Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast
Results 141 to 160 of 185

Thread: Update v 3.00

1. #141 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu pot sa ascult muzica,de pe iPod.

2. #142 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pentru cei care aveti probleme cu ascultatul muzicii in XMB/Browser:

Settings - Music Settings - Output Frequency - 48kHz

Asta ar trebui sa rezolve problema.

3. #143 SP
    Member yoyokid's Avatar
    De cand am descarcat acest update mereu cand sunt intru in meniul jocului si dau Resume sta si se incarca mult..nu jocul ci ps3-ul.Azi cand am deschis ps3-ul nu imi arata icoanele de la jocuri si cand am dat turn off a stat iar 2 min sa ma intrebe daca chiar vreau sa il inchid.Inainte nu facea asa

4. #144 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

5. #145 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    "
    Eric Lempel replied on September 14, 2009 at 10:03 pm

Yes, this will fix the issues that some users have experienced with Uncharted: Drake’s Fortune.

6. #146 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Ok si atat face acest mini update? Ca peste tot am gasit doar "'Improves playback of certain PS3 software".

7. #147 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Momentan presupun ca da. Ce alte probleme stim ca mai exista, in afara de "Friend list" , unde nu se poate considera o problema. Mai de graba tine de design.

8. #148 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    E live updateul?

9. #149 SP
    Member MSlv's Avatar
    dap. eu acum il instalez.

10. #150 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cum? Ca mie nu-mi spune de update nimic. Sa-i dau sa caute update, poate gaseste asa. De obicei face singur.
    PS. I-am dat update si vad ca merge, acum se scoate. Care-i faza cu el? Numai "issues" cu jocuri mai vechi?

11. #151 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Nu face update auto Trebuie sa faceti update manual.

12. #152 SP
    Member bartonn's Avatar

13. #153 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Al meu nu are probleme.daca nu il cere el automat nu-i fac nici un update .Versiunea de 60GB se comporta nemaipomenit .

14. #154 SP
    Member soselinho's Avatar
    am luat si eu versiunea 3.01 deoarece nu-mi dadea voie sa intru pe store ori sa navighez, nimik....... si l-am instalat si eu

15. #155 SP
    Member MSlv's Avatar
    voua la connection speed va scrie ceva? la mine testul se termina cu NAT type si la viteza raman cu cate o liniuta. trebuie sa fac ceva special, sa astept 5 minute, sau ce?

16. #156 SP
    Junior Member Jun1or's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    voua la connection speed va scrie ceva? la mine testul se termina cu NAT type si la viteza raman cu cate o liniuta. trebuie sa fac ceva special, sa astept 5 minute, sau ce?
    Mie de exemplu asa imi apare :

Eu am versiunea 3.01 depinde si daca ai cont pe PlayStation�Network, poate asta te ajuta : PS3� | Internet Connection Test (Testarea conexiunii la Internet)
    Attached Images Attached Images dsc06218.jpg

17. #157 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Nici mie nu imi apare nimic la test speed. Oare pentru ca e pus pe wireless? Stiu ca difera Nat Type daca e pe fir sau nu.
    Acum sunt undeva unde am net de la UPC o sa incerc si aici sa vad poate merge. Acasa unde am RDS nu-mi arata net speeds nici mie.

18. #158 SP
    Member MSlv's Avatar
    junior, mersi pt efort, dar daca citeai inainte sa postezi ai fi vazut ca nu scrie absolut nimic pe pagina aia despre problema mea.

19. #159 SP
    Junior Member Jun1or's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    junior, mersi pt efort, dar daca citeai inainte sa postezi ai fi vazut ca nu scrie absolut nimic pe pagina aia despre problema mea.
    Pai da, ce conexiune ai la net? Cablu sau Wireless iar viteza la download/upload nu apare daca nu ai cont.

20. #160 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Nu stiu de ce nu va merge.La mine merge perfect(varianta de 80 GB)
    Attached Images Attached Images 24092009355.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast