Domnilor, gentlemen, va multumesc mult dar va trebui sa va refuz. Eu daca ma angajez sa fac ceva pun foarte mult suflet si seriozitate in lucrul respectiv. Mi-e teama ca nu voi avea timp asa cum mi-as dori astfel incat cu parere de rau trebuie sa spun ca voi renunta de indata ce jocul va ajunge catre doritori.
Multumesc inca o data pentru aprecieri.
well eu cred ca toti am vrea sa fii clan leader dar daca nu poti asta e ,propun pe istrategie![]()
Eu il propun pe aallex aka shazam_ro. Desi nu era clan leader, la resistance 2 a tras de noi sa intram la joc.
G-XtremE jocul il primesc de-ndata ce mi-l trimite Alex asadar maxim sapt viitoare!
Please add me![]()
pai cred ca ma fac si eu clan leader sa joc cu prietenii si asa stau de dimineata pana seara la 4![]()
mai cine va fi clan leader va trebui sa fie foarte serios ,sa organizeze meciuri etc ...
I'm in for sure, but no clan leader pentru ca in timpul saptamanii (seara) nu pot juca. Il propun pe ReNeGaDe124!
man ms mult (apropos, sambata asta, R2 nu uitati). eu sunt cam aiurit de felul meu, cred ca is prea multe responsabilitati pt mine. dar puteti conta pe mine ca un simplu soldat
@istrategy, si eu am vrut sa il propun pe renegade, l-am intrebat personal daca nu vrea si a zis ca nu prea are timp pt asa ceva. focus, nu te bagi tu?
Se baga cineva? Play Killzone, win assault rifle replica - Joystiq [PlayStation]
@Psycho-07 - cauta in meniul jocului, in sectiunea "My clan" - acolo ar trebui sa ai invitatia de a face parte din clan.
i got the game!Steel Box Edition, o sa pun poze mai tarziu arata bestie!
impresii... e mult de zis, un joc mai impresionant ca feeling de war nu am mai vazut. iti ia un pic sa te obisnuiesti cu controlul dar e facut foarte bine si te face sa te simti in pielea lui Sev ca sa zic asa. fiecare arma se simte diferit cu detalii la maxim, recul exceptional. cand am inceput sa folosesc Flame Thrower-u aveam muscari de constiinta asa de real e facut! just sick. am renuntat la el ca Helghast nu merita asa o moarte lol. cel mai bun sunet pe care l-am intalnit vreodata intr-un joc!
deocamdata ma opresc aici. excellent game, merita toti banii!
Bookmarks