dupa ce veti pune mana pe joc, si dupa ce veti intra la multiplayer,cu ce factiune veti juca ? ISA sau Hellghan ? or both ?
i think i will play with Hellghan cause they look badass
Printable View
dupa ce veti pune mana pe joc, si dupa ce veti intra la multiplayer,cu ce factiune veti juca ? ISA sau Hellghan ? or both ?
i think i will play with Hellghan cause they look badass
Eu sunt curios daca exsita anumite diferente intre "rase" si nu decat de look, ci ca abilitati.
ei bine in ochii mei Helghast sunt baietii buni, deci Helghast pana la capat! veti muri porci capitalisti ISA! pana la ultimul!:evil:
:)) vezi ca si noi suntem cam fascisti asa.. no guts no glory! >:)
Ziceti si voi de unde va luati jocul, pe la cine ati gasit preturi mai bune?
La webpredator inca nu stim pretul...
de la webpredator il cumpar eu :)
mai multi suntem :D
si eu tot de la web, de la el am luat mereu, merg la sigur :D ( nu vreau sa zic ca altii nu ar fi de incredere, doamne fereste, dar continui sa iau de la el)
WP all the way. Sunt curios cati avem precomenzi la el si daca are pentru toti :)
eu am facut pre-order la un Gamestop din Florenta, o sa-l ridic personal. stau pe aproape (40 km), o sa.l iau dupa ce ies de la munca. defapt, toate jocurile le iau de acolo.
70 eur, dar daca faci pre-order il iei la 60 eur.
toate jocurile noi sunt 70 eur. cu cat sunt mai vechi mai scad pretul.
:) life is expensive in Italy. very expensive.
si dpmdv Killzone 2 merita. si altele... la jocurile mai vechi am un PlayCard la ei (gamestop) si am reducere de 10% la jocurile pre-owned asta inseamna ca pot sa iau un joc si la 17 eur.
anyway... Killzone 2 merita toti banii. :D
Da, si in Germania se pare ca s-au scumpit jocurile !
De acum voi lua doar de la web... inclusiv killzone 2 !