Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 30 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #221 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    @TiBiKiMi multumesc de primire

Eu m-am apucat aseara de campania solo pe veteran desi jocul il am...de aseara si sincer in 2 ore am facut Semper Fi, Little Resistance si Hard Landing. La un moment dat am simtit ca pushc, innebunesc, imi tai venele! Azi dimineata am observat ca aveam 2 fire carunte in cap cei care au facut 100% trophies, cat v-a luat?

2. #222 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    va astept diseara pe la 23 la un cod waw: , if you have the ballz!.

P.S Focus trebuie sa vii neaparat, c�inii lui Recs imi fura fragurile
    Ah.Trebuie sa plec de acasa weekend-ul asta si nu o sa am placerea sa joc cu voi .Tavitzu-le te inteleg perfect si adaug:Recs-ul ca Recs-ul dar stai sa-l vezi pe Nonelito.Trebuie sa alergi frate dupa el,ca foame mareee,nu iarta nimic.
    Respect and good hunting
    L.E
    Prea tarziu, a confirmat deja Nonelito

3. #223 SP
    Member Vami's Avatar
    i'm in si asa acum fiind lvl 65

4. #224 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Ptiu, aproape ca am terminat cu Relentless ! Sper ca pana maine sa termin tot !
    E chiar atat de greu acela cu Blackcats !?

5. #225 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Ptiu, aproape ca am terminat cu Relentless ! Sper ca pana maine sa termin tot !
    E chiar atat de greu acela cu Blackcats !?
    Mie nu pera mi s-a parut chiar asa de greu mie unul cel mai greu mi-a fost la sniper la misiunea vendetta.

6. #226 SP
    Member slabunator's Avatar
    ce nu va filmati cand jucati o data,sa asistam si noi la intalnirile voastre, macar de pe banca

7. #227 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    @TiBiKiMi multumesc de primire

Eu m-am apucat aseara de campania solo pe veteran desi jocul il am...de aseara si sincer in 2 ore am facut Semper Fi, Little Resistance si Hard Landing. La un moment dat am simtit ca pushc, innebunesc, imi tai venele! Azi dimineata am observat ca aveam 2 fire carunte in cap cei care au facut 100% trophies, cat v-a luat?
    Sa inteleg ca ai inceput direct pe veteran?...ai de mineeee...nu cred ca sti ce te asteapta mai incolo...eu am cam renuntat sa mai continui pe veteran dupa ce am facut vreo 5-6 misiuni dar l-am terminat pe normal

8. #228 SP
    Sa inteleg ca ai inceput direct pe veteran?...ai de mineeee...nu cred ca sti ce te asteapta mai incolo...eu am cam renuntat sa mai continui pe veteran dupa ce am facut vreo 5-6 misiuni dar l-am terminat pe normal
    acuma sunt la burn em out si ma chinui de o ora jumate... intradevar este un joc challenging pe veteran mode. Nu vreau sa renunt ramane ora 23 pt un joc? eu sunt numai lvl 5 deci sa ma luati usor c u on the psn

9. #229 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu am jucat pe veteran de la cap la coada dar am facut 2 mis. pe hardened.Frumusetea jocului e pe veteran.

10. #230 SP
    Junior Member rios's Avatar
    cine vrea sa joace cod waw pe net sa mi dea si mie add pe psn:mihait

11. #231 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Eu o sa plec in oras deci nu voi inra la ora 23 !
    Daca e sa mai fiti pe la 12:00 si cv online, atunci intru si eu !
    Sanatate !

PS : am trecut de black cats, mai am 5 nivele si scap !

12. #232 SP
    Member Vami's Avatar
    Eu am sa intru pe la 10.

13. #233 SP
    Member duallcore's Avatar
    Hehe am incins cu Tavitzus, G-extreme,si cu altii un meci....acu e pauza. La ora 10:30 o luam de la capat.

14. #234 SP
    Junior Member rios's Avatar
    o sa intru si eu pe la 12,e perfect
    id psn: mihait

15. #235 SP
    OMG ce ciuda mi-e ca n-am casti e prima oara cand joc in party cu friends reeeally cool!
    btw... e mare diferenta intre hsetul de la sony si cel de la...logitech de ex?

16. #236 SP
    Member duallcore's Avatar
    si eu as vrea un headset...poate o sa iau unu de la Web

17. #237 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    OMG ce ciuda mi-e ca n-am casti e prima oara cand joc in party cu friends reeeally cool!
    btw... e mare diferenta intre hsetul de la sony si cel de la...logitech de ex?
    Eu unul ti l-as recomanda pe cel de la sony si pt 10 dolari in + iei si jocul Socom

18. #238 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Sa nu cumparati ceva inafara de sony official headset ca intru in echipa adversa si va eviscerez.Doar asta si jabra sunt ok , restu sunt bune pentru celular dar nu pt ps3.

19. #239 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Sa nu cumparati ceva inafara de sony official headset ca intru in echipa adversa si va eviscerez.Doar asta si jabra sunt ok , restu sunt bune pentru celular dar nu pt ps3.
    Te contrazic aici...eu am un Nokia BH102 si dupa cum ai auzit merge absolut perfect...nu cred ca e important de care ai, principal e sa poti sa comunici fara pb cu prietenii cand esti ON.
    Cat despre aseara...pot sa spun ca a fost super...mie mi-a placut la nebunie...e misto de tot sa fim o echipa cu tag RO si sa-i kilarim pe altii

20. #240 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Tibi, ce ID ai? Nu de alta dar vroiam sa stiu daca ai fost aseara pe front cu noi

GG aseara, pana la 1:30

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 30 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast