si lui oblio ii face la fel cand joaca cu mine ,am mai jucat cu un prieten si ne-a mers ...
se poate sa imi dea eroarea asta daca am semnalul wireless slab (60%-63%)
O fi ceva la porturi ? firewall ?
Incearca si cu un cablu..
nici eu nu pot sa joc cu multa lume... adica nu apar in telefon si nu inteleg de ce....
Poti sa pui exceptie sa deschizi anumite porturi care le folosesc unele jocuri, este o lista pe net cu ele. Sau poti sa pui routerul in DMZ(Demilitarized Zone). Astea ar mai fii de incercat.
am descoperit ce are de nu am pe toata llumea in telefon.... trebuie sa folosesc cablu pt internet pana la ps3.... eu prefer insa sa joc cu jumatate din cei online dar sa nu vad prin casa cabluri... bafta
Aveti idee daca vom vedea vreodata pe PS3 GTA The Lost And The Damned?
C`mon man, I know it`s the best but just asking.
i'm in :d
Only he knows! lol
anunt pt toata lumea care joaca gta4... pt ca sa puteti invita orice prieten online trebuie sa aveti cat mai putini, ideal 20... daca aveti ff multi nu o sa-i mai vedeti pe telefon... doar online... deci nu-i puteti invita... serios, toata lumea are problema asta deci stergeti dintre cei mai putin prieteni si sa rezolvat...bafta la gta4....psn kyokusinkai .... loc 26 car jack....
Fi rau Mask :)), ne adunam intro seara la o tura, astia pe locurile alea mai codase in clasamentul mondial?
apare peste o luna o continuare la gta4 pt ps3... ce bine... episode from liberty city....
pe ce loc mai esti la carjacker ?;))
Nu vezi ca pe thread-ul asta nu s-a mai postat de 3 luni