Merge si de pe Media Server sau Memory Card ca la mine nu vrea?
la mine merge numai de pe hard, am incercat de pe usb stick dar nu vrea. e extrem de bine oricum!![]()
Uaaau!M-am jucat si eu in seara asta putin la el,e senzational jocul.Atmosfera din joc m-a lasat gura casca,efectele sunt superbe.Am intrat si un multiplayer putin pe un server cu 30 de jucatori, ce mai...killareala la maxim,foarte distractiv doar ca nu mai intelegeam nimic la ce nebunie era pe acolo
,deabea daca apucam sa omor vreo 1,2 ca eram mort si eu
.Singurele misiuni care erau putin mai organizate erau alea cu Assasination unde ne grupam cat de cat catre un scop comun.Ce pacat ca e zi de lucru si nu pot sa-l joc calumea
.Deabea astept sa joc cateva partide cu voi, de aici, on-line.
Baieti, tocmai ma uit pe TVR 1 la emisiunea aia de gaming(Zon@ IT) si am vazut review la K2! That's nice!
Insa bomba este ca tipul care prezinta review-ul acela a afirmat ca acest joc are suport pentru mouse si tastatura. WTF?! Stie cineva ceva de asa ceva? Io unul nu am tastaura sau mouse pe usb ca sa testez. Deci chiar ciudata treaba...
Apoi ala cred ca e cretin de la tv, am eu o tastatura bluetooth logitech si dupa ce ti-am citit postu am fugit sa incerc daca intradevar merge dar fara nici un noroc. Ar fi fost fain,daca tot poti cupla la ps3 tast si mouse nu stiu de ce nu fac astia toate shooterle sa le suporte.
Nu stiu cat de documentat era tipul sau daca chiar a jucat sau nu K2, insa review-ul a iesit chiar foarte bine ca prezentare. Mie unul mi-a placut. Au punctat aspectele importante din joc si chiar au marturisit si ca arata genial, deci per-total a fost ok. Poate am inteles eu gresit la ora aceea faza cu tastatura avand in vedere ca emisiunea se difuzeaza pe la 12:30 noaptea. Nota jocului a fost 9.5/10.
Eu chiar le-am trimis un mail imediat dupa emisiune cu o propunere din partea noastra, privind gamingul pe console si i-am invitat la noi pe site sa vada cum stau treburile. Asteptam raspuns din partea lor, poate vom face un parteneriat zon@IT & CG. Sa vedem ce iese![]()
sunt la rank cu mov,cam cate puncte a-ti facut intr-o saptamana ca sa va dea rosu ????
Bookmarks