Sambata ora 22 facem un joc. Cei ce doresc sa participe sa lase PSN IDurile
Printable View
Sambata ora 22 facem un joc. Cei ce doresc sa participe sa lase PSN IDurile
EU unul sigur le voi cumpara mai ales ca sunt fan al seriilor. :D si sounds nice statii de metrou strazile berlinului si inca un sat japonez...really nice.
US pt ca am jocul US.
Numai de pe US putem din Romanica. Daca ai jocul zona 2, a.k.a PAL/Europe, nu cred ca exista vreo metoda sa iti iei DLC-ul de pe PSN UK. Suntem in lumea a 3-a, sorry :(
Si eu imi voi lua map-packu , tot ntsc cumpar din motivu asta.
Imi cer scuze celor care mi-au dat invite si i-am refuzat !
Am fost foarte ocupat . E INCREDIBIL de greu pe veteran :D
folositi tehnica baby-steps si trageti de la distanta. ultima misiune este de cosmar. cred ca am stat 3-4 zile pana am reusit sa infig steagul.
am o luna de cand l-am terminat si pe easy si veteran
muream de 3-4 ori dupa care le invatam jocul si ii rezolvam dar ma enervat putin la lunetist,ce naiba daca ereai putin iesit ti-o dadea de nu aveai nici-o reactie :Doh: il poti lua doar sa vezi udne e si sa tragi cand crezi tu ca ar putea iesi ca sa ai vreo sansa
nici pana acum nu am reusit sa fac acel trofeu cu 45 de avioane ,am jocu la 1 saptaman de la lansare si nici pana acum nu l-am facut in rest e totul facut
daca cineva poate ii dau contu pe psstore sa mi-l faca ca eu am disperat de cate ori am icnercat
Am vazut ca multa lume se plange de acel trofeu...
Il voi lasa la final :laugh: Oricum sunt perseverent si pana la urma sunt convins ca voi lua platinum !
Next is GTA IV !
Degeaba tragi de la distanta ca apar altii (for some weird reason) plus AI-ul penibil al camarazilor mei.
Ma mai uit si la un walkthrough si ma ajuta enorm !
Ma primiti si pe mine in comunitatea WaW? :) De azi am si eu jocul! Of course I'm kinda noobish at first, da o sa ma perfectionez! psn: G-XtremE
Sfatul lui Ffocus este bun.Avansezi cate putin si cureti de la distanta tot ce misca.Te ajuta si jocul cu scripturile respective.Inveti repede de unde vin inamicii si cati sunt la numar(de fiecare data apareau acelasi numar de inamici,sigur ai numarat bine Rockstar?)A durat ceva pana l-am terminat pe veteran,la unele misiuni simteam ca inebunesc.Cand gaseam si eu un coltisor in care sa ma adapostesc ma trezeam cu cateva grenade pe cap.Eram nevoit sa fug si astfel ma ciuruiau baietii.M-am ambitionat aseara sa mai fac cateva trofee.M-am apucat de "Throw a Six and a Half " (On Hardened or Veteran difficulty, complete a level without dying) si am ales misiunea "Blackcats" pe hardened.Am facut trofeul fara probleme si am ramas surprins sa constat ca doborasem 40 de Zeros cu alte cuvinte,mai mai,sa fac trofeul "Down 45 Japanese Zeros in 'Black Cats'".Faza este ca acum cateva zile mi-am calibrat bine plasma si pot sa observ mai bine, de la distanta, avioanele printre nori.Am incercat de cateva ori si am reusit sa fac trofeul fara probleme.Deci,un sfat pentru cei care vor sa faca acest trofeu,calibrati-va bine televizoarele,faceti misiunea pe easy si in cateva incercari invatati si directiile din care va ataca avioanele.Eu,de exemplu,dupa primul val de avioane am doborat 15 Zeros.Deci ,dragi consolisti,nimic nu este imposibil.Puteti sa faceti aceast trofeu.Succes.
P.S
NU incercati sa salvati soldatii din apa fratilor,ca pierdeti timpul.Chiar daca va mustra constiinta :) lasatii sa moara si concentrati-va pe avioane
va astept diseara pe la 23 la un cod waw: , if you have the ballz!.
P.S Focus trebuie sa vii neaparat, c�inii lui Recs imi fura fragurile:))
Intru si eu :D
PS - ma bag si in dupa-amiaza asta la una mica...