Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 30 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #261 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    adiandrei1 adaugatima si pe mine joc si eu dar sa spuneti la ce ora.

2. #262 SP
    Junior Member sony94's Avatar

Help !!! Cod 5

sal dati-mi un sfat pls...am casca bluetooth pt ps3 ...si m-am ganit sa imi iau si COD 5 ..am deja COD 4 .... merita sa imi iau si COD 5 ????astept rasp

3. #263 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by sony94 View Post
    sal dati-mi un sfat pls...am casca bluetooth pt ps3 ...si m-am ganit sa imi iau si COD 5 ..am deja COD 4 .... merita sa imi iau si COD 5 ????astept rasp
    Hmmm...pai ce sa zic...eu care sunt pasionat inrait de COD 4 si 5 normal ca ti-l recomand cu caldura...daca o sa-l joci si pe veteran o sa vezi cu adevarat ce inseamna joc al naibii de greu si de intens.Merita din plin (dupa parerea mea) mai ales ca are si trophy...ceea ce COD 4 nu are din pacate.

4. #264 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by sony94 View Post
    Eu zic ca merita jocul. Single e destul de bun,insa in multi isi arata adevarata valoare.
    Totusi nu trebuia sa deschizi un nou thread. Exista thread dedicat jocului si review

5. #265 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Cred ca acest review te va lamuri daca se merita sau nu
    GameSpot Video: Call of Duty: World at War Video Review
    Dupa cum spune cel care prezinta review-ul,daca ti-a placut COD4 si nu te-ai saturat de jocurile cu tema "al 2-lea razboi mondial" o sa-ti placa si COD5.
    Enjoy

6. #266 SP
    Stie cineva cum se face sa iti apara userul colorat cand joci COD5 ca am vazut la multi chestia asta cand jucam online dar habar-nam cum se face...le aparea tot felul de chestii colorate pe nick-name si mi-am pus intrebarea care e secretul? Stie cineva plz?!

7. #267 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Stie cineva cum se face sa iti apara userul colorat cand joci COD5 ca am vazut la multi chestia asta cand jucam online dar habar-nam cum se face...le aparea tot felul de chestii colorate pe nick-name si mi-am pus intrebarea care e secretul? Stie cineva plz?!
    Call of Duty 5 Ps3 Clan Tag Color Names Effects - AOL Video

[move] moves your name left and right
    [rain] different colors
    [cyln] red color scanning your name
    [cycl] different colors
    [....]an object moving in clan tag

8. #268 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    Salut,

am si eu o intrebare...n-am terminat inca modul offline...si am incercat sa joc coop nazie zombies...si nu reusesc sa gasesc nici un match...vad ca sunt zeci de mii de playeri online, dar imi tot sta pe trying to find matches sau ceva de genu asta...mai da din cand in cand getting match quality, dar tot nu intra in nici un server...
    de mentionat ca Multiplayer online joc fara probleme, deci nu e o problema la setarea de retea...trebuie cumva sa termin jocul offline inainte sa pot sa joc nazie zombies sau ceva de genu asta?

mersi.

9. #269 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Daca nu iti gaseste...LOGIC...inseamna ca nu se joaca nimeni...eu nu am jucat nazi zombies pana nu am terminat....

10. #270 SP
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Daca nu iti gaseste...LOGIC...inseamna ca nu se joaca nimeni...eu nu am jucat nazi zombies pana nu am terminat....
    nu e neaparat LOGIC..ti-am zis ca am indicatorul acela care imi zice ca sunt 70.000 playeri care joaca online in momentul respectiv...deci ma indoiesc ca nu se joaca nimeni...plus de alta coop pot sa joc...
    as vrea sa stiu daca a reusit cineva sa joace nazies FARA sa fi terminat campania.

mersi.

11. #271 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Quote Originally Posted by lilmonkey View Post
    Salut,

am si eu o intrebare...n-am terminat inca modul offline...si am incercat sa joc coop nazie zombies...si nu reusesc sa gasesc nici un match...vad ca sunt zeci de mii de playeri online, dar imi tot sta pe trying to find matches sau ceva de genu asta...mai da din cand in cand getting match quality, dar tot nu intra in nici un server...
    de mentionat ca Multiplayer online joc fara probleme, deci nu e o problema la setarea de retea...trebuie cumva sa termin jocul offline inainte sa pot sa joc nazie zombies sau ceva de genu asta?

mersi.
    Ai intuit corect.Trebuie sa termini campania ca sa deblochezi "nazie zombies"

12. #272 SP
    Quote Originally Posted by lilmonkey View Post
    nu e neaparat LOGIC..ti-am zis ca am indicatorul acela care imi zice ca sunt 70.000 playeri care joaca online in momentul respectiv...deci ma indoiesc ca nu se joaca nimeni...plus de alta coop pot sa joc...
    as vrea sa stiu daca a reusit cineva sa joace nazies FARA sa fi terminat campania.

mersi.
    Sunt 70000 de playeri care joaca online nu Nazi Zombies

13. #273 SP
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Ai intuit corect.Trebuie sa termini campania ca sa deblochezi "nazie zombies"
    mersi mult...mi se parea oricum ciudat...puteau sa faca asa cum e la cod 4, unde ARCADE e blocat pana termini campania..si devine available doar dupa ce termini...dar in fine, different developer, different menu

14. #274 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    am terminat cu cod 5 evenings? Asa de mare e hypeul in jurul lui kz2 ca am si uitat de cel mai bun shooter in mod multiplayer in 2008

15. #275 SP
    Ieri mi-a facut un update la Cod5...avem harta Makin Day (adica e pe timp de zi) si statistica de la sfarsitul fiecarei partide este mai detaliata fata de cum a fost pana acum, ceea ce este foarte bine. Cam atat am sesizat eu a fi nou dupa acest update dar poate mai sunt unele chestii pe care inca nu le-am descoperit.Oricum e bine-venit acest update.

16. #276 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Ieri mi-a facut un update la Cod5...avem harta Makin Day (adica e pe timp de zi) si statistica de la sfarsitul fiecarei partide este mai detaliata fata de cum a fost pana acum, ceea ce este foarte bine. Cam atat am sesizat eu a fi nou dupa acest update dar poate mai sunt unele chestii pe care inca nu le-am descoperit.Oricum e bine-venit acest update.
    acu s-au gasit si ei sa faca update cand apare KZ2

17. #277 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by quik_123 View Post
    acu s-au gasit si ei sa faca update cand apare KZ2
    logic ca acum ... acum este concurenta .. trebuie sa se mentina pe linia de plutire si foarte bine fac.
    acum e momentul perfect sa mai deturneze atentia de la kz2.

18. #278 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    nu are cineva un link cu toate updateurile incluse in 1.03?

19. #279 SP
    Member DeianD's Avatar
    O noua bucurie pt noi...Double-XP this weekend. Thanks to everyone in the community for their positive response to the free release of the Makin Day MP map and our second title update last weekend!
    We’ve decided to celebrate the successful launch of this update with Double-XP Multiplayer! This coming weekend (March 6th – 8th) all players will accrue 2x their normal XP in all playlists

20. #280 SP
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    O noua bucurie pt noi...Double-XP this weekend. Thanks to everyone in the community for their positive response to the free release of the Makin Day MP map and our second title update last weekend!
    We�ve decided to celebrate the successful launch of this update with Double-XP Multiplayer! This coming weekend (March 6th � 8th) all players will accrue 2x their normal XP in all playlists
    Cred ca weekendul asta ma apuc din nou de Call of Duty World at War

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 30 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast