Am luat jocul si mi se pare genial.Nu am apucat sa joc foarte mult,dar din ce am vazut pana acum mi se pare cel putin la fel de bun ca CoD4.Este foarte intens,iar grafica este excelenta.Cu siguranta unul dintre cele mai bune aparute anul acesta
Am luat jocul si mi se pare genial.Nu am apucat sa joc foarte mult,dar din ce am vazut pana acum mi se pare cel putin la fel de bun ca CoD4.Este foarte intens,iar grafica este excelenta.Cu siguranta unul dintre cele mai bune aparute anul acesta
Termina-l pe veteran daca vrei sa vezi ce inseamna intens.Parerea mea ,este peste COD4.Campanie singleplayer mai lunga si mai intensa.Te simti mai apropiat de personajul principal fata de COD4.Multiplayer excelent,harti detaliate.Pe mine m-au prins ambele jocuri si le butonez de cate ori am timp.
L-am terminat.Foarte frumos jocul,intradevar e peste Call of Duty Modern Warfare.Campania e intradevar mai lunga,e la fel de intens,multiplayerul in continuare e super si grafica imbunatatita plus modul Nazi Zombie si posibilitatea de a juca in cooperativ.Singurul punct slab mi s-a parut AIul,dar se poate trece foarte usor peste acest neajuns
am terminat acest super joc de 3 ori
la cel mai usor,veteran si cu un prieten
foarte tare jocu ,bestial si o sa il butonez pana la aparitia celuilalt
la trophy eram la 78 %
mai aveam de facut
Grave Robber
Collect all Death Cards in the game. (Solo only)(9/13 facusem
Sum of All Zeros
Down 45 Japanese Zeros in 'Black Cats'. (Solo only)
Lights Out!
In 'Black Cats', blast out all of the spot lights in the Japanese cargo convoy. (Solo only)
desigur ca si
Platinum
Awarded when all other trophies have been unlocked
problema e urmatoarea ,am jucat seara cod5 fara sa se intample nimic iar dimineata sa ma joc iar putin nu mai apare sa dau mision selec why ???ca si cum nu as fi terminat nimic ,ca nou la inceput
insa cand dau resume game sunt printr-o misiune pe la jumatea jocului de unde ramasesem seara
mare necaz nu imi e dar m-am mirat ce naiba are,ca oricum il iau si il termin iar ca imi place
ca sa pot da din nou ce misiune vreau eu ca sa termin trophy
si inca o chestie cum naiba fac trophy cele 2 cu avioanele ca am incercat de 4-5 ori si nu am reusit
Sum of All Zeros
[/quote]
uite aici un filmuletz cum sa faci achievementul
am vazut si eu destule filmulete cu aceasta misiune dar toate pe xbox 360
pe xbox 360 e mult mai usor de facut aceasta misiune
am reusit cel mai mutl sa dobor 35 de avioane iar ala cu xbox face 45 cu mult inainte de a se termina misiunea
cam multe persoane care comenteaza pe aici,
are careva jocu cumparat din acestia ???
am terminat la veteran jocu ,insa aceasta e chiar imputita
Offff...tre sa mi-l cumpar si eu ca nu mai suport...dar vad ca inca nimeni p'aici nu-l vinde...cred ca nu-mi ramane decat sa-l iau nou![]()
Hai sa organizam si noi meciuri(multi only), asa in amintirea Bad Company-ului
Cine se baga in seara asta?![]()
Sum of All Zeros
pur si simplu imi vine sa dau cu consola pe geam,sa nu pot face ultimul trofeu
mie groaza ca pana vin avioanele trebuie sa stau sa distrug si vapoarele si mai vb si aia
macar naiba daca puteam sa incep fix de la avioane
In sfarsit am reusit sa-l procur si eu...l-am cumparat de aici de la userul
Ionutz83...sper sa-l primesc azi sau in cel mai rau caz maine...apoi vreau sa ne vedem online.Bafta multa tuturor.![]()
La mine se intampla alta belea...la mine nu merge sa dau Resume Game...de fapt merge dar pe cand incepe filmuletul care apare inainte de a incepe misiunea (pe la jumatatea lui) imi apare ceva de genul ca save-ul nu este aceesi varinanta cu jocul sau asa ceva si imi zice ceva de genul ca sa o iau de la inceput...oricum e o eroare pe care nu o inteleg...pur si simplu cand am termiat o misiune a facut Autosave si a inceput urmatoarea dupa care nu am mai vrut sa joc si am dat Quit and Save si am iesit iar cand am vrut sa mai joc iara si am dat Resume Game mi-a aparut eroarea despre care am zis mai sus...nu am putut sa fac altceva decat sa merg la mision select si am selecat ultima misiune care urma si asa merge...in orice-caz nu e ceva ok cu treaba asta![]()
nici pana acum nu am reusit sa fac ultimul trofeu
mi-a mai ramas cel care ma pune sa distrug 45 de avioane
a reusit careva ?
E foarte foarte greu. Sunt filmulete (chiar mai sus) edificatoare. Btw, ce level sunteti in multiplayer? E genial. Level 61 right here!
Din pacate mie nu mi se pare deloc genial...am multe ore de joc online la COD4 si trebuie sa spun ca 5-ul nu se ridica deloc la nivelul lui COD4 (ma refer la multiplayer)...nu se compara...mie unu chiar imi displace felul cum se misca porsonajele (la COD5 online) parca sunt niste "papitoi" si nici hartile nu imi prea plac...bine-nteles ca asta din cauza ca am jucat foarte mult COD4 (care este NR1 pt mine)...spunea un user pe un forum ca a facut "greseala" sa joace MGS4 iar acum pe orice joc (shooter) pune mana i se pare jalnic...cam asa mi se intampla si mie legat de COD5 (pt ca il compar tot timpu cu 4-le) ...parerea mea este ca la modul multiplayer este destul de slabut...ma asteptam la mai mult dar asta e...poate la urmatorul.
COD4 level 55...Prestige Level 8 (maxim este 10)
COD5 level 29...no prestige
Bookmarks