Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 30 of 112 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 ... LastLast
Results 581 to 600 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #581 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Sunt idioti.
    Mie mi-au spus ca exista in toate filialele Flanco din tara. Man chiar imi pare foarte rau dar nu imi explic de ce nu este din moment ce e in Bucuresti, Pitesti, Arad, Oradea etc.
    aiureala totala la astia. habar nu au unu de altul.

2. #582 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    asa sa intampalt si cu lbp, daca jocu este demult gata ,ajunge si la noi devreme trebuie sa trec pe la flanco in tm

3. #583 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    asa sa intampalt si cu lbp, daca jocu este demult gata ,ajunge si la noi devreme trebuie sa trec pe la flanco in tm
    Cine a inteles ce a vrut sa spuna Tavitzu sa ridice mana sus de tot!

4. #584 SP
    Vrea sa zica ca si jocul LBP a ajuns mai devreme in retelele de magazine din Romania, inca inainte de data de lansare. Si va trece si el cat se poate de repede pe la FLANCO sa cumpere orice in afara de KIllzone 2 ca pe ala nu il au
    E doar o gluma.

5. #585 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Vrea sa zica ca si jocul LBP a ajuns mai devreme in retelele de magazine din Romania, inca inainte de data de lansare. Si va trece si el cat se poate de repede pe la FLANCO sa cumpere orice in afara de KIllzone 2 ca pe ala nu il au
    E doar o gluma.
    Bine ca ti-ai mai pastrat simtul umorului in situatia de fata!!

6. #586 SP
    Member felixxx's Avatar
    la 'doar' 270 ron este killzone 2 in flanco din cora pantelimon.

7. #587 SP
    Member slabunator's Avatar
    eu ma tot intreb cum s-a intamplat chestia asta, si ce ma intreb si mai mult e care ar putea fii consecintele legale (pt flanco in speta). @existenz, guerilla ca guerilla, dar avand in vedere ca e vba de o exclusivitate PS3 asa asteptata, ar trebui in primul rand SONY sa maraie, ceea ce ar putea avea consecinte "spectaculoase" lol

defapt,oricum nu ne baga nimenea in seama...

incidentu asta dovedeste din nou ce habarnisti inconstienti is romanii care lucreaza in breasla asta distributie/vanzari jocuri. ne mai miram ca nu putem accesa PSN Store cu conturi RO.

8. #588 SP
    Member felixxx's Avatar
    probabil ca in pret e inclusa si 'taxa de lansare inaintea tuturor', ca altfel cu greu pot sa inteleg cum a ajuns un joc in romania sa coste 80$.

9. #589 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    probabil ca in pret e inclusa si 'taxa de lansare inaintea tuturor', ca altfel cu greu pot sa inteleg cum a ajuns un joc in romania sa coste 80$.
    pai orice lucru e mai scump in Romania nu stiai asta e tara tuturor posibilitatiilor,o tara a prostiei dupa mine unde parlamentarii si judecatorii nu-si fac treaba etc...

10. #590 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    stai linistit ca nu e mai scump in ro (63 eur) ca in italia (70 eur). so it's ok... eu cu pre-order il iau cu 60 eur so it's the same.

11. #591 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    stai linistit ca nu e mai scump in ro (63 eur) ca in italia (70 eur). so it's ok... eu cu pre-order il iau cu 60 eur so it's the same.
    nu stiu man de unde il iei cu pretul asta dar am vazut ca in uk e pe la 30 de lire peste tot si tinand cont ca o lira e aproape cat un euro...
    in america e pe la 50-60 de dolari, dar probabil ca americanii si britanicii sunt mai saraci si de asta au preturi mai mici la jocuri
    in fine, s-a mai discutat subiectul, cine e nerabdator va da si 70 euro, cine mai poate astepta are variantele webpredator sau robert dinu.

sunt curios poate ne zice cineva care nu a mai avut rabdare daca serverele oficiale sunt deschise. sau merge doar partea de sp?

12. #592 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Atata costa la gamestop un joc,70 euro,daca este nou.

13. #593 SP
    Daca intru diseara online si o sa vad pe careva cu KILLZONE 2 la status o sa MOOOR.

nu stiu ce sa fac, sa imi cumpar k2 de la flanco (pot sa il iau pana vineri) dar este varianta EU sau sa astept varianta US de la webpredator pt ca vor fi multe DLC.
    Este posibil oare ca DLC-urile sa nu fie cumva region locked?

14. #594 SP
    Member reikkoo's Avatar
    eu as zice sa astepti pe cea de la webpredator pentru dlc si la online acu nu ar fi mai nimeni .

15. #595 SP
    Quote Originally Posted by reikkoo View Post
    eu as zice sa astepti pe cea de la webpredator pentru dlc si la online acu nu ar fi mai nimeni .
    asa o sa si fac, il iau de la webpredator!
    sa ia dracu pe astia de la Flan....
    Si oricum am de lucru si daca mi-l iau acuma o sa stric tot.

Pt cei din cluj:
    la Flanco vor sosi cateva exemplare Vineri ... asa in caz ca sunteti mai grabiti sa stiti.

16. #596 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Daca intru diseara online si o sa vad pe careva cu KILLZONE 2 la status o sa MOOOR.
    eu l-am vzt deja pe rasko
    imi lasi mie consola si jocurile deci?

Ca fapt divers, trofeel nu sunt activate pana la lansarea jocului (mai exact baga ei un patch pt trofee pe 27)
    personal mi-i se rupe de ele dar fear, daca tii la trofee atunci iti sugerez sa astepti jocul de la webpred, pana atunci se baga si trofeele.

17. #597 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    and so, it begins....

Hi Vlad,

Thank you for this mail; I will pass it onto our legal department.

Kind regards,

XXXXXXXXXX

18. #598 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar

oare chiar se va intampla ceva?

19. #599 SP
    Daca am fost uimit si incantat peste masura in momentul in care am jucat demo-ul, atunci acum sunt probabil in al 9-lea cer sau ceva de genul "died and went to heaven".
    Jocul este absolut inimaginabil. Absolut nimic din ceea ce a aparut pana in data de fata nu se apropie macar.
    Am jucat primul capitol, putin din al 2-lea si cateva harti multiplayer cu "bots".
    Concluzia e ca imi va ocupa muuuuuuuuuuuult timp de acum inainte. La mine personal a sarit direct pe locul 1 in topul jocurilor pe care le-am incercat pana acum.
    Hartile multiplayer sunt extraordinare si pot sa va spun ca din punct de vedere grafic nu difera absolut deloc de singleplayer.
    Totul este impresionant si coplesitor.

@Aaalex - trofeele sunt activate. Am deja vreo 2 sau 3.

20. #600 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 112 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks