Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 41 of 112 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 91 ... LastLast
Results 801 to 820 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #801 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    esti bun dar cateodata imi da la un om mort 1 p si cateodata 3 de ce? si cum se face rank1?, cred ca m-am prins daia se face usor ranku general ca urmeaza rank1 general , rank 2 general pana la 4 cred ca asa o fi
    Weekly rank 1,2,3 sau 4 este acordat celor care in o saptamana de joc sunt in top 1 ,3,6 sau 10 la suta.

Daca vrei sa primesti weekly honor rank 4 trebuie sa fii in top 1% pe saptamana ce a trecut. Daca au jucat de ex 200k tu trebuie sa fii in top 2k. Pentru honour rank 1 trebuie sa fii in top 10% .

Daca joci doar body count si ai medalia natural born killer primesti un pct in plus ptr fiecare kill. Apoi mai primesti inca unul in plus pentru mission objective. Si inca un pct ptr kill-ul propriuzis. Deci 3 puncte pe kill. Ca sa faci 10 kills pe runda X 3 primesti deci 30 pct. Apoi inca 15 puncte bonus la sfarsitul rundei daca castigi. Deci un total de 45. In body count faci relativ repede puncte si rundele tin maxim 10-12 minute. Cum se pare ca tu joci doar body count e foarte probabil sa fii urcat in rank foarte repede. O sa-ti fie poate mai greu sa faci badge-urile de mission objective ca primesti doar una pe runda si sunt destul de multe.

2. #802 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    @CatalinEu
    1080i este imagine scanata in mod intercalat si practic se foloseste de suma a 2 rezolutii de cate 540 de linii orizontale pentru a reda o singur imagine. 720p este scanare progresiva, alcatuita din 720 de linii orizontale care redau aceeasi imagine dar fara sa se mai foloseasca de linii aditionale si sa le amestece. Viteza de redare pentru ambele rezolutii e de 30 de cadre pe secunda(la 1080i este de 60 de cadre dar se impart in 2). practic 1080i e ca si cum te-ai uita la 2 rezolutii native 540p amestecate fara sa fie sesizat de creier iar 720p reda o singura rezolutie si de aceea nu pot aparea freeze-uri de imagine si pot fi mai multe actiuni urmarite(de ex o minge de tenis lovita, deplasandu-se cu viteza). Bottom line 720p e mai bun decat 1080i

3. #803 SP
    Member Vami's Avatar
    datimi add pe PSN pt KZ2 ca acum nu sunt acasa si nu va pot da eu add. vamy99 ! stima !

4. #804 SP
    Member MisterJuice's Avatar

5. #805 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Ce nebun ii omu asta am vazut niste filme cu el pe youtube, eu cred ca ii sarcastic si nu cred ca el ii un fanboy de acelas calibru ca niste yanks din usa.

6. #806 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pe masura ce il joc imi place tot mai mult daca asa ceva era posibil....
    De abia astept scout badge! Sniper FTW!

7. #807 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    ave maria

8. #808 SP
    Member psycho-07's Avatar

recs

[QUOTE=Recs;68938]Weekly rank 1,2,3 sau 4 este acordat celor care in o saptamana de joc sunt in top 1 ,3,6 sau 10 la suta.

Daca vrei sa primesti weekly honor rank 4 trebuie sa fii in top 1% pe saptamana ce a trecut. Daca au jucat de ex 200k tu trebuie sa fii in top 2k. Pentru honour rank 1 trebuie sa fii in top 10% .

Daca joci doar body count si ai medalia natural born killer primesti un pct in plus ptr fiecare kill. Apoi mai primesti inca unul in plus pentru mission objective. Si inca un pct ptr kill-ul propriuzis. Deci 3 puncte pe kill. Ca sa faci 10 kills pe runda X 3 primesti deci 30 pct. Apoi inca 15 puncte bonus la sfarsitul rundei daca castigi. Deci un total de 45. In body count faci relativ repede puncte si rundele tin maxim 10-12 minute. Cum se pare ca tu joci doar body count e foarte probabil sa fii urcat in rank foarte repede. O sa-ti fie poate mai greu sa faci badge-urile de mission objective ca primesti doar una pe runda si sunt destul de multe.[/QUO

din cauza asta badge-urile le fac asa greu , dar joc acuma unde imi da 1 pct e bine unde joc acuma ?

9. #809 SP
    Member Cata25's Avatar
    Eu am cont PSN pe UK. Știu că la GTA 4 aveam c�teodata lag.
    Dacă mi-aș face cont pe PSN RO atunci aș mai avea lag?
    Adică voi aveți lag la KillZone 2? Și pe ce PSN jucați de nu aveți?

10. #810 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Pana la urma, se mai joaca cineva in seara asta?

11. #811 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by CatalinEu View Post
    Eu am cont PSN pe UK. Știu că la GTA 4 aveam c�teodata lag.
    Dacă mi-aș face cont pe PSN RO atunci aș mai avea lag?
    Adică voi aveți lag la KillZone 2? Și pe ce PSN jucați de nu aveți?
    1.In orice joc online nu conteaza ce cont folosesti este la mintea cocosului doar home- si psn store sunt afectate de cont.(deci killzone ar merge bine si pe un dial-up bun ,dar daca ai rds cel mai ieftin contrat se poate sa ai lag findca ei sunt buni doar pe metropolitan )
    2.Toate exclusive 1-2 party au servere dedicate incluzand killzone nu am nici cel mai mic lag, nu am prins nici un lag mai devreme, singuru lucru ce am prins a fost un freeze ce nu mi sa mai intaplat de un an pentru ca am apasat pe home in timp ce se schimba plansa.

P.S PShyco ca sa faci badguri joaca endless mode(adica modu care are toate cele 5 misiuni activate, deobicei dureaza 25-30 minute o partida pana se schimba harta)

12. #812 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pe masura ce il joc imi place tot mai mult daca asa ceva era posibil....
    De abia astept scout badge! Sniper FTW!
    Si cum avansezi in badge? trebuie sa faci mai multe killuri sau? cum sa ai XP mai mare?

13. #813 SP

SeikQ

Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Pana la urma, se mai joaca cineva in seara asta?
    la 22:30 sunt prezent va astept dati un msg

14. #814 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    joc si eu pe la 22 -23
    dar nu prea stiu cum sa ne itnalnim ?
    zicetimi si mie ca nu le am ,unde trebuie sa dau

15. #815 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    cata ciuda va pot purta...

16. #816 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    joc si eu pe la 22 -23
    dar nu prea stiu cum sa ne itnalnim ?
    zicetimi si mie ca nu le am ,unde trebuie sa dau
    ne adaugam reciproc in lista de friends a PSN, apoi e usor sa ne intalnim

17. #817 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    ne adaugam reciproc in lista de friends a PSN, apoi e usor sa ne intalnim
    id meu

emptysandu
    adaugatima la 21 30 -22 intru

18. #818 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am apucat sa joc si eu o buna parte din campania single (nu am termint-o inca insa nici mult nu cred ca mai e). am trecut destul de repede prin nivele pe diff default, chiar daca am murit de mai multe ori. la un anumit boss insa, am stat cred ca aproape o ora si jumatate. incredibil cit de prost scriptat poate fi. pur si simplu tine de bulan. nu are absolut nici o legatura cu skillu. dpdv grafic da, jos palaria, insa nu are nici povestea si nici ritmul din Gears of War, un ritm care te tine in priza in continuu si care mentine un anumit suspans. este un joc bine facut dpdv tehnic, dar atit. tot ce faci e sa ocupi practic obiectiv dupa obiectiv dupa obiectiv pina ajungi la final (cu un mic detour pe parcurs cind trebe sa o ajuti pe....)

anyway, astept copia retail ca sa vad si partea de multiplayer insa daca ar fi sa il judec numai dupa campania single as zice ca e doar bun si atit. lucrul care m-a impresionat este fluenta cu care ruleaza, mai ales in momentele in care este fff multa actiune pe ecran. pacat ca nu imi merge si in multi.

19. #819 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    h0stile da singleplayer nu este un joc de nota 10 , dar eu zic ca un 9 merita.Nu ii un story-mgs4 wise dar gameplay mi se pare super intens.
    In multiplayer pana unlockui arme clase oricat de bun ai fi la shootere o sa ai un ratio negativ, dar dupa ce te obisnuiesti este cel mai intens si placut joc ce o aparut pe o consola.
    Controlu este greu de prins la inceput(nu ma refer la button layout ci la aim, meele este mult mai real si diferit)Aici cineva care fuge poate chiar sa evite niste glonate si nu sa moara in 2sec.

20. #820 SP
    nu a intrat nimeni sa joace sau sa ne adunam, unu joaca in alta parte altu la fel in final joc tot cu straini , nu suntem deloc uniti alti zic ca facem dregem si incolo... pacat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 112 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 91 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks