bag in dimineata asta discul in PS3 si nu l citeste.il scot ,ma uit la el ,surpriza.crapat usor de la interior catre exterior.e al 2 lea disc la care patesc asa.nu mi amintesc sa il fi fortat aseasa cand l am introdus in carcasa dupa ce m am jucat.de lasat discurile in PS3 si apoi sa l inchid,nu e cazul.bucurate Andrei tata de XP dublu weekendul asta![]()
Singura explicatie pe care am gasit-o:cand bagam discul in carcasa nu apasam in centru pe plasticul respectiv.Prin fortare,de-a lungul timpului discul nu rezista.Sa distruga PS3-ul discul ,ca il lasi sau nu in consola nu cred ca e posibil.Asa ca fiti atenti,sa nu patiti ca mine
eu alternez CoD cu KZ2. Dar intru aproape in fiecare seara.
Btw 2x xp weekend RULED!!! de la 33 am ajuns la 41 in rank![]()
Sper din tot sufletul sa imi mai fac timp si de preferatul meu, CoD5! KZ2 ma atrage in primul rand pentru ca sunt multi baieti de la noi...daca era asa si in CoD...![]()
Exact.Vreau sa spun ca le am pe amandoua si mai mult butonez pe COD5.E vorba de gusturi,nu inseamna ca unul e mai slab decat celalalt.
Tibikimi,cand mai dai invite ,da-mi un mesaj inainte ,ca nu vad.Si ar fi frumos daca ne-am acoperii reciproc.Impreuna vom custiga
P.S
Cine mai vrea sa intre diseara la un COD5 sa posteze aici,in cazul in care nu ne avem in lista.
Bafta
E posibil sa intru si eu baieti. Singura chestie care ma enerveaza este faptul ca la KZ2 sunt mult mai multi romani si asta ma atrage acolo. Nu e vorba de calitatea jocului, ca sunt destul de diferite doar ca, comunitatea este ceva mai mare acolo. Oricum, mi-e dor de un Cliffside sau Castle![]()
cum fac sa imi mearga si mie cod4? ca nu mai imi intra online imi apare descarare ajustari cam asa ceva scrie ca eu il am in spaniola , si imi arata ca incarca![]()
vine map pack 1, presupun ca va fi pe bani desi nu scrie.
Call of Duty, World at War
Bookmarks