asta sincer il consider al 3lea sau al 4lea cel mai bun joc pt psp din cauza ca e foarte original, distractiv si unic. Jocurile pt psp nu ies in evidenta din cauza graficii (deci nici nu are rost sa il compari cu un joc de ps3/xbox360... nici nu prea are logica sincer
te astepti ca o consola lansata dinaintea celor mentionate si care e de 30 de ori mai mica decat acelea sa aibe grafica asemanatoare).
Degeaba au grafica faina da au control aiurea sau poveste neinteresanta (GTA Vice city/Liberty City Stories, CoD si alte shootere pt psp).
Recomand cu caldura Patapon 1,2 (si in curand 3), Loco Roco 1,2 , Exit (ala e un puzzle game cu adevarat provocator), Luminies si N+ pe langa clasicele jocuri Final Fantasy, Metal Gear Solid sau God of war.
iti pot aduce un argument privind jocurile de mai sus care ai spus tu nu pot fi portate pe consola psp din cauza graficii...asa cum the godfather a fost portat cu succes pe consola si chiar si gta vyce city nu vad dc nu ar putea fi portate si cele enumerate de tine mai sus...dar in fine asta e alta discutie ce tine de interesul producatorilor fata de gamerii pt psp care sincer nu prea exista si aici iti dau dreptate se axeaza mai mult pe ps3 si xbox care normal sunt niste console jos palaria din punctul meu de vedere.Doar ca ceea ce vroiam eu sa subliniez era faptul ca nu vad rostul in materie de gaming a acestor console portabile atata timp cat sunt tratate cu foarte putina atentie de catre piata de gaming
Caut un joc racing care sa aiba optiuni de tuning asemanatoare cu cele din Juiced 2.Ma refer la faptul ca as vrea sa pot muta abtibildurile unde vreau pe masina.Am mai incercat si Fast&Furious TD, dar m-a lasat cam rece.
Assassins Creed Bloodlines suna bine.Nu l-am jucat.In rest pot sa iti recomand de minune Tekken 6, Gta Chinatown Wars, Juiced 2(o sa ai ceva de lucru la el), God of war(ambele) si eu joc pentru ca sunt fan, Nba 2k11.
LE: Nu suna rau nici Star Wars The Force Unleashed care m-a impresionat in mod deosebit.
Patapon, Tekken, Final Fantasy VII, Final Fantasy Crysis Core, Dissidia, FF VIII (pe care le joc) si stiu ca aparuse pe PSN si Vagrant story care mi-a placut foarte tare pe PS.
A si Soul Reaver.
Bookmarks