Sigur ca da valadhi,cu cat mai multi cu atat mai bine ! :)
Sigur ca da valadhi,cu cat mai multi cu atat mai bine ! :)
Imi cer scuze baieti ca am iesit, dar a picat mizeria/gunoiu'/rahatu' asta de net. X(
Feriti-va pe cat puteti de ClickSh!t. X(
Acum si-a revenit dar vad ca sunteti offline. :|
si mie mi'a cazut netul....
voi aveti probleme cu incarcarea texturii?(pop-in)?pe mine a inceput sa ma enerveze...e vreo metoda sa scap de ele?
imi pare rau ca n-am intrat da mi-a cazut netu si nu si-a revenit nici pana acum.sper sa rezolv problema si sa intru diseara.ti-am dat un add mask pentru ca din cate am inteles tu esti party leader
Intram si diseara? La 22? :)
Sper sa nu mai cada netu`. X(
Intram si diseara.Oblio,tu ai pop-inuri?
Hmmm.. am o problema cu salvarea,cand intru imi zice ca nu trofeele nu sunt available si ca trebuie sa imi o iau de la capat.Stie careva care e solutia ? nu de alta dar am vreo 20 de ore de joc ... si nu vreau sa o iau de la capat...
Hahahha, azi a fost bestial. M-am conectat cu ceva probleme (lol) dar pana la urma a meritat. :D
Dupa ce au iesit toti si am ramas doar eu cu Mask, am jucat in Free Mode. Mie imi place extrem de mult. E ca si cum ai juca in singleplayer cu un prieten. A fost extrem de amuzant cand am incercat sa scapam de politie... LOL ! :))
A fost foarte tare :))
Nu pot sa uit faza in care eu te alergam si tu aruncai grenadele :)) si dupa ce le-ai terminat ne-am luat la bataie cu cutitele :))
Veniti si azi la 22:00 ?
Astazi se face prezenta la ora 22:00!!!
Am sa va arat ceva...
Deseara tot la 22:00 ?
Asta in caz de sunt invitat;;);;)
yay got the game 2day =D
Mask, ce-ai facut aseara? :)
8-|
hai ca poate deseara ne adunam :wall:
Scuzati-ma baieti, am bagat GTA in consola si a trebuit sa plec..am uitat consola deschisa.