Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 112 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1421 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Merge si de pe Media Server sau Memory Card ca la mine nu vrea?

2. #1422 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    la mine merge numai de pe hard, am incercat de pe usb stick dar nu vrea. e extrem de bine oricum!

3. #1423 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Uaaau! M-am jucat si eu in seara asta putin la el,e senzational jocul.Atmosfera din joc m-a lasat gura casca,efectele sunt superbe.Am intrat si un multiplayer putin pe un server cu 30 de jucatori, ce mai...killareala la maxim,foarte distractiv doar ca nu mai intelegeam nimic la ce nebunie era pe acolo,deabea daca apucam sa omor vreo 1,2 ca eram mort si eu.Singurele misiuni care erau putin mai organizate erau alea cu Assasination unde ne grupam cat de cat catre un scop comun.Ce pacat ca e zi de lucru si nu pot sa-l joc calumea.Deabea astept sa joc cateva partide cu voi, de aici, on-line.

4. #1424 SP
    Member ramusg's Avatar
    Superb jocul. Avem ce "mesteca" pana la sfarsitul anului.

5. #1425 SP

6. #1426 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Intradevar,este un joc bun.Pacat ca este asa scurt.

7. #1427 SP
    Member Vami's Avatar
    Killzone 2 va rezista pana apare CoD : MW 2 poate chiar si dupa..

8. #1428 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Devs diary:

9. #1429 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Baieti, tocmai ma uit pe TVR 1 la emisiunea aia de gaming(Zon@ IT) si am vazut review la K2! That's nice!
    Insa bomba este ca tipul care prezinta review-ul acela a afirmat ca acest joc are suport pentru mouse si tastatura. WTF?! Stie cineva ceva de asa ceva? Io unul nu am tastaura sau mouse pe usb ca sa testez. Deci chiar ciudata treaba...

10. #1430 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Baieti, tocmai ma uit pe TVR 1 la emisiunea aia de gaming(Zon@ IT) si am vazut review la K2! That's nice!
    Insa bomba este ca tipul care prezinta review-ul acela a afirmat ca acest joc are suport pentru mouse si tastatura. WTF?! Stie cineva ceva de asa ceva? Io unul nu am tastaura sau mouse pe usb ca sa testez. Deci chiar ciudata treaba...
    Apoi ala cred ca e cretin de la tv, am eu o tastatura bluetooth logitech si dupa ce ti-am citit postu am fugit sa incerc daca intradevar merge dar fara nici un noroc. Ar fi fost fain,daca tot poti cupla la ps3 tast si mouse nu stiu de ce nu fac astia toate shooterle sa le suporte.

11. #1431 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    doamne ce ma enerveaza cand vad tot felu de noobi la tv care fac review, pun pariu ca nu a jucat niciodata un joc pe ps3.

12. #1432 SP
    Nu stiu cat de documentat era tipul sau daca chiar a jucat sau nu K2, insa review-ul a iesit chiar foarte bine ca prezentare. Mie unul mi-a placut. Au punctat aspectele importante din joc si chiar au marturisit si ca arata genial, deci per-total a fost ok. Poate am inteles eu gresit la ora aceea faza cu tastatura avand in vedere ca emisiunea se difuzeaza pe la 12:30 noaptea. Nota jocului a fost 9.5/10.
    Eu chiar le-am trimis un mail imediat dupa emisiune cu o propunere din partea noastra, privind gamingul pe console si i-am invitat la noi pe site sa vada cum stau treburile. Asteptam raspuns din partea lor, poate vom face un parteneriat zon@IT & CG. Sa vedem ce iese

13. #1433 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Eu chiar le-am trimis un mail imediat dupa emisiune cu o propunere din partea noastra, privind gamingul pe console si i-am invitat la noi pe site sa vada cum stau treburile. Asteptam raspuns din partea lor, poate vom face un parteneriat zon@IT & CG. Sa vedem ce iese
    very good idea si ei invata ceva si site-ul se va promova mai bine. Excelent

14. #1434 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Uitati Kz2 cu KeyBoard & Mouse...nu cred ca e fake...

15. #1435 SP
    Din cate stiu eu filmul acela este fake. Probabil foloseste un XFPS conectat la ps3.

16. #1436 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    din moment ce la mine nu merge inseamna ca e fake.

17. #1437 SP
    Daca vede cineva un pdf cu official guide-ul, please share with us!

18. #1438 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    sunt la rank cu mov,cam cate puncte a-ti facut intr-o saptamana ca sa va dea rosu ????

19. #1439 SP
    Member psycho-07's Avatar
    trebuie sa faci cam 7000 si til da sigur honor rank 4

20. #1440 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    la cum misca mouse-ul si la cum se misca tinta e fake sigur

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 112 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks