Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 30 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #81 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Are buguri intr-adevar, dar sunt tampiti cei care le folosesc in scop personal. Se stiu alea de pe Castle, Roundhouse si Seelow, cand intrii sub harta si omori de acolo tot ce prinzi. Mie imi plac armele, este altceva fata de COD4, care si pt mine ramane nr 1, no matter what.

2. #82 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Eu nu am dat peste niciun glitcher pana acum si sper sa nu dau ! Asta e cauza pentru care m-am lasat de MGO !
    In rest jocul mi se pare super . Egal cu COD 4 in mp IMO ! co-op si nazi zombie il face la fel de bun !

3. #83 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    subscriu si eu ... in plus are si f multe bug-uri in multiplayer ... treci prin pereti te blochezi in peisaj, intri in podea ca sa spun doar cateva (si nu e de la lag).
    Dap...urasc chestia asta...pe mine m-a omorat unu la un moment dat de undeva din pamant sau nush...era undeva sub picioarele mele...nu-mi place nici sunetul armelor nicic faptul ca nu prea poti sa iti faci o tactica de joc (Online ma refer)...e ceva de genul chilareala la gramada...de multe ori nici nu apuci sa revii in plansa ca esti mort din nou...slabut dupa parerea mea...astept cu nerebdare Modern warfare 2 care din cate stiu va fi facut tot de cei de la Infinity Ward asa ca ma astept la un joc grandios.

4. #84 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Diseara, in jur de ora 11-12 intra cineva la un multi sau zombie? Daca da, sunt acolo...PSN: Nonelito

5. #85 SP
    Primesc zilnic request-uri de la membrii de pe CG pt. a juca CoD WAW ! Dar cand dau si eu un invite, UNU nu intra !
    Va rog sa nu ma mai bagati in lista voastra de PSN daca nu aveti de gand sa jucam !
    @Nonelito, eu intru !

6. #86 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Man si eu la fel patesc, dar problema este ca se dau invite-uri dintr-un lobby activ. Ei bine pana apuci tu sa dai accept, se ocupa locurile libere si nu mai poti intra. Asadar, se poate face un party de cel putin 2 si de acolo se da find game la orice mod (in afara de free-for-all). Deci, in cazul in care aveti RO friends playing COD5, incercati sa da-ti invite inainte de a cauta o sesiune. Eu o sa accept mereu invite-uri de la friends, chiar daca sunt in joc.

So, cine doreste, diseara sunt acolo.

PS - Rockstar, te astept diseara, mai tarziu asa...e vineri deci teoretic ar trebui sa-l rup pana seara tarziu

7. #87 SP
    Pai asa fac si eu Nonelito. Dau invite la vreo 5 "prieteni" (dintre care nu intra niciunul) Apoi dau find games, etc...

8. #88 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Din pacate am avut maxim 2-3 jucandu-se COD5 in acelasi moment cu mine. Cu unul singur am reusit sa joc (dupa multe incercari de join). Are si buguri de connectivity la greu, abia intrii cu prieteni intr-o sesiune, habar nu am de ce. Ba connection lost, ba no longer available bla bla. Sper sa reusim

9. #89 SP
    Eu nu am avut probleme de lag sau de conexiune !
    Doar aseara am patit ceva ciudat ! Am dat la Online multiplayer ---> Solo---> si de aici imi scria "downloading settings" Am asteptat cred 15 minute si tot nu imi intra ! Am oprit consola in cele din urma. Sper sa isi fi revenit !

10. #90 SP
    Member canibalu's Avatar
    Facem un nazi zombies in seara asta?

11. #91 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by canibalu View Post
    Daca ai da si PSN ID ar fi excelent...pt cei care vor sa joace cu tine

12. #92 SP
    Member Vami's Avatar
    sure canibalul intru si eu poate batem recordu ca data trecuta am ajuns doar runda 10

13. #93 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Puteti sa dati Add si mie TiBiKiMi si poate intru si eu.Thx

14. #94 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Daca ai da si PSN ID ar fi excelent...pt cei care vor sa joace cu tine
    L-am pus in semnatura
    Pe la un 7-8 e bine, baieti?

15. #95 SP
    Member Vami's Avatar
    L-am pus in semnatura
    Pe la un 7-8 e bine, baieti?
    dap

16. #96 SP
    You forgot about me
    Ar trebui sa ne facem si noi o strategie la nazi zombies pentru ca mai mult de 11 runde nu supravietuim !
    Btw, daca ne strangem mai mult de 4, ar trebui sa jucam alt mod !

17. #97 SP
    Member Vami's Avatar
    pai strategia ar trebui sa stea 1 in camera mica unde se deschide si restu in cealalta...

18. #98 SP
    Member canibalu's Avatar
    Oameni buni, daca ne strangem pana-n patru o ardem prin nazi..daca sunt mai multi amatori de cafteala ne bagam intr-un TDM sau free 4 all..

19. #99 SP
    Member Vami's Avatar
    Pe la ce ora jucam?

20. #100 SP
    Member Nonelito's Avatar
    GG, am reusit cateva partide cu Rockstar a.k.a mister_juice, a fost frumos. Pacat ca nu reusim sa ne strangem ceva mai multi. V-ati jucat Zombie?

PS - traiasca Double-XP weekend, am ajuns in sfarsit level 65!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 30 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast