si ce perfectule? crezi ca nu se mai joaca lumea gta4? daca esti asa glumet hai sa ne vedem fata in fata in joc sa vedem care pe care.... a, am uitat ca tu te simti bazat numai in single player... bunule... bafta
si ce perfectule? crezi ca nu se mai joaca lumea gta4? daca esti asa glumet hai sa ne vedem fata in fata in joc sa vedem care pe care.... a, am uitat ca tu te simti bazat numai in single player... bunule... bafta
Copilu' (vorba vine),ce ai ?
Ti se pare o gluma faptul ca ti-am spus ca pe thread-ul asta nu s-a mai postat de 3 luni,macar de faceai un post inteligent, daca vroiai sa spui ca va aparea ,o faceai printr-un news la timpul potrivit.
Te-am intrebat pe ce loc mai esti, ahahaahhh buna gluma asta :|
Nu ma joc cu tine pentru ca esti prea bun si s-ar putea sa ti se reseteze scorul datorita "prostiei" mele.
Intre timp am mai evoluat si nu joc GTA 4 in "continuuuuu"
Nobody's perfect,Baby!
Sunt prea tanar sa mooor
ok atunci poate ne vedem in cod 4.2 ca de 2 luni sunt pe el calare, ce zici?
Nu-l am ,eu joc numai Eye pet :P
Maine in jur de ora 22 / 23 ma gasiti pe mine si Studentul la o partida...erm...de GTA4 (free-roam, plimbari cu masinute, takedown uri a la burnout, etc). Cine vrea sa ni se alature sa se anunte...
Ill join ;)
add:Cristy576
Se mai baga cineva, in seara asta, pe la 8-9-10 ? :D
Am nevoie de un trophy si anume "Fly the co-op" You completed in time "Deal Breaker" "Hangman's NOOSE" and "Bomb da base II"
Pentru acest trophy ne trebuie player "experimentati" deoarece Deal Breaker e super greu sa-l termini in 7 min 30 asa ca rog seriozitate , ora de intalnire azi pe la 22:00 sau maine la 21:15 , pt doritori rog sa posteze ca vor sa ma ajute , raman dator!
PsN: Cristy576 , Bafta!:)
Ce iti trebuie tie este un singur om (toate misiunile se fac cel mai usor in 2 oameni), si anume un pilot de elicopter foarte bun. M am chinuit vreo 3 zile la rand cu un englez sa il fac si am reusit intr un final. Satisfactia a fost maxima :).
Banuiesc ca ma vei intreba care este PSN ID ul lui, well, tipul nu mai are jocul deci nu te poate ajuta.
what about you?
N am mai jucat GTA de foarte mult timp (nici macar nu mai stiu sa conduc bine o masina), si chiar si cand jucam intens, tot nu prea le aveam cu pilotatul.
Si pe langa asta, trofeul necesita foarta multa rabdare si timp. Din pacate nu le mai am pe nici una.
Imi pare rau.
Am reusit Fly the co-op !!!:):D:p
Mai joaca cineva ? :D
Daca da, sa fie liber seara dupa 8 :) in orice zi. :evil::naughty:
presupun ca nu mai e nimeni doritor de o cafteala mica prin LC..
Ma ajuta cineva in seara asta la bomb da base 2 noose si deal breaker sa iau trofeu?
EU MAI JOC !cine vrea sa-mi dea add.
Si eu am chef de o rafuiala mica prin LC. Daca vreti sa ne adunam, eu ma bag :)
Ok,daca va strangeti sa imi dati un mesaj pe PSN :)
Bagati psn id {minel90} fara paranteze si ne apucam ricum vreau sa iau trofeul fly co-op :D