daca e sa faceti si de un cod 4 i'm in
Printable View
daca e sa faceti si de un cod 4 i'm in
buna treaba cu intalnirile(pacat ca n-am jocu), keep on rocking guys :rulez:
Te asteptam man, imediat cum faci rost de el :p...Mi-ar placea sa facem chestia asta la cat mai multe jocuri, gen K2, COD, etc. Exact cum zicea cineva acum ceva vreme, trebuie doar cineva sa se ridice sa zica: "AZI ora X, jucam x sau organizam campionat de x...etc"...Cum fac baietii de la 360. Oricum, sunt sigur ca la K2, asa cum de la o vreme facem la Resistance 2 si COD5, o sa fim multi acolo online, sa rupem capu' strainilor!
nonelito mai bine dai cod 4 si dai o dif si iti ei cod waw ca . multa lume are cod wow, suntem mai multi de 10 de pe consolegams dar neam adunat 9 si ii ok:).
P.S eu cu recs intru dupa ora 20 azi pana la 2 dimineata, cine doreste imi da un mesaj pe psn si ii trimit invite, am vazut ca si in timpu zilei sunt 5 mereu on.
PP.S sunt eu hostu acum mi s-a marit netu putin si ii merge ok acum si lui recs, chiar daca nu el ii hostu:)
Intru si eu la ora 20:00
Sa nu ma uitati pl0x ! :D
@Tavitzu - le am pe amandoua man, si 4 si WAW :)...BTW, sa imi dai add, in caz ca nu ne avem in friends list.
Azi, in jur de ora 11, 11:30 sunt pe front.
Eu intru asta-seara pe la 9 - 10 asa..
Nu stiu daca si la voi s-a intamplat ceva (in seara respectiva cand jucam toti in echipa) dar mie la un moment dat cand eram in lobby mi s-a facut ecranul negru si nu am mai reusit sa fac nimik (pt ca nu mai vedem nimic) am fost nevoit sa resetez ps3 si de aceea am si iesit si nu am mai jucat.Nu stiu ce sa cred...a fost de la ei sau tre sa ma cam sperii:-S...o fi fost ceva de la Ps3-ul meu?...oricum nu am mai patit asa ceva niciodata pana atunci
Ma bag si eu . PSN : Mitreel
Intra cineva asta seara? Sau, e cineva deja pe front?
Ce ziceti baieti facem asta-seara un meeting? :> Eu voi fi online dupa 9 sau dupa 10
Si eu ma bag daca intra lumea...22:00, 22:30!
eu bag picioru ca n-am jocu :)) da las ca pun eu mana pe el. apropos, voi toti jucati cu headset?
E perfect hai ca ne strangem..
Acum intru! Haideti online!
acum intru si eu !
Scuze pt aseara baieti...mi-a picat netul cand mi-era lumea mai draga. Bravo! I-am rupt pe baieti, in cele mai multe meciuri!
DLC pack no.1 in martie! 3 harti noi + o harta de Zombie! Abia astept! Detalii mai jos:
Call of Duty: World at War map pack coming in March - Joystiq