Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 30 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #281 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Cred ca weekendul asta ma apuc din nou de Call of Duty World at War
    Clar ca DA

Da de cand or sa dea Double Xp ca eu am jucat deja si inca nu e double

2. #282 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    bag in dimineata asta discul in PS3 si nu l citeste.il scot ,ma uit la el ,surpriza.crapat usor de la interior catre exterior.e al 2 lea disc la care patesc asa.nu mi amintesc sa il fi fortat aseasa cand l am introdus in carcasa dupa ce m am jucat.de lasat discurile in PS3 si apoi sa l inchid,nu e cazul.bucurate Andrei tata de XP dublu weekendul asta

3. #283 SP
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    bag in dimineata asta discul in PS3 si nu l citeste.il scot ,ma uit la el ,surpriza.crapat usor de la interior catre exterior.e al 2 lea disc la care patesc asa.nu mi amintesc sa il fi fortat aseasa cand l am introdus in carcasa dupa ce m am jucat.de lasat discurile in PS3 si apoi sa l inchid,nu e cazul.bucurate Andrei tata de XP dublu weekendul asta
    Hmmm...pacat...slava Domnului, eu nu am patit asa ceva...cel putin pana acum si sper sa nici nu o patesc

4. #284 SP
    Member canibalu's Avatar
    Mai intram si azi mai pe seara?

5. #285 SP
    Singura explicatie pe care am gasit-o:cand bagam discul in carcasa nu apasam in centru pe plasticul respectiv.Prin fortare,de-a lungul timpului discul nu rezista.Sa distruga PS3-ul discul ,ca il lasi sau nu in consola nu cred ca e posibil.Asa ca fiti atenti,sa nu patiti ca mine

6. #286 SP
    Member Vami's Avatar
    Cati mai sunt online la CoD5 seara? Intreb din curiozitate

7. #287 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    eu alternez CoD cu KZ2. Dar intru aproape in fiecare seara.
    Btw 2x xp weekend RULED!!! de la 33 am ajuns la 41 in rank

8. #288 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Sper din tot sufletul sa imi mai fac timp si de preferatul meu, CoD5! KZ2 ma atrage in primul rand pentru ca sunt multi baieti de la noi...daca era asa si in CoD...

9. #289 SP
    Quote Originally Posted by quik_123 View Post
    Cati mai sunt online la CoD5 seara? Intreb din curiozitate
    Daca esti ironic si te referi ca acum majoritatea joaca KZ2 te inseli...eu unu sunt online in continuare pe Cod5 si sa vezi ce-o sa fie cand o sa avem COD MW2

10. #290 SP
    Exact.Vreau sa spun ca le am pe amandoua si mai mult butonez pe COD5.E vorba de gusturi,nu inseamna ca unul e mai slab decat celalalt.
    Tibikimi,cand mai dai invite ,da-mi un mesaj inainte ,ca nu vad.Si ar fi frumos daca ne-am acoperii reciproc.Impreuna vom custiga
    P.S
    Cine mai vrea sa intre diseara la un COD5 sa posteze aici,in cazul in care nu ne avem in lista.
    Bafta

11. #291 SP
    Member Nonelito's Avatar
    E posibil sa intru si eu baieti. Singura chestie care ma enerveaza este faptul ca la KZ2 sunt mult mai multi romani si asta ma atrage acolo. Nu e vorba de calitatea jocului, ca sunt destul de diferite doar ca, comunitatea este ceva mai mare acolo. Oricum, mi-e dor de un Cliffside sau Castle

12. #292 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    ce sa ma fac am si KZ2 si CoD WaW si CoD MW I love all of them

13. #293 SP
    Member psycho-07's Avatar
    cum fac sa imi mearga si mie cod4? ca nu mai imi intra online imi apare descarare ajustari cam asa ceva scrie ca eu il am in spaniola , si imi arata ca incarca

14. #294 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    vine map pack 1, presupun ca va fi pe bani desi nu scrie.
    Call of Duty, World at War

15. #295 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    vine map pack 1, presupun ca va fi pe bani desi nu scrie.
    Call of Duty, World at War
    100% e pe bani. Estimez 10-12 USD.

16. #296 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    bine ca am versiunea US

17. #297 SP
    Member Vami's Avatar
    Pacat ca am dat jocul.. deh criza asta..

18. #298 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Abia astept!

19. #299 SP
    Tibikimi,cand mai dai invite ,da-mi un mesaj inainte ,ca nu vad.Si ar fi frumos daca ne-am acoperii reciproc.Impreuna vom custiga
    Ideea e ca eu joc destul de mult Free for All asa ca nu prea avem cum sa ne acoperim

20. #300 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Ce rau imi pare ca am versiunea EU :C

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 30 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast