Intra asta seara cineva pe front? A reaparut cheful de CoD:WaW asa ca verificati mereu daca aveti prieteni online cand dati Find Match, poate poate merge un party frumos.
Intra asta seara cineva pe front? A reaparut cheful de CoD:WaW asa ca verificati mereu daca aveti prieteni online cand dati Find Match, poate poate merge un party frumos.
mama cati ati spus ca intrati, dar stau si ma uit si nu vad pe nimeni, eu totusi va astept, daca va hotarati si veniti dati-mi si mie un mesaj
Super aseara ne-am strans suficienti incat sa ocupam o echipa intreaga, am avut intamplator si un mic meci cu un clan britanic (they were better) si ne-am bucurat de un good old fashion team deathmatch in care mereu am iesit triumfatoriasa e mai mare placerea sa joci World at War, sper sa ne mai strangem si de ce nu sa o punem de un mic clan
![]()
dupa 20-21 e bine? Nu trebuie sa facem o activitate zilnica ca dupaia se plictiseste lumea (eu nu dar altii, poate ca da)mai rarut ca-i mai dragut. Si acuma intru putin, cine e on primeste invite
![]()
Cam o data pe luna, de cand s-a lansat killzone a fost. ma gandesc ca nu se opresc aici baietii de la Activision.
Ce rau imi pare ca l-am dat chiar as fi avut chef sa joc cu voi.. ce frumos era inainte cand ne strangeam cate vreo 9-10 si ii pwnam pe straini !![]()
Bookmarks