Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 40 of 112 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 ... LastLast
Results 781 to 800 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #781 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    cu cat joc mai mult online incepe sa ma dezamageasca si mai mult cum ar fi : am ajuns la rank general asa de repede pai la cod4 am jucat 1 luna sa ajung la ultimu rank , nu ai custom la arme, nu ai optiunea sa joci fiecare pt el care e cel mai frumos mod, daca joci in echipa trebuie sa joci cu aceasi rasa helgan, nu poti sa iti alegi cu cine vrei sa joci trebuie sa jucam toti la fel ( nu ai dreptu la alegere joci dupa regurile lor) , din 15 arme 2-3 sunt marfa restu sunt la misto de umplutura, deci online e cam praf cod4 rupe, single player superbbb
    Scuze man, am jucat ceva cod 4 cu tine dar nu cred ca ai ajuns la acel rank cinstit , practic joi s-au deschis serverele si stiu alti useri ce or fost online dublu fata de tine si chiar daca ai un skill de 10 ori mai mare n-ai cum sa ajungi fara sa folosesti acel ,,lame mode''
    Sapt vitoare mai mult ca sigur va fi un pach sa scoata ,,enemy ai online'' din joc.

Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    astazi l-am primit si vin cu cateva neplaceri ale mele

-daca cineva trage din spate ,si sa faci o rotatie de 180 de grade ca sa te intorci la el mi se pare foarte greoaie aceasta operatiune
    -iar cand urci pe scari sau esti in incaperi mai stramte parca nu vezi nimic in juru tau,prea putin se vede
    -la inceput ti se pare extraordinar grafica,dar dupa ce joci ceva timp incepi sa iti deai seama ca mare lucru nu este
    doar exploziile arata foarte bine,in rest doar sa iti ia ochii la prima vedere,si colorat asa icnat sa iti placa

Dupa ce l-am jucat mai mult timp pot sa spun ca la grafica ,apa ,lucruri de prin jur mia placut mai mult la Resistance 2
    Doar cateva ***-uri doar ca sa iti ia ochii in rest nu vine cu ceva diferit
    Sa vad cum faci in viata o intorcere de 180 cu atata echipament, killzone 2 nu este un simulator dar nici nu este half life 2 unde poti sa sari cu 10 arme de peste 50kg pe tine....

2. #782 SP
    Member psycho-07's Avatar
    frate nu ai cum sa trisezi doar joci ti se pare mult sa ajungi la 2500 de puncte ? si la un joc iei cel putin 50 de puncte joacal si dupaia vezi daca am trisat sau nu si nu ai cum sa trisezi in primu rand ca nu poti sa joci cu boti pt ca nu iti puncteaza doar daca sunteti 15 useri si 7 boti asa merge, joacal si dupa 3 zile de joaca o sa ajungi la rank de general si o sa iti zic ai trisat

si apropo eu il am de 1 saptamana

3. #783 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    atata va tot plangeti de multiplayer jeez ... nu e un joc perfect

4. #784 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ce sa zic,in ziua aparitiei demo-ului am facut mari planuri cu vecinamiu: "dude it's gonna be awesum!I kno rite?"...asa ma rog,un bax de pepsi,2 6packuri de burn,chipsuri peste tot,hai sa jucam.Intram noi...wow graphics *drools*,da uite cum ii sare casca din cap lu ala ,ce sunet au armele .L-am terminat o data,super,hai sa mai jucam.A doua oara deja era cam usurel,l-am terminat iar.A treia oara......dude let's play some Fallout.
    Concluzie-jocul e bun,dar in nici un caz nu se ridica la nivelul hype-ului ridicol si nici nu este salvarea ps3 fanboy-ilor din toata lumea.Plus ca un FPS nu va avea niciodata un impact asa mare precum jocuri adventure sau RPG.Acum astept God of War 3,care cred ca va face din mine un ps3-huger,sunt convins ca va face istorie!*takes fanboy medicine*

5. #785 SP
    singleplayeru e superb si online e foarte tare dar ca are cateva minusuri dar o sa bage ei un patch, controlu e foarte bun

6. #786 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    singleplayeru e superb si online e foarte tare dar ca are cateva minusuri dar o sa bage ei un patch, controlu e foarte bun
    Miercuri la amiaza s-a dat drumul la servere. Acestea nu au funcionat in cursul zilei decat foarte putin datorita unuor lucrari de intretinere.

Joi seara in momentul cand am iesit din KZ2 erai offline si eram mai avansat in grad decat tine.

Vineri seara surpriza de proportii: erai deja la rank de general!!! Am jucat 7 ore azi noapte aproape fara pauze si cu geu am ajuns la rank de capitan.

Stii ca nu am nimic personal cu tine si comunicam des pe PSN, dar si mie mi se pare foarte ciudat modul rapid in care ai ajuns la rank maxim. Oi fi eu prea slab la jocul asta, dar mi s-a intamplat destul de rar sa pot sa fac 50 de puncte cum spui tu intr-un singur meci.

There must be a catch!!

7. #787 SP
    Member slabunator's Avatar
    voi cu ce clase jucati? in afara de rankurile astea pe care le primiti per total mai exista ceva rank separat pt fiecare clasa in parte?am intels ca primiti noi abilitati pe masura ce jucati mai mult cu o clasa.

8. #788 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    cei care au jocul deja, au avut probleme de lag? m-am conectat pe diferite servere, dar practic e imposibil de jucatccu lag. de la conexiunea mea de internet nu e, pt. ca nu am probleme cu alte jocuri.

9. #789 SP

raskolnikov1944

frate maxim 15 ore iti trebuie sa joci ca sa ajungi la rank general , o sa joc acum online si iti fac o poza cu ce punctaj am ca sa vezi ca faci mai mult de 50, deci fac sa zicem 40 de puncte dar cand se termina meciu imi arata 90 skil

10. #790 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    frate maxim 15 ore iti trebuie sa joci ca sa ajungi la rank general , o sa joc acum online si iti fac o poza cu ce punctaj am ca sa vezi ca faci mai mult de 50, deci fac sa zicem 40 de puncte dar cand se termina meciu imi arata 90 skil
    Man, ti-am zis ca probabil nu am informatii corecte sau nu sunt eu bun la jocul asta. Nu e nimic personal crede-ma.

SeikQ - lagul e inexistent in KZ2 pentru mine cel putin.

11. #791 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    damn, ce as fi intrat si eu intr-un multi in seara asta. din pacate press kitu pe care l-am primit nu merge online....damn network error 954...probabil din cauza ca e o versiune mai veche...pe disc scrie pre-production version (si e datat decembrie 2008)
    Attached Images Attached Images presskit.jpg

12. #792 SP
    image014atjmt.jpg[ATTACH]17288[/ATTACH
    aici se vede ca nu joc cu boti si era al doilea joc nu eram incalzit si acum fai socoteala cate jocuri trebuie sa joci ca sa ajungi la rank general adika 3000 de puncte eu zic cam 65 de jocuri , acum ti se mai pare suspect raskolnikov1944
    Attached Images Attached Images image017.jpg

13. #793 SP
    Member Cata25's Avatar
    Jocul e 720p sau merge și �n 1080i?

14. #794 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    correct me if i'm wrong dar daca merge 720p atunci merge si 1080i, nu? 1080i<720p<1080p

15. #795 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu e chiar așa.
    Din punct de vedere al rezoluției, 720p<1080i/p (1280x720 < 1920x1080)
    Nu am �nțeles exact care e diferența dintre 1080i și 1080p.
    Știu �nsă că toate jocurile sunt 720p, �nsă nu toate 1080i.

16. #796 SP
    se vede mai bine in 720p decat in 1080i

17. #797 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Attachment 17287[ATTACH]17288[/ATTACH
    aici se vede ca nu joc cu boti si era al doilea joc nu eram incalzit si acum fai socoteala cate jocuri trebuie sa joci ca sa ajungi la rank general adika 3000 de puncte eu zic cam 65 de jocuri , acum ti se mai pare suspect raskolnikov1944
    Da, eu am jucat 2 h azi si am obtinut si scoruri peste 60 nu zic ca nu este posibil dar pana azi era plin de servere cu boti.Azi or fost lockuite.
    Today I'm a proud owner of killzone 2 metal box limited edition yay este cel mai tare online game ce am jucat la inceput ti-o ei mult pana te obisnuiesti unlockui ceva arme/clase.
    Va astept online. Joinati pe mine cand aveti chef nu ma supar nici daca stati in echipa adversa

18. #798 SP
    haideti sa ne stringem asta seara ( duminica) mai multi si facem o echipa ca suntem deja 10 care au jocu
    daia am pus poze ca sa vada si alti ca nu am trisat si nu sunt nici boti in poza si tot am facut 48 de puncte

19. #799 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    haideti sa ne stringem asta seara ( duminica) mai multi si facem o echipa ca suntem deja 10 care au jocu
    daia am pus poze ca sa vada si alti ca nu am trisat si nu sunt nici boti in poza si tot am facut 48 de puncte
    48 x 1.5 aia inseamna 24 la body count ii putin tot n-am increde in tine
    Avand in vedere ca esti general ei 2 pcte pe kill sau 3 daca ai toate badgurile si alte balari in fine vom afla luni ca maine seara nu pot juca voi intra doar dupamasa
    Eu am facut pe un endles 73 fara 1,5 multiplayer ca a fost draw

20. #800 SP
    esti bun dar cateodata imi da la un om mort 1 p si cateodata 3 de ce? si cum se face rank1?, cred ca m-am prins daia se face usor ranku general ca urmeaza rank1 general , rank 2 general pana la 4 cred ca asa o fi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 112 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks