Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 30 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #61 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am luat jocul si mi se pare genial.Nu am apucat sa joc foarte mult,dar din ce am vazut pana acum mi se pare cel putin la fel de bun ca CoD4.Este foarte intens,iar grafica este excelenta.Cu siguranta unul dintre cele mai bune aparute anul acesta

2. #62 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Termina-l pe veteran daca vrei sa vezi ce inseamna intens.Parerea mea ,este peste COD4.Campanie singleplayer mai lunga si mai intensa.Te simti mai apropiat de personajul principal fata de COD4.Multiplayer excelent,harti detaliate.Pe mine m-au prins ambele jocuri si le butonez de cate ori am timp.

3. #63 SP
    L-am terminat.Foarte frumos jocul,intradevar e peste Call of Duty Modern Warfare.Campania e intradevar mai lunga,e la fel de intens,multiplayerul in continuare e super si grafica imbunatatita plus modul Nazi Zombie si posibilitatea de a juca in cooperativ.Singurul punct slab mi s-a parut AIul,dar se poate trece foarte usor peste acest neajuns

4. #64 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    am terminat acest super joc de 3 ori
    la cel mai usor,veteran si cu un prieten
    foarte tare jocu ,bestial si o sa il butonez pana la aparitia celuilalt

la trophy eram la 78 %

mai aveam de facut

Grave Robber
    Collect all Death Cards in the game. (Solo only)(9/13 facusem
    Sum of All Zeros
    Down 45 Japanese Zeros in 'Black Cats'. (Solo only)
    Lights Out!
    In 'Black Cats', blast out all of the spot lights in the Japanese cargo convoy. (Solo only)

desigur ca si

Platinum
    Awarded when all other trophies have been unlocked

problema e urmatoarea ,am jucat seara cod5 fara sa se intample nimic iar dimineata sa ma joc iar putin nu mai apare sa dau mision selec why ???ca si cum nu as fi terminat nimic ,ca nou la inceput
    insa cand dau resume game sunt printr-o misiune pe la jumatea jocului de unde ramasesem seara
    mare necaz nu imi e dar m-am mirat ce naiba are,ca oricum il iau si il termin iar ca imi place
    ca sa pot da din nou ce misiune vreau eu ca sa termin trophy

si inca o chestie cum naiba fac trophy cele 2 cu avioanele ca am incercat de 4-5 ori si nu am reusit

5. #65 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Sum of All Zeros
    [/quote]

uite aici un filmuletz cum sa faci achievementul

6. #66 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Imi imaginez cum iti face controllerul de 360 in mana la scena aia...

7. #67 SP
    am vazut si eu destule filmulete cu aceasta misiune dar toate pe xbox 360
    pe xbox 360 e mult mai usor de facut aceasta misiune
    am reusit cel mai mutl sa dobor 35 de avioane iar ala cu xbox face 45 cu mult inainte de a se termina misiunea

cam multe persoane care comenteaza pe aici,
    are careva jocu cumparat din acestia ???

am terminat la veteran jocu ,insa aceasta e chiar imputita

8. #68 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Offff...tre sa mi-l cumpar si eu ca nu mai suport...dar vad ca inca nimeni p'aici nu-l vinde...cred ca nu-mi ramane decat sa-l iau nou

9. #69 SP
    Member canibalu's Avatar
    Hai sa organizam si noi meciuri(multi only), asa in amintirea Bad Company-ului
    Cine se baga in seara asta?

10. #70 SP
    Sum of All Zeros

pur si simplu imi vine sa dau cu consola pe geam,sa nu pot face ultimul trofeu
    mie groaza ca pana vin avioanele trebuie sa stau sa distrug si vapoarele si mai vb si aia
    macar naiba daca puteam sa incep fix de la avioane

11. #71 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Care jucati si cu mine in co-op ?

12. #72 SP
    In sfarsit am reusit sa-l procur si eu...l-am cumparat de aici de la userul
    Ionutz83...sper sa-l primesc azi sau in cel mai rau caz maine...apoi vreau sa ne vedem online.Bafta multa tuturor.

13. #73 SP
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    problema e urmatoarea ,am jucat seara cod5 fara sa se intample nimic iar dimineata sa ma joc iar putin nu mai apare sa dau mision selec why ???ca si cum nu as fi terminat nimic ,ca nou la inceput
    insa cand dau resume game sunt printr-o misiune pe la jumatea jocului de unde ramasesem seara
    mare necaz nu imi e dar m-am mirat ce naiba are,ca oricum il iau si il termin iar ca imi place
    ca sa pot da din nou ce misiune vreau eu ca sa termin trophy

La mine se intampla alta belea...la mine nu merge sa dau Resume Game...de fapt merge dar pe cand incepe filmuletul care apare inainte de a incepe misiunea (pe la jumatatea lui) imi apare ceva de genul ca save-ul nu este aceesi varinanta cu jocul sau asa ceva si imi zice ceva de genul ca sa o iau de la inceput...oricum e o eroare pe care nu o inteleg...pur si simplu cand am termiat o misiune a facut Autosave si a inceput urmatoarea dupa care nu am mai vrut sa joc si am dat Quit and Save si am iesit iar cand am vrut sa mai joc iara si am dat Resume Game mi-a aparut eroarea despre care am zis mai sus...nu am putut sa fac altceva decat sa merg la mision select si am selecat ultima misiune care urma si asa merge...in orice-caz nu e ceva ok cu treaba asta

14. #74 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    La mine se intampla alta belea...la mine nu merge sa dau Resume Game...de fapt merge dar pe cand incepe filmuletul care apare inainte de a incepe misiunea (pe la jumatatea lui) imi apare ceva de genul ca save-ul nu este aceesi varinanta cu jocul sau asa ceva si imi zice ceva de genul ca sa o iau de la inceput...oricum e o eroare pe care nu o inteleg...pur si simplu cand am termiat o misiune a facut Autosave si a inceput urmatoarea dupa care nu am mai vrut sa joc si am dat Quit and Save si am iesit iar cand am vrut sa mai joc iara si am dat Resume Game mi-a aparut eroarea despre care am zis mai sus...nu am putut sa fac altceva decat sa merg la mision select si am selecat ultima misiune care urma si asa merge...in orice-caz nu e ceva ok cu treaba asta
    Si mie mi s-a intamplat chestia asta,care intradevar este foarte enervanta

15. #75 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Eu ma bag acum sa il termin...daca vrea cineva sa jucam un co-op ceva ma gaseste pe psn .

16. #76 SP
    nici pana acum nu am reusit sa fac ultimul trofeu
    mi-a mai ramas cel care ma pune sa distrug 45 de avioane
    a reusit careva ?

17. #77 SP
    Member Nonelito's Avatar
    E foarte foarte greu. Sunt filmulete (chiar mai sus) edificatoare. Btw, ce level sunteti in multiplayer? E genial. Level 61 right here!

18. #78 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Btw, ce level sunteti in multiplayer? E genial. Level 61 right here!
    Din pacate mie nu mi se pare deloc genial...am multe ore de joc online la COD4 si trebuie sa spun ca 5-ul nu se ridica deloc la nivelul lui COD4 (ma refer la multiplayer)...nu se compara...mie unu chiar imi displace felul cum se misca porsonajele (la COD5 online) parca sunt niste "papitoi" si nici hartile nu imi prea plac...bine-nteles ca asta din cauza ca am jucat foarte mult COD4 (care este NR1 pt mine)...spunea un user pe un forum ca a facut "greseala" sa joace MGS4 iar acum pe orice joc (shooter) pune mana i se pare jalnic...cam asa mi se intampla si mie legat de COD5 (pt ca il compar tot timpu cu 4-le) ...parerea mea este ca la modul multiplayer este destul de slabut...ma asteptam la mai mult dar asta e...poate la urmatorul.

COD4 level 55...Prestige Level 8 (maxim este 10)
    COD5 level 29...no prestige

19. #79 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    ...poate la urmatorul.
    Urmatorul este Modern Warfare 2 E imposibil sa nu iti placa

20. #80 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Din pacate mie nu mi se pare deloc genial...am multe ore de joc online la COD4 si trebuie sa spun ca 5-ul nu se ridica deloc la nivelul lui COD4 (ma refer la multiplayer)...nu se compara...mie unu chiar imi displace felul cum se misca porsonajele (la COD5 online) parca sunt niste "papitoi" si nici hartile nu imi prea plac...bine-nteles ca asta din cauza ca am jucat foarte mult COD4 (care este NR1 pt mine)...spunea un user pe un forum ca a facut "greseala" sa joace MGS4 iar acum pe orice joc (shooter) pune mana i se pare jalnic...cam asa mi se intampla si mie legat de COD5 (pt ca il compar tot timpu cu 4-le) ...parerea mea este ca la modul multiplayer este destul de slabut...ma asteptam la mai mult dar asta e...poate la urmatorul.

COD4 level 55...Prestige Level 8 (maxim este 10)
    COD5 level 29...no prestige
    subscriu si eu ... in plus are si f multe bug-uri in multiplayer ... treci prin pereti te blochezi in peisaj, intri in podea ca sa spun doar cateva (si nu e de la lag).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 30 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast