vdeeti ca am postat eu o metoda rapida si eficienta de a obtine Demolition man. pe threadul Bad Company 2
vdeeti ca am postat eu o metoda rapida si eficienta de a obtine Demolition man. pe threadul Bad Company 2
Caut pe cineva sa ma ajute la high velocity bowling,fat princess,crash commando si marvel vs capcom 2.
Trofeul de 1600+ rating se poate `boosta` si la fel si acela cu 25 de meciuri castigate.
PS: Am nevoie de ajutor deoarece nu ma prea pricep si daca ma apuc sa le fac singur ar dura o vesnicie.
ce ziceti facem vineri adica 30 aprilie intre orele 17:00 si 18:00 un private match la bad company 2 si sa facem demolish man.????![]()
c'mon... vineri ? eu nu pot vinerea in general, mai ales acum cu 1mai. Daca se amana data si mai am cu cine, ma inscriu si eu pe lista pentru Demolishion man
atunci duminica sau sambata daca pot poate sa incercam si luni in orice caz add my psn :ROBYTU
street fighter 4 anyone?
I Got Next! - Win 5 ranked matches in a row. - Silver
Playing To Win! - Win 10 ranked matches in a row. - Silver
trofeele sunt disabled in private match...cel mai usor iei demolition man...dupa mine...sabotandu-ti echipa...spor
Daca ai rabdare poti sa il faci lejer in squad deathmatch ( White Pass si Arica Harbour ) . Te urci la ultimul etaj al oricarei cladiri si cand il vezi ca urca la tine o detonezi chiar daca te sinucizi , macar iti indeplinesti obiectivul ... and don't forget to use motion mines .![]()
pana la urma am facut si eu toate demolition kills fara boosting.
cam 15 din ele le-am facut in Rush game mode , nu stiu sa va zic denumirea hartii , dar e cea cu zapada, care a fost in demo.
E simplu, indiferent ca esti attacker/defender , distrugi primele 4 m-com-uri. nu la nimereala insa. astepti sa intre unii in cladirile respective si ka-boom !
Si eu am facut Demolition2.0 jucand asa pe parcurs fara boosting,toate in Rush.Mai sabotam echipa cate odata,altadata imi iesea si pe bune in atac,depinde cum ti-e norocul.Faza tare e ca mai imi ramasese un kill si cred ca m-am chinuit vreo 2-3 seri sa-l fac,si eri dupa ce facusem deja 20 killuri am avut un bulan pe atac ca am daramat o cladire cu o grenada si am luat 3 killuri demolition
![]()
Sa aplaudam baietii care ajuta la pierdut meciurileee,, uhuuuu, bravoooo!!!!! Nu, nu va sfiiti, e 100% meritul vostru cand unii stau ca fraierii la aparat Mcomm-ul si Mcomm-ul bubuie din cauza eroilor ca voi. Aplauze!
Bookmarks