A reusit careva sa ia map pack 2 de pe psn store US? Eu nu l-am gasit. Vad ca pe UK este disponibil.
A reusit careva sa ia map pack 2 de pe psn store US? Eu nu l-am gasit. Vad ca pe UK este disponibil.
Il iau diseara! Abia astept. Nici macar nu am apaucat sa savurez Map Pack 1 la maxim ca a aparut 2-ul. Nu pot sa zic decat keep'em coming!
Zombie Swamp + Banzai cred ca ruleaza fin! Celelalte 2 cam seamana intre ele am impresia.
ahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaah nam mai jucat cod waw de cateva zile pt k sunt plecat la bucuresti si nu mai rezist... VREAU ZOMBIE SWAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sall all eu nu pot sa iau nici macar pack 1 ,am incercat si de pe internet si de pe consola si imi zice asa ca nu ar fii buna locatia curenta . ce sa fac sa iau ambele pakuri? thxx
ps.eu is inregistrat cu ea in state
Fa-ti alt account cu o regiune buna si downloadeaza-l de pe acel account. Iti va merge pe ambele. Problema rezolvata.![]()
mah deci dai sign out pe LIVE. Dai la create account da nul stergi pe celalalt. Dupa ce ai terminat q facutu accountului bagi Microsoft points pe el si downloadezi map packul. Dupa ce s-a downloadat stergi accountu nou si joci cu noul map pack pe primul account.
Oare cum a reusit acest user de mai jos sa ajunga la Prestige Level 10 si Level 65 cu doar 9305 Kills in timp ce eu am 29500 Kills si sunt abia la Prestige Level 4 si Level 41. Chiar nu inteleg cum a facut atatea puncte ca sa promoveze la Prestige 10.
Call of Duty, World at War
Mai bine sa sti ca e munca ta.
Unde ar mai fi distractia?
A nu se crede ca am legatura cu tipul din filmulet![]()
pff... cat de tehnic e, si frag-urile din saritura surub ma omoara. It takes skill to do that...
Din cate stiu eu, camping inseamna sa stai ca idiotul intr-un singur loc si sa ii astepti sa vina (desi, nu mi se pare nimic anormal, de asta esti sniper) dar din ce vad eu in filmuletul respectiv baiatul ala are skill, nu gluma.
Se misca, e foarte "activ" asa ca nici vorba de camping![]()
Bookmarks