asa sa intampalt si cu lbp, daca jocu este demult gata ,ajunge si la noi devreme trebuie sa trec pe la flanco in tm![]()
Vrea sa zica ca si jocul LBP a ajuns mai devreme in retelele de magazine din Romania, inca inainte de data de lansare. Si va trece si el cat se poate de repede pe la FLANCO sa cumpere orice in afara de KIllzone 2 ca pe ala nu il au
E doar o gluma.
eu ma tot intreb cum s-a intamplat chestia asta, si ce ma intreb si mai mult e care ar putea fii consecintele legale (pt flanco in speta). @existenz, guerilla ca guerilla, dar avand in vedere ca e vba de o exclusivitate PS3 asa asteptata, ar trebui in primul rand SONY sa maraie, ceea ce ar putea avea consecinte "spectaculoase" lol
defapt,oricum nu ne baga nimenea in seama...
incidentu asta dovedeste din nou ce habarnisti inconstienti is romanii care lucreaza in breasla asta distributie/vanzari jocuri. ne mai miram ca nu putem accesa PSN Store cu conturi RO.
probabil ca in pret e inclusa si 'taxa de lansare inaintea tuturor', ca altfel cu greu pot sa inteleg cum a ajuns un joc in romania sa coste 80$.
stai linistit ca nu e mai scump in ro (63 eur) ca in italia (70 eur). so it's ok... eu cu pre-order il iau cu 60 eur so it's the same.
nu stiu man de unde il iei cu pretul asta dar am vazut ca in uk e pe la 30 de lire peste tot si tinand cont ca o lira e aproape cat un euro...
in america e pe la 50-60 de dolari, dar probabil ca americanii si britanicii sunt mai saraci si de asta au preturi mai mici la jocuri
in fine, s-a mai discutat subiectul, cine e nerabdator va da si 70 euro, cine mai poate astepta are variantele webpredator sau robert dinu.
sunt curios poate ne zice cineva care nu a mai avut rabdare daca serverele oficiale sunt deschise. sau merge doar partea de sp?
Daca intru diseara online si o sa vad pe careva cu KILLZONE 2 la status o sa MOOOR.
nu stiu ce sa fac, sa imi cumpar k2 de la flanco (pot sa il iau pana vineri) dar este varianta EU sau sa astept varianta US de la webpredator pt ca vor fi multe DLC.
Este posibil oare ca DLC-urile sa nu fie cumva region locked?
eu as zice sa astepti pe cea de la webpredator pentru dlc si la online acu nu ar fi mai nimeni .
eu l-am vzt deja pe rasko
imi lasi mie consola si jocurile deci?
Ca fapt divers, trofeel nu sunt activate pana la lansarea jocului (mai exact baga ei un patch pt trofee pe 27)
personal mi-i se rupe de ele dar fear, daca tii la trofee atunci iti sugerez sa astepti jocul de la webpred, pana atunci se baga si trofeele.
and so, it begins....
Hi Vlad,
Thank you for this mail; I will pass it onto our legal department.
Kind regards,
XXXXXXXXXX
Daca am fost uimit si incantat peste masura in momentul in care am jucat demo-ul, atunci acum sunt probabil in al 9-lea cer sau ceva de genul "died and went to heaven".
Jocul este absolut inimaginabil. Absolut nimic din ceea ce a aparut pana in data de fata nu se apropie macar.
Am jucat primul capitol, putin din al 2-lea si cateva harti multiplayer cu "bots".
Concluzia e ca imi va ocupa muuuuuuuuuuuult timp de acum inainte. La mine personal a sarit direct pe locul 1 in topul jocurilor pe care le-am incercat pana acum.
Hartile multiplayer sunt extraordinare si pot sa va spun ca din punct de vedere grafic nu difera absolut deloc de singleplayer.
Totul este impresionant si coplesitor.
@Aaalex - trofeele sunt activate. Am deja vreo 2 sau 3.
Bookmarks